- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.621
bebeğim tamam demesek huzursuzluk cıkcak ben valla aşırı yoruldum ama ahdım var onlarda hayrını göremesinler o aldıklarının cünkü bnm bileziklerimi bile nişanlımla kardeşi yapıyo
bide kp salonda pastanın yanında kurabiye ekletmiş ayıp olurmş misafirlere diye anneme anlatıyomss sanırsın hersey tam bi o eksik
Hayr ya buyuk bedenleriiiibende hiç sevmiiim defactopijama alıyodum sadece onlarda kötü çıkıyodu
kalıpları kücük mü diyosun yanie benım aldıgımın bedenı cok kucuk ama bana oluyo
zaranın herşeysiii güzellllllllllll
VALLA BENDE ALIŞTIM BURDAN MEZUN OLUNCA BİR TOPİK AÇALIM KENDİMİZE ORDA DA TAKILIRIZ O DERECE YANİ
Hayr ya buyuk bedenleriiiiyani bence onun 40i normalde zarada 42 flandir
bol tereyağlııı iskender ımmmhhhhtam biz karataycılara göre hergün yenebili
ımmmhbol tereyağlı her öğün yenebilir tam biz karataycılara göre dimi @SekerPancarii bol tereyağlı iskender pek güzel
nişandakiler bana kaldı kuzum düğündekiler mesele oldu bu arane diyorsun kuzum ya verilir mi nişanda takılanlar senin ailenin sana eksiklerini alması için takılır .. çıkarıp niye veriyorun annen baban niye veriyor huzursuzlukmuş başlarım böyle huzursuzluğa var mı şimdi huzur içinde uyanık ol siz kendiniz yapmıyormusunuz zaten herşeyi borca giren sen ve nişanlın değil mi .... sinirlerim zıpladı benimde
ayyy oruclu oruclu ne zor dısarlardaBaygınlık geldi sıcak boğduakşam iftarda ton balıklı salata ve corba var. halim yok yemek yapmaya valla direkt yatağa atıcam yemekten sonra kendimi
10/30
Level 1 tamamdır!
Yarın da ölçüm ve foto günüm
yok yemedim hiç denk gelmediyemedın mı ben şooooooook
bende öle dedim zatenbana bi şokkk dahaahiç bişey yapmıyolar bide utanmadan altınları paraları ıstıyolar sana takılanlarıda senın aılen alsın madem şu işe bak ya
aynen öyletamamen gösteriş
bencedebencede ama çıkmayalım 14. takım olarak çok güzeliz bence
cok beklersinben gidiyorummmmmmm nişan çiçeğimi yaptırmayaaaaaaagörüşürüüüüüüüüüüzzzz ezan saaati tartılcam sakın ha paylaşmayın kilomu güncellemden kaptinn
sen bide bizi mantı hakkında konusurken görİlk gün topicte yemek konuşmayalım diyorduk şimdi tarifler, iskenderler uçuşturuyoruz
bende düğün günü oldu ... annem tutacak dedi açtım ağzımı yumdum gözümü millet düğün günü kuaföre gider dimi onlar koştur koştur bize geldiler kbabama görümcemi şikayet ettim meselanişandakiler bana kaldı kuzum düğündekiler mesele oldu bu arabnmde ugrasıcak gücüm kalmadıgı için hiç üstelemedim artık napimm
mantısen bide bizi mantı hakkında konusurken görD
tebrik ederim bebeğim benim 8.gün bugün10/30
Level 1 tamamdır!
Yarın da ölçüm ve foto günüm
ayyy oruclu oruclu ne zor dısarlarda
seni gercekten tebrik ediyorum
ve merakla bekliyorum
sen bide bizi mantı hakkında konusurken görD
tebrik ederim bebeğim benim 8.gün bugün
bizimkiler hem hırsız hem arsızbende düğün günü oldu ... annem tutacak dedi açtım ağzımı yumdum gözümü millet düğün günü kuaföre gider dimi onlar koştur koştur bize geldiler kbabama görümcemi şikayet ettim meselaanneme demişki bir bilezik veebilirler diye vs ama kb ev aldı düğünü en güzel yerde yaptı kınalık ve gelinlik dikim oldu bana özel kiralık ama ilk ben giydim en güzel yerde yapıldı bak bunlara rağmen cıngar yaptım ve düğün günü altınlara ellerini sürmediler teyzem tuttu ortak akraba vardı bizim sağdık oda altın takılırken yanımdaydı kv annemde öyle haa düğünden sonra kendi içimden geldiği için çıkardım verdim kb dedim zaten ben sizede annemlerede verecem bize çok şey yaptınız ama senin kızın bunu dedi diye yürek az benim gibi ki herşeyi de yaptılar bu insanlar anlatabildim mi
ama olsunduuuuKizlar simdi eve attim kendimi bi kilomu kontroll edim dedim:)72.300kaptinn gör sende:)))))
hemen cerkez mantısını arastırmalıyımYarını ben de heyecan ve gerginlikle bekliyorum
Yüzüm kara çıkmaz umarım
Ya deme deme öyle zaafım var zaten
Yarı çerkesim ben anneannem çağırıyor gel yapayım diye ne zamandır üstüne yoğurtlu soslu üf ben gidip tarçınlı süt yapacağım neyse
Ama şu 30 gün bitsin istediğim her şeyden yiyeceğim bir gün şımarık günüm olacak banane
Ay senin de az kaldı
Mezuraları tartıları hazırla pazartesi bekliyorum
Yarın foto ve ölçü atçem size
bende cok emrak ediyorummmmzuzuzuzu1234 neden bu saate kaldin gercekten merk ediyorum
Bencede paylas.ama olsunduuuusababhki kilon kalsın kuzum zaten her türlü o uyarı yazılcak takıma en azından haftaya artı cıkma ihtimalin kalmasınn
hemen cerkez mantısını arastırmalıyım
bende cok emrak ediyorummmm
bn gidim kardeş takımlarının listeleri kontrol edeym o zamana kadar gelmezse paylaşırım listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?