Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamamen gösteriş

Hayr ya buyuk bedenleriiii yani bence onun 40i normalde zarada 42 flandir

İlk gün topicte yemek konuşmayalım diyorduk şimdi tarifler, iskenderler uçuşturuyoruz

nişandakiler bana kaldı kuzum düğündekiler mesele oldu bu ara bnmde ugrasıcak gücüm kalmadıgı için hiç üstelemedim artık napimm

yemedın mı ben şooooooook
yok yemedim hiç denk gelmedi
bana bi şokkk dahaa hiç bişey yapmıyolar bide utanmadan altınları paraları ıstıyolar sana takılanlarıda senın aılen alsın madem şu işe bak ya
bende öle dedim zaten bnde aileme vercem dedim
tamamen gösteriş
aynen öyle
nişanlım bana diyo ki babam da düğünün güzel olmasını istiyo. bende en son kızdım dedim bi düğün düşünüyo zaten o evimiz nasıl olmş ne eksiğimiz varmış hiç umrunda değil millet 3 4 saat eğlensin diye sacıyo paraları didim

nişandakiler bana kaldı kuzum düğündekiler mesele oldu bu ara bnmde ugrasıcak gücüm kalmadıgı için hiç üstelemedim artık napimm
bende düğün günü oldu ... annem tutacak dedi açtım ağzımı yumdum gözümü millet düğün günü kuaföre gider dimi onlar koştur koştur bize geldiler kbabama görümcemi şikayet ettim mesela anneme demişki bir bilezik veebilirler diye vs ama kb ev aldı düğünü en güzel yerde yaptı kınalık ve gelinlik dikim oldu bana özel kiralık ama ilk ben giydim en güzel yerde yapıldı bak bunlara rağmen cıngar yaptım ve düğün günü altınlara ellerini sürmediler teyzem tuttu ortak akraba vardı bizim sağdık oda altın takılırken yanımdaydı kv annemde öyle haa düğünden sonra kendi içimden geldiği için çıkardım verdim kb dedim zaten ben sizede annemlerede verecem bize çok şey yaptınız ama senin kızın bunu dedi diye yürek az benim gibi ki herşeyi de yaptılar bu insanlar anlatabildim mi

ayyy oruclu oruclu ne zor dısarlarda

seni gercekten tebrik ediyorum
ve merakla bekliyorum

Yarını ben de heyecan ve gerginlikle bekliyorum

Yüzüm kara çıkmaz umarım

sen bide bizi mantı hakkında konusurken gör D

Ya deme deme öyle zaafım var zaten
Yarı çerkesim ben anneannem çağırıyor gel yapayım diye ne zamandır üstüne yoğurtlu soslu üf ben gidip tarçınlı süt yapacağım neyse

Ama şu 30 gün bitsin istediğim her şeyden yiyeceğim bir gün şımarık günüm olacak banane

tebrik ederim bebeğim benim 8.gün bugün

Ay senin de az kaldı
Mezuraları tartıları hazırla pazartesi bekliyorum
Yarın foto ve ölçü atçem size

bizimkiler hem hırsız hem arsız bilmiyorum ya konusulmuyo bi konusulsa benmde diceklerm var elbet ama daa hiç gelipte su söyle olcak demediler bize altınları bile ben istedim ufukta sunları ıstıyorm yaptır diye

Kizlar simdi eve attim kendimi bi kilomu kontroll edim dedim:)72.300 kaptinn gör sende:)))))
ama olsunduuuu sababhki kilon kalsın kuzum zaten her türlü o uyarı yazılcak takıma en azından haftaya artı cıkma ihtimalin kalmasınn
hemen cerkez mantısını arastırmalıyım

zuzuzuzu1234 neden bu saate kaldin gercekten merk ediyorum
bende cok emrak ediyorummmm
bn gidim kardeş takımlarının listeleri kontrol edeym o zamana kadar gelmezse paylaşırım listeyi

Bencede paylas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…