- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.641
ama olsunduuuusababhki kilon kalsın kuzum zaten her türlü o uyarı yazılcak takıma en azından haftaya artı cıkma ihtimalin
Ne dedi doktor?Kızlar kusura bakmayın hastaneye gittim bugün anca girdim eve çok özür dilerim ya kabızlıktan dolayı
ama olsunduuuusababhki kilon kalsın kuzum zaten her türlü o uyarı yazılcak takıma en azından haftaya artı cıkma ihtimalin kalmasınn
hemen cerkez mantısını arastırmalıyım
bende cok emrak ediyorummmm
bn gidim kardeş takımlarının listeleri kontrol edeym o zamana kadar gelmezse paylaşırım listeyi
Ay onu ben yaptim o yüzden 67den 75ciktim gecen yazDüğüne kadan sabret ondan sonra balayında her bişeyden yersin
Hiç ilaç verdi canım sadece sususz kalma dediNe dedi doktor?
Verdi canım duphalacHiç ilaç verdi canım sadece sususz kalma dedi
Evet az kaldı abs video su var mı jilli nin ben bulamadım da youtubeden varsa sabah abs yapcam akşam level 1Yarını ben de heyecan ve gerginlikle bekliyorum
Yüzüm kara çıkmaz umarım
Ya deme deme öyle zaafım var zaten
Yarı çerkesim ben anneannem çağırıyor gel yapayım diye ne zamandır üstüne yoğurtlu soslu üf ben gidip tarçınlı süt yapacağım neyse
Ama şu 30 gün bitsin istediğim her şeyden yiyeceğim bir gün şımarık günüm olacak banane
Ay senin de az kaldı
Mezuraları tartıları hazırla pazartesi bekliyorum
Yarın foto ve ölçü atçem size
Nişanlin ile anlaş kimseye verme ev alacaz de aşkım tatlım de evlenince kendi evimiz olsun de aklına gir ilerde de sömürü verirler görürsünbizimkiler hem hırsız hem arsızbilmiyorum ya konusulmuyo bi konusulsa benmde diceklerm var elbet ama daa hiç gelipte su söyle olcak demediler bize altınları bile ben istedim ufukta sunları ıstıyorm yaptır diye
İzlesene. Com olması lazım galibaEvet az kaldı abs video su var mı jilli nin ben bulamadım da youtubeden varsa sabah abs yapcam akşam level 1
Sonra ağızla burun yer degistirmesin sakalaşacaz diyeahaahahahaayy kızdırmaya da gelmez
Eşim is yerine goturcem katmer yapsana didiBENDE İSKENDER TARİFİNE BAKIYODUM
CinimmmmmAyyy isim bitttiii banyo kaldiiii dilim damagim kurudu
Bir arkadasim 93 kilo aynisini soyledi gecen gun hergun ayni cok terliyorumm durduk yerde dedi bende kilodandir dedim. Seninde oyle olablr.kızlar size bir işey danışacağım.. bugün hava böyle biraz sıcak ve ben deyim yerindeyse sucuk gibi terledim bütün gün boyunca.. şişmanlıktan mıdır bu acaba ya.. yoksa son zamanlarda spor yapıyorum dişye metabolizma hızlanınca iki hareket yapınca veya aktif olunca terlemek normal midir * yoksa aksine kondisyonsuz olduğu için mi insan durduğu yerde sucuk gibi terler.. bugün cok rahatsız oldum kendimden. afedersiniz de kafam bütün gün nemliydi ense sac dibi falan o derece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?