Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKİM 520. ETAP***

nuffiun(71///%)sabit izine ayrılmak istiyor
zuzuzuzu1234 (63.5/64/0.5/%-0.79)
poncikbirgelincik(60,1/60,2/+0,1/%-0,16)
senad(61.5/61.7/+0.2/%-0.32)

Buki_89(73,7/72,600/-1,1/%-1,49) yeni üye b.kg:74.3 b.tarih:12 mayıs hedef 68

14. Takım Ortalama:%0.044

Düğüne kadan sabret ondan sonra balayında her bişeyden yersin

kızlar size bir işey danışacağım.. bugün hava böyle biraz sıcak ve ben deyim yerindeyse sucuk gibi terledim bütün gün boyunca.. şişmanlıktan mıdır bu acaba ya.. yoksa son zamanlarda spor yapıyorum dişye metabolizma hızlanınca iki hareket yapınca veya aktif olunca terlemek normal midir * yoksa aksine kondisyonsuz olduğu için mi insan durduğu yerde sucuk gibi terler.. bugün cok rahatsız oldum kendimden. afedersiniz de kafam bütün gün nemliydi ense sac dibi falan o derece..

Evet az kaldı abs video su var mı jilli nin ben bulamadım da youtubeden varsa sabah abs yapcam akşam level 1

bizimkiler hem hırsız hem arsız bilmiyorum ya konusulmuyo bi konusulsa benmde diceklerm var elbet ama daa hiç gelipte su söyle olcak demediler bize altınları bile ben istedim ufukta sunları ıstıyorm yaptır diye
Nişanlin ile anlaş kimseye verme ev alacaz de aşkım tatlım de evlenince kendi evimiz olsun de aklına gir ilerde de sömürü verirler görürsün

Bir arkadasim 93 kilo aynisini soyledi gecen gun hergun ayni cok terliyorumm durduk yerde dedi bende kilodandir dedim. Seninde oyle olablr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…