- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #207.661
Vurdummu yamulturum diyosunBidaha paylas dicem tmmi simdi deel suannnnnnnn fenayim
Niye altinlari babasina veriyomussub ki ayyyy boyle seyler bana cok sacma geliyo ya
Ogullari evleniyo. Bunlar sunnet dugunu saniyolar galiba paralar cebeeeboyle seyler okuyorum bdv cildiriyorummm
ozamaaaaan sana cezaa geliiiirr aksamaa
Blmiorm
zuzuzuzu1234 neden bildirim yapmadin?
Herkes yapsin haksizlik olmasin kimseye neyse...
benim hic kol calismama gerek yokk allah vermis yuru yaa kulum demis vurdummu oturturumhahahahahahahahaahha elim acayp agir simdi kolda calisiyorum az az ilerde hedefim yimrihhhh
Baya bi uyudu bugunAynen benimde28 zara kot aldigim gun sevinctennn anons yaptircaktim istanbula suan umurumda degl
Kiz senin kocan gelmedimi senn costunnnnnnnnn
hahahahahaha bizde yapiyoruz ben baslatiyorm o duruyo sadece kucuk hareket yapsa ben biraz abartarak aaaaaa acidiiiiiiadam saka yaptigina pisman oluyo ahahhahaahahahah
AhahhahahahahahahahhhsAy nasıl uyumuşum
Rüyamda lahmacun yiyordum iki tane
Unutmuşum diyette olduğumu
Bana ne biçim kızdınız topicte hele Parte
Artık rüyama girmeye başladınız
Abs videosu mu jillinin bakayım... sen nasıl oldun rahatladın mıİzlesene. Com olması lazım galiba
Fistikli olurmu bugun tv de yapiyolardi baklava yufkasiyla okadar basittiki bende yapicam bigun evdeEşim is yerine goturcem katmer yapsana didibende hashasli tahinli cevizli ve sade katmerler actim dinleniyo iftardan sonra pisiricem peki ya ben yicem mi
Heee canan baci bize serbest yiyin didi immmhh yirink biz iimmhhhbol tereyağlııı iskender ımmmhhhhtam biz karataycılara göre hergün yenebili
ımmmhbol tereyağlı her öğün yenebilir tam biz karataycılara göre dimi SekerPancarii bol tereyağlı iskender pek güzel
Ayy onu bende görmüştüm kaymakda koyuyoduuuFistikli olurmu bugun tv de yapiyolardi baklava yufkasiyla okadar basittiki bende yapicam bigun evde
Eline saglik bebegm
hahahaha kizma verme tabi delimisin yaaa uyanik ol cok pisman olursunbelki bizde odaya kimseyi almayızhalasıyla anlaşıyoruz ona söylersek odaya kimseyi sokmaz bize kalır
su an kafamda güzel planlar canlanmaya başladı
Hahaha iyi anlas benleVurdummu yamulturum diyosunayy yoh benim hic gücüm yoodi bi fer gelmis kollarima
ohhhhh missssssBaya bi uyudu bugunsimdi de kizimla pide almaya gittiler kahvalti edecuh
Pembe somon degil ama yerli somonSOMON DİMİ .. balık zevklerimiz aynıymış kalamarda pek güzel oluyor ay canım istedi
Sende yicen yimekleri sana oohh miissshahahaha kizma verme tabi delimisin yaaa uyanik ol cok pisman olursun
Hahaha iyi anlas benle
ohhhhh missssss
Dur dediğin somonu sorayım eşime norveç somonu sevim... bende büyük sevim ızgarada enfes oluyor ..küçük olacaksada sardalya olabilir kızarmış olacak... hamsiyi sevmem kalamar görmedin mi hiç avmlerdr olur beyaz olcak eşim güzel yapatPembe somon degil ama yerli somonbek guzel kalamar hic yemedim gormedim de burda balik cok severimmm ben yaa ama hamsi aramam pek buyuk balik seviyorum
kızlar size bir işey danışacağım.. bugün hava böyle biraz sıcak ve ben deyim yerindeyse sucuk gibi terledim bütün gün boyunca.. şişmanlıktan mıdır bu acaba ya.. yoksa son zamanlarda spor yapıyorum dişye metabolizma hızlanınca iki hareket yapınca veya aktif olunca terlemek normal midir * yoksa aksine kondisyonsuz olduğu için mi insan durduğu yerde sucuk gibi terler.. bugün cok rahatsız oldum kendimden. afedersiniz de kafam bütün gün nemliydi ense sac dibi falan o derece..
Evet az kaldı abs video su var mı jilli nin ben bulamadım da youtubeden varsa sabah abs yapcam akşam level 1
Ahahhahahahahahahahhhsayy bende cok yemek yedigimi görürüm ruyamda
Buldum buldum 6 hafta 3 level ama zorlar i niraz baktım da gözüm keserse 2 boş 1 dolu gidecem yaptığımız ileKilodan
Vücuduna hatta bacaklarına bile işkence fazla kilo
Ben de kilo aldığımdır öyleyim
Fazla terliyorum
İçin rahat etsin diyorsan hormonlarına da baktırabilirsin tabi
Var var
Killer abs var
6 weeks 6 packs var
Sen yine gerçekte yiyon
Buldum buldum 6 hafta 3 level ama zorlar i niraz baktım da gözüm keserse 2 boş 1 dolu gidecem yaptığımız ile
Bugün yaptım 2.yi pazartesi yapcam zorlamamk için göbek çok bende göğüs te diklessin istiyorum2 boş bir dolu nasıl oluyor kız
2 Jillian videosu bir güne zorlanmaz mısın
Gerçi sporun zorlanması bile zevkli olar
Ben de birazdan gidip Leslie yapacağum
Yaban mersinli yoğurt u sen mi yaptın hazır mıSabah 8
2 granola - 274
Yarım peynir - 46
Salatalık - 14
Sabah toplam: 334
Saat 10
Yok (Aslında yiyecektim ama geçici dişlerle yemek zaten zor üşendim kahve içtim)
Ara öğün toplam: 0
Öğlen 1
1 tabak tas kebabı -213
1 dilim kepekli ekmek - 57
1 bardak ayran - 57
Öğlen toplam: 327
Saat 5
Tarçınlı Süt - 129 (tarçınını azalttım, çok geliyor)
Ara öğün toplam: 129
Akşam 7
Yeşil mercimek çorbası - 161
1 dilim ekmek - 57
Yabanmersinli yoğurt - 150
Akşam toplam: 368
Saat 10
Tarçınlı süt: 129
Ara öğün toplam: 129
Gün toplam: 1287
Kahveyi de eklersek: 1345
Bugün yaptım 2.yi pazartesi yapcam zorlamamk için göbek çok bende göğüs te diklessin istiyorum
Yaban mersinli yoğurt u sen mi yaptın hazır mı
Evet biraz daha iyiyim sağol sorduğun için tatlımAbs videosu mu jillinin bakayım... sen nasıl oldun rahatladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?