Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menum
Sahur karpuz çorba tarçınlı süt
İftar çorba patlıcan yemeği fırına sürdüm salata karpuz bir parça ekmek çay yer fıstığı yedim bı avuç

☆ HAZİRAN AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(446)Poncikbirgelincik:60+27+27+40+27+27+60+40+27+90+21
(282)Nuffiun:27+27+27+80+27+27+27+40
(261)justholdmetight:27+27+27+27+27+27+15+27+15+27+15
(358)Buki_89:27+27+20+27+35+27+30+60+30+50+25

()htc71:

MOR TAKİM

(380)zuzuzuzu1234:80+60+80+80+80
(224)Senad:27+27+90+80
(293)SekerPancarii:63+100+60+70
(195)sarraf:45+70+80

(322)ParteMorall:45+30+100+80+27+40

PEMBE TAKİM:1347
MOR TAKIM:1414

Kızlar menum
Sahur karpuz çorba tarçınlı süt
İftar çorba patlıcan yemeği fırına sürdüm salata karpuz bir parça ekmek çay yer fıstığı yedim bı avuç
Canim merak ettik seni bugün gelmeyince
bide bildirim saat 3 te ssondu ya ondan

Valla evet haklısın gerçekten çok özür dilerim ya oruç tuttum gittim ya okula merkezden de çok uzak gidip gelme iki buçuk saat sürüyor mahvetti beni kusura bakmayın bı daha olmayacak inşallah
Neyse kuzu sağlık olsun doktor a gittin dimi ne dedi doktor

Oda oruçlu idi sanırım başında n sağar gibi bı ilaç yazdı yolladı gittigime değmesi su iç dedi o kadar ilaç verdi canım
Bende de var o sorun biliyorsun bi ara benim 10 gune cikmisti bende gittim doktora
Doktor bana beyaz ekmekten uzak dur günlük en az 2 litre su iç ve 1 saat yyürüyüş yap dedi
Bu hastalık artık günümüzde hemen herkeste var çünkü hareketsiziz sağlıksız hormonlu besleniyorz ayrıca biz bitki Çaylarına çok yukleniyoruz zayiflicaz diye bu da vücut dengemızı bozuyor ee şimdi bide oruç tutuyoruz vücut bütün gün susuz kalıyo sen 1 ay sabret idare et ve bence ilacı çok kullanmamaya bak suyunu iç gerekirse 1 gün oruca ara ver su diyeti yap sadece çorba suyla Beslen.
Ne zaman regl olcaksin oluncada rahatliyo bagirsaklar bak

İnşallah tatlım inan buraya da mahcubum çok veremedim kilo kabızlıktan dolayı o kadar canım sıkkın ki yediklerimo de yazıyorum daha ne yapmam lazım bu da bilmiyorum şimdi bir litre suya limon sıktım bı tane ondan içiyorum şimdi

kaptinn kaptanım sonuncu olmuşuz ya keşke daha çok insan katılsa gruba
Evet yaa ama ben bekliyodum böyle bişey
Kuzu arada sizde yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne göz atın yeni doğum yapmışlar ve daha önce yarisanlar hariç herkesi takıma cagirabilirsiniz

Şifa olsun inşallahhh He bide az besleniyosjn onu da biraz arttirirsan sorun kalmaz bence

Bana sanki benimkiler biraz dikleşti gibi geliyor
Gerçi yağ dokusu gidince küçülürler büyük ihtimal

Hazır yidim quarkın
Onun kalorisine baktığımda çok gelmişti bana almamıştım o zamanlar ..
Bugün yapmadım yine bobregim ağrıyor gaz var sanırım kabızlık geçmedi..
Catlak oluşuyor mu peki ona çözüm bulmak gerekli

Evet yaa ama ben bekliyodum böyle bişey
Kuzu arada sizde yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne göz atın yeni doğum yapmışlar ve daha önce yarisanlar hariç herkesi takıma cagirabilirsiniz

Aa öyle bir hakkımız var mı takıma çağırmak gibi?

Ben baya onlineım çünkü görürsem çağırırım

Neden doğum yapmışlar ve önce yarışanları almıyoruz peki kaptanım?

Sadece meraktan soruyorum

Geçmiş olsun kuzuş sende de mi kabızlık var

99du 100 gramı ara öğün için bana da çok geldi ama ana öğünün kalorisi azsa tatlı niyetine konabilir diye düşündüm

Çatlak Jillianda mı oluşur mu diyorsun?

Geçmiş olsun bebegiiimm niye agriyo ki
Takimca kabizlikla savasiyoruz

Yeni doğum yapmışlar dan çok çektik bi heves gelip 2 güne sütüm azaldı vs diye gidiyorlar eski den yarismislarda beni çok ugratiruyo mezun olduğu etaplari falan bulmam gerekiyo diye işten kaçma amaçlı
Tabi kuzum ben sizi nasıl çağırdım ayni öyle cagirabilirsiniz gelenler e de ilk sayfayi okumalarıni söyleyin yeterrrrr

Doğru onların beslenme düzeni daha hassas olur
Diyetisyensiz falan diyet yapılmaz o dönemlerde

Tamam kaptanım

Pusuya yattım üye gözlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…