Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BEN ÇIKTIM ÖPTÜM SİZİ

Görüşürüz kuzu

Kaptanım daha ne kadar fit olacaksın acaba mezuniyet hedefini bile geçmişsin

bnm hedefim 52 imişşş ben hep 54 sanıyodum yani mezuniyet hedefini geçememişim cok üzücü bi şekilde öğrendm bunu mezun olmak istediğim hafta

Heğ sahi hala takım kaptanlarında ismin 52li bir şey

Bir an baktım ney keptin değişti mi kaptanımız dedim sonra dank etti

Jillian da 52ymiş

Kadın idolüm oldu ya

Ben de öyle olmak istiyorum

bende ekşi oluyo ama meyveli güzel
doğum gününün doğrusunu hatırlarsa yapar bence
bana kestaneli yada cikolatalı olcak he muzlu da yerim bak zaten ortada bi meyveli pasta varsa muzlu kısmı bnmdir genelde
almaaaazzz 3 senedr birlikteyiz bi dogum günümde buluştuk gezdik fln aksama kadar bekledim en son eve giderken bugün bnm dogum günümdü dedim o kadar yani sen düşün hatırlamaz kesinlikle

bende pek severim ımmh
ay demek ki çok unutkan sende hatırlat ay yarında 24 oluyorum kahretsin falan de

Kestaneli de çok güzel
Ama kalorili

inşallah kardeşinde seviydur kuzu

52 miymiş o kadın daha fazla gösteriyooo

Of evet o başka bir şeyli isteyebilir unutmuşum
Bana noluyorsa sanki benim doğum günüm
Kafada karar vermişim

Öyleymiş valla
Boyu da 1.59
Biz gibi yani
52 ideal demek ki bizim için de

Sabah bir gruba girmek istediğimi yazdım, arkadaş çağırdı geldim canım.Evet girmek istiyorum.

hoşgeldin aramıza
biraz kendinden bahset istersen kaç yaşındasın çalışıyo musun evli misin
takım kuralları

bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız;
  • hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
  • Herkes menülere yorum yapıcak
  • diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
  • 3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
  • Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
  • Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
  • Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
  • Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.

Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.

kızlar bu bir takım yarışması ve bi ek kendinizden değil takımdaki herkesten sorumlusunuz yanlış yapana çekinmeden yanlış yapıyosun demelisiniz dogru yapanlardan örnek alıp kendi hatalarımızı düzeltmeliyiz..
ben bu yarışma sayesinde 6 kilo verdim daha da vermeye devam ediyorum aramızda 20 kilo verenlerde var bu iş ciddiye almakla ilgili. yeri geldiğinde gülüyoruz eğleniyoruz vs. tamam ama ciddiye alalım rica ederim
bu hafta herkes sıkı tutuyor ve cuma günü ilk e girmiş oluyoruz

37 yaşındayım canım 21 aylık bir bebeğim var ona baktığım için şuan çalışmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…