- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.061
bende pek severimımmh
ay demek ki çok unutkan sende hatırlatay yarında 24 oluyorum kahretsin falan de
Kestaneli de çok güzel
Ama kalorili
pastalrın geneli öyle ama bozaik pasta daha masum tabi cok tatlı isterse cann
Of evet o başka bir şeyli isteyebilir unutmuşum
Bana noluyorsa sanki benim doğum günüm
Kafada karar vermişim
Öyleymiş valla
Boyu da 1.59
Biz gibi yani
52 ideal demek ki bizim için de
hoşgeldin canımmSelam kızlar bende bugün başladım diyete Karatay diyeti yapıyorum.Boyum 168,kilom 64800 hedefim 57-58 ikiside kabulüm.Hepimize tartıda bol eksiler diliyorum.
o ne biçim soru allesenhoşgeldin canım
sende takıma girmek mi istiyorsun
hoşgeldin canımm
kuralları okudun mu uyabilcek misin ? eğer uyarım diyosan kendini tanıt bize
bide daha önce hiç bi takımda yarıimış mıydın
o ne biçim soru allesensenden kaptan olmaz ben diyim
ben tartılmıyoreeee vallaaaazor biliyorumsen kaçsın keptinim
ben tartılmıyoreeee vallaaaamalum kabızlık akşam hoşaf yapcam erikle kayısıdan bakalım
niye özendirik yapıyonyap yap ben sevmiyorum ama önceki akşam koca tabak dolusu erik yedim
niye özendirik yapıyon
arkadasım erik getirmiş bende akşam yerim artık
sen yaparsın sen düşersinnnn
kaç kiloydun bugün
Selam kızlar bende bugün başladım diyete Karatay diyeti yapıyorum.Boyum 168,kilom 64800 hedefim 57-58 ikiside kabulüm.Hepimize tartıda bol eksiler diliyorum.
hoşgeldin aramıza
biraz kendinden bahset istersen kaç yaşındasın çalışıyo musun evli misin
takım kuralları
bu takımda oldugunuz sürece bu kurallara da uymak zorundasınız;
- hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
- Herkes menülere yorum yapıcak
- diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
- 3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
- Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
- Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
- Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
- Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.
kızlar bu bir takım yarışması ve bi ek kendinizden değil takımdaki herkesten sorumlusunuz yanlış yapana çekinmeden yanlış yapıyosun demelisiniz dogru yapanlardan örnek alıp kendi hatalarımızı düzeltmeliyiz..
ben bu yarışma sayesinde 6 kilo verdim daha da vermeye devam ediyorum aramızda 20 kilo verenlerde var bu iş ciddiye almakla ilgili. yeri geldiğinde gülüyoruz eğleniyoruz vs. tamam ama ciddiye alalım rica ederim
bu hafta herkes sıkı tutuyor ve cuma günü ilk e girmiş oluyoruz
ay bz nasıl 52 olalım
Karahindiba buldum bakalım şimdi gideyim de hazırlayayım tadı nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum
Sağol canım daha önce takımda bulunmadım.Karatay sayfasında yaptım diyetlerimi.Ben hızlı kilo vermeyi seviyorum o yüzden zayıflama gruplarına girmek istedim.Bildirim yapmaya alışığım sıkıntı olmaz.hoşgeldin canımm
kuralları okudun mu uyabilcek misin ? eğer uyarım diyosan kendini tanıt bize
bide daha önce hiç bi takımda yarıimış mıydın
bende sert ve tatlı severim eriğiözendirik yapmıyomben çok sevmem erik acık tatlı olcak ki öyle severim
evettt bu cuma listedesiinnn75.9
Temmuza 68 olacağım çok pis koydum kafaya sıkıyorsa vermesin bu vücut o kiloları
Hoşgeldin canım
Katılıyorum bu cuma ilk 5e girelim ben de takıma giriyormuşum zaten keptinn öyle didi hep beraber yukarı taşıyalım grubu
53 olmuşsun zaten şimdi 1 kilonun lafı mı olur kaptanım
Ayrıca ben 52ydim geçen yıl
karahindiba yeniyo muymus yaKarahindiba buldum bakalım şimdi gideyim de hazırlayayım tadı nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum
bende sert ve tatlı severim eriği
evettt bu cuma listedesiinnn
ve hyııırr en son tartıldıgımda 55 timmm
karahindiba yeniyo muymus ya
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım
o zaman hosgeldinSağol canım daha önce takımda bulunmadım.Karatay sayfasında yaptım diyetlerimi.Ben hızlı kilo vermeyi seviyorum o yüzden zayıflama gruplarına girmek istedim.Bildirim yapmaya alışığım sıkıntı olmaz.
çiçekahahahahhahaağaç mıydı o neydi ya
Tebrik ederim canımo zaman hosgeldin
biz burda güzel sohbetlerle brbirimize destek oluyoruz ve bence cok etkili oluyo bu şekilde
ben 24 yaşındaym nişanlıyım gecen haftalarda hedefime ulastım mesum oldum şimdi burda sizlerle ilgilenmek için duruyorum
mezun oldum olcaktı o yanlış yazmışımTebrik ederim canımDarısı başımıza.. Allah tamamına erdirsin.
çiçekhani şu ilk baharda cayırda cimende cıkıyo ya sarı bi şey o ilk defa duydum toplayaym bari seneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?