Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende pek severim ımmh
ay demek ki çok unutkan sende hatırlat ay yarında 24 oluyorum kahretsin falan de

ay bz nasıl 52 olalım

Selam kızlar bende bugün başladım diyete Karatay diyeti yapıyorum.Boyum 168,kilom 64800 hedefim 57-58 ikiside kabulüm.Hepimize tartıda bol eksiler diliyorum.
hoşgeldin canımm
kuralları okudun mu uyabilcek misin ? eğer uyarım diyosan kendini tanıt bize
bide daha önce hiç bi takımda yarıimış mıydın
hoşgeldin canım
sende takıma girmek mi istiyorsun
o ne biçim soru allesen senden kaptan olmaz ben diyim

sen yaparsın sen düşersinnnn
kaç kiloydun bugün

75.9
Temmuza 68 olacağım çok pis koydum kafaya sıkıyorsa vermesin bu vücut o kiloları

Selam kızlar bende bugün başladım diyete Karatay diyeti yapıyorum.Boyum 168,kilom 64800 hedefim 57-58 ikiside kabulüm.Hepimize tartıda bol eksiler diliyorum.

Hoşgeldin canım

Katılıyorum bu cuma ilk 5e girelim ben de takıma giriyormuşum zaten keptinn öyle didi hep beraber yukarı taşıyalım grubu

ay bz nasıl 52 olalım

53 olmuşsun zaten şimdi 1 kilonun lafı mı olur kaptanım
Ayrıca ben 52ydim geçen yıl

hoşgeldin canımm
kuralları okudun mu uyabilcek misin ? eğer uyarım diyosan kendini tanıt bize
bide daha önce hiç bi takımda yarıimış mıydın
Sağol canım daha önce takımda bulunmadım.Karatay sayfasında yaptım diyetlerimi.Ben hızlı kilo vermeyi seviyorum o yüzden zayıflama gruplarına girmek istedim.Bildirim yapmaya alışığım sıkıntı olmaz.

özendirik yapmıyom ben çok sevmem erik acık tatlı olcak ki öyle severim
bende sert ve tatlı severim eriği
evettt bu cuma listedesiinnn
ve hyııırr en son tartıldıgımda 55 timmm
Karahindiba buldum bakalım şimdi gideyim de hazırlayayım tadı nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum
karahindiba yeniyo muymus ya

o zaman hosgeldin
biz burda güzel sohbetlerle brbirimize destek oluyoruz ve bence cok etkili oluyo bu şekilde
ben 24 yaşındaym nişanlıyım gecen haftalarda hedefime ulastım mesum oldum şimdi burda sizlerle ilgilenmek için duruyorum

Tebrik ederim canım Darısı başımıza.. Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…