Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaç çıktın kuzum bu sabah
inşallah dönmeyince almıyolar listeye bilgin olsun bende dün soda ictim o iyi geldi biraz

evet ya şok yaşadım sabah hafta sonu hep evdeydim çereze hurmaya ekmeği kaçırmışım panik yok bugün topluyorum akşamları salata yicim semiz salata yanına türlü gündüz için bişi diyemiyorum ara öğün kahve olcak sadece toparlarım listeye dönene kadar

kaç çıktın kuzum bu sabah
inşallah dönmeyince almıyolar listeye bilgin olsun bende dün soda ictim o iyi geldi biraz
soda içmiyorum bu ara soğuk çay yapıyrum gidip gelip onu içiyorum evdeki kalan meyvelerde değerlenmiş oluyor ..
biliyorum totom tutuştu akşam salata türlü gidicem ara öğün kahve olcak toparlarım sanırım

Suyu mu yeterli icmiyosun acaba kuzu sizin orası sıcak ya bide belki 3 litreye cikarman lazımdır artık

bende biraz tatlı kaçırdım azıcık bugünden itibaren dikkat edicem
toparlayalımmmmmmm

Suyu mu yeterli icmiyosun acaba kuzu sizin orası sıcak ya bide belki 3 litreye cikarman lazımdır artık
çok su içiyorum 10 dk bir wcye gidiyorum ders yaparken yanımda su oluyor bittikçe alıyorum hem yememi engelliyor hem su içiyorum 3 lt ye yakın gidiyor 4 lt yapsam mı acaba onu

iyi o zaman yakınmış kuzum tedavin temmuzda mı başlıyodu
kilo verince bir yerden para gelcek hem ona bağlı .. hemde asıl bağlayıcı kilom kilo verince eşim gidicez dedi şu arada yaşayım biraz ya tedavi yorucu süreç zaten yıllardır düşündük biraz mola böyle iyi sanırım

benim tatlı mantığım reçel tahin pekmez ok toparlayalım kilo vermez isem eşim tedavi yok diyor

Benim de çikileta

Bu sabah 10da ara öğüne kalktım bitter çikolata yiyeceğim diye

Ama bizimkiler yağlısından almış

1 parçası 35

Öncekilerin 8di lüp lüp yiyordum

Yıkıldım sabah sabah

anladım canım verirsin aslında temmuza kadar şu 2 kiloyu yeni aldın zaten o hemen gider 6 kg kalıyo geriye oda 1,5 ayda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…