- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.001
evet adanaya tüp merkezinden dosyamı almaya gidicem tedavim adana da oldu ...kuzu sen mersinde değil miydin?
yok ben wcde sabit olamıyorum çerezi çok kaçırdım hurma almış eşim wc sorunu için sabah aç karnına 2 tane yiyorum iyide geldi ekmek günde 1 dilimden 2 dilime çıktı bugün dur dedim kendime bakalım cumaya ne olcak izin itine kadar eski kiloma düşerim zaten
evet adanaya tüp merkezinden dosyamı almaya gidicem tedavim adana da oldu ...
evet ya şok yaşadım sabah hafta sonu hep evdeydim çereze hurmaya ekmeği kaçırmışım panik yok bugün topluyorum akşamları salata yicim semiz salata yanına türlü gündüz için bişi diyemiyorum ara öğün kahve olcak sadece toparlarım listeye dönene kadar
soda içmiyorum bu ara soğuk çay yapıyrum gidip gelip onu içiyorum evdeki kalan meyvelerde değerlenmiş oluyor ..kaç çıktın kuzum bu sabah
inşallah dönmeyince almıyolar listeye bilgin olsunbende dün soda ictim o iyi geldi biraz
Suyu mu yeterli icmiyosun acaba kuzu sizin orası sıcak ya bide belki 3 litreye cikarman lazımdır artıkevet ya şok yaşadım sabah hafta sonu hep evdeydim çereze hurmaya ekmeği kaçırmışım panik yok bugün topluyorum akşamları salata yicim semiz salata yanına türlü gündüz için bişi diyemiyorum ara öğün kahve olcak sadece toparlarım listeye dönene kadar
soda içmiyorum bu ara soğuk çay yapıyrum gidip gelip onu içiyorum evdeki kalan meyvelerde değerlenmiş oluyor ..
biliyorum totom tutuştuakşam salata türlü gidicem ara öğün kahve olcak toparlarım sanırım
1 saat 45 dk gibi ama ben trenle gidicem 1 saat 15 dk olcak araba ile otobandan gitem 50 dkanladım canım adanayla mersin arası 2 saatmiş doğru mu bu sıcakta bide zor olur
çok su içiyorum 10 dk bir wcye gidiyorum ders yaparken yanımda su oluyor bittikçe alıyorum hem yememi engelliyor hem su içiyorum 3 lt ye yakın gidiyor 4 lt yapsam mı acaba onuSuyu mu yeterli icmiyosun acaba kuzu sizin orası sıcak ya bide belki 3 litreye cikarman lazımdır artık
benim tatlı mantığım reçel tahin pekmezbende biraz tatlı kaçırdımazıcık bugünden itibaren dikkat edicem
toparlayalımmmmmmm
1 saat 45 dk gibi ama ben trenle gidicem 1 saat 15 dk olcak araba ile otobandan gitem 50 dk
benim tatlı mantığım reçel tahin pekmezok toparlayalım kilo vermez isem eşim tedavi yok diyor
kilo verinceiyi o zaman yakınmış kuzum tedavin temmuzda mı başlıyodu
He güzelmiş o yanerde satiliyo bibigim
Haftaya evdeyim sonraki hafta yine ben gidiyorum
ay evet gözü çıksın 73 ün 73 oldum olmadı hafta sonu yaptığımız liste varya onu yaparımhahah ne güzel tatlı73 mü oldun şimdi
benim tatlı mantığım reçel tahin pekmezok toparlayalım kilo vermez isem eşim tedavi yok diyor
kilo verincebir yerden para gelcek hem ona bağlı .. hemde asıl bağlayıcı kilom kilo verince eşim gidicez dedi şu arada yaşayım biraz ya tedavi yorucu süreç zaten yıllardır düşündük biraz mola böyle iyi sanırım
ay evet gözü çıksın 73 ün 73 oldum olmadı hafta sonu yaptığımız liste varya onu yaparım
Bugünkü kilo: 75.9
Cuma günkü kilo: 76.8
Fark: -900
Bu cuma bomba gibi gelicem kızlar
Bu level 2 bir harika
Bir de Jillian kürüne başladım mı tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?