- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.101
bna bana yemek daha güzel oluyo binci
Cidden kavurması falan varmış daha neler
Çünkülüm komiksiniz
Ekmağın arasına koyup yicaklarmış
hiiiçç üstüme alamam ben vallaTereyağı yersem sorumlusu poncik ve.keptendir benden demesigeçen börek börek diye diye yedirdiniz bilemicem artık
sizin oralarda cok sıcak oluyodurKarsambac mersinde de oluyor o yazın yicin onu ama ben sevmiyorum fazla
Derim zaten işe yaradı mı yaramadı mı
Ama güveniyom Jillye yüzümü kara çıkarmıyor hiç
2,5 oradan kaybetsem
1 de sporla gitse
3,5 gider işte haftada
Hoca da sözlüden 100 100 verirse
Sarı olanlar
Bendeki kuru versiyonları baya kara valla yıkadım bir de
Slm kızlar dün iftara davetliydik ordan da aksam annemlere gectim sahuru anamlarda yaptimesim nöbete gitti anamlardayim aksam gecicem eve ve artik hafif besleniyorum yeter artik simdi tartilicam
kim bilir neler yedin orda da hafif beslenmeye karar verdinSlm kızlar dün iftara davetliydik ordan da aksam annemlere gectim sahuru anamlarda yaptimesim nöbete gitti anamlardayim aksam gecicem eve ve artik hafif besleniyorum yeter artik simdi tartilicam
Bilmem valla dicimi dedim benbna bana yemek daha güzel oluyo binci
hiiiçç üstüme alamam ben vallahep poncik yüzünden
Eskiden bol bol kola şimdi su ve.maden suyu içiyoruz soğuk karpuz ve en önemlisi klima açıyoruzsizin oralarda cok sıcak oluyodurne yiyip içiyonuz yazınn
Tehlikeli sularda yüzmüşsün bebeğim neler yedin ananda allaj bilirSlm kızlar dün iftara davetliydik ordan da aksam annemlere gectim sahuru anamlarda yaptimesim nöbete gitti anamlardayim aksam gecicem eve ve artik hafif besleniyorum yeter artik simdi tartilicam
Cuma kilo kaçtı kuzumKızlar kilo bildirimi yapayım 63.800
Hisbildik pincikhoşgeldin canımtartıl bakalım kaç kilo aldında geldin
Yok kiz iftarda davette az yidim yemekler pek guzel degildi tatli da yoodukim bilir neler yedin orda da hafif beslenmeye karar verdin
Bilmem valla dicimi dedim ben
Eskiden bol bol kola şimdi su ve.maden suyu içiyoruz soğuk karpuz ve en önemlisi klima açıyoruz
Katmer yidim 2 dene bu sondu sösTehlikeli sularda yüzmüşsün bebeğim neler yedin ananda allaj bilir
böyle yazınca anlamıyorum ki ben artıda mısın ekside misinKızlar kilo bildirimi yapayım 63.800
Hisbildik pincikayem 55.6 kg ayem şok yehhteerrrrr
Hisbildik pincikayem 55.6 kg ayem şok yehhteerrrrr
evet asıl korkulan sahur zatiYok kiz iftarda davette az yidim yemekler pek guzel degildi tatli da yooduama sahurda anamlarda
Sus didimpincirnerdeyse benim kiloma gelmişsin sen 2 gün daha annenlere gittin mi tamamdır bide oruçlu bide saate bak sen galiba 56 varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?