Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne demek tatlı yoktu ya bak şimdi ona takıldım SekerPancarii
Valla yoktu yemek yedik zaten 10 da kalkmamiz gerekiyodu eşim ise gidecekti yemekten sonra çay ictik ve usulca uzaklaştık oradan bide yolluk katmer koydu sicak yapip esim ise götürdü orda yidi

senden zayıfım artıkk

evet asıl korkulan sahur zati
Kac kiliisin ahahahhaa olamazzzzzzzzzzzzzzz hemen vericem goruceksin not: veremedi bayrama 60 oldu
Ayy bek guzel oluyo yemesi yaabişi dicem ben normalde sahurda ekmek yemiyorum 2 yumurta kahvaltılıklar kavrulmamış findik badem ceviz yiyorum cok saglikli dimi ama orucken acayip halsiz oluyorum elim ayagim kalkmiyo vee sahurda katmer falan tika basa zor nefes alana kadar yiyom 2 3 gündür ve o kadar rahat oruç tutuyom ki ne halsizlik ne açlık hic bisey olmuyo napsam ki devam mi etsem hamıra

Valla yoktu yemek yedik zaten 10 da kalkmamiz gerekiyodu eşim ise gidecekti yemekten sonra çay ictik ve usulca uzaklaştık oradan bide yolluk katmer koydu sicak yapip esim ise götürdü orda yidi
o iyi olmuş bak nere gittiniz siz kız kimdeydiniz kayınvalidende mi

yalnız senin artık pincirliğinde kalmadı sen bildiğin pancarsın SekerPancarii ahahahhahahaha
ahahaha D öle denmez ablaya

o iyi olmuş bak nere gittiniz siz kız kimdeydiniz kayınvalidende mi

ahahaha D öle denmez ablaya
Yok kvdemde olsam döktürürdü yalan yoh esimin dayisina gittik yemekleri benim tarzim diiil pek damak tadima gitmii
poncikbirgelincik aplayim ben oyle deme pincirim ben

bende akşam yumurta yidim su an cok iyiyim ama ekmekte yedim tabi ya ben zeytin yemeyi özledim ama susarım diye yiyemiyorumda
baa bak hele bayrama 50 olalım derkn bide ters tepmesin bu ramazan bizi ben akşam tartılaym şimdi bilmiyom kabızım diye tartılmadımdı

Yok kvdemde olsam döktürürdü yalan yoh esimin dayisina gittik yemekleri benim tarzim diiil pek damak tadima gitmii
poncikbirgelincik aplayim ben oyle deme pincirim ben

sen eşinin dayısında kal ramazan boyunca benimde babamın amcası var onlarda hiç tarzim olmayan şeyler pişiy hep değişik otlar mancar pancar şello

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…