- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.121
Valla yoktu
Sus didimhayiiirrrr hayiiirrrr ben cok çabuk kilo aliyom dimistim bah buda kanıtı gülünmez oyle ayip
Kac kiliisinsenden zayıfım artıkk
evet asıl korkulan sahur zati
Ahahahahhahahahahah
64 kusur canım ahtirlamiyorum su anCuma kilo kaçtı kuzum
Bak göreceksin pincircik olacimm
Ahahahahhahahahahahyaa deme oyle dün ablamin 26 beden pantulunu giydim deneyim diye tam oldu bendeki siskinlik gaz gaz kilo degil
Bak göreceksin pincircik olacimmbah yumruhlarim seni kasli kollarimla olacaksin de
o iyi olmuş bakValla yoktuyemek yedik zaten 10 da kalkmamiz gerekiyodu eşim ise gidecekti yemekten sonra çay ictik ve usulca uzaklaştık oradan bide yolluk katmer koydu sicak yapip esim ise götürdü orda yidi
ahahaha
Yoh artik korkuyom yemeye 60 olacam yakindabu akşam pidenin içine tereyağını basolar mı pincir
Eksideyim tatlım :)böyle yazınca anlamıyorum ki ben artıda mısın ekside misin
o iyi olmuş baknere gittiniz siz kız kimdeydiniz kayınvalidende mi
ahahahaD öle denmez ablaya
Yok kvdemde olsam döktürürdü yalan yoho iyi olmuş baknere gittiniz siz kız kimdeydiniz kayınvalidende mi
ahahahaD öle denmez ablaya
Kac kiliisinahahahhaa olamazzzzzzzzzzzzzzz hemen vericem goruceksin not: veremedi bayrama 60 oldu
Ayy bek guzel oluyo yemesi yaabişi dicem ben normalde sahurda ekmek yemiyorum 2 yumurta kahvaltılıklar kavrulmamış findik badem ceviz yiyorum cok saglikli dimi ama orucken acayip halsiz oluyorum elim ayagim kalkmiyo vee sahurda katmer falan tika basa zor nefes alana kadar yiyom 2 3 gündür ve o kadar rahat oruç tutuyom ki ne halsizlik ne açlık hic bisey olmuyo napsam ki devam mi etsem hamıra
Yoh artik korkuyom yemeye 60 olacam yakindaartik tereyagini kaşiklicam yapacak bisey yoh karataydan vazgecemem saolun canan hanim saolun
o zaman tebrikler beybiEksideyim tatlım :)
Ay biri katmer biri tereyağı bende hiç yemedim katmer yapsam mı hazır izinliyimKatmer yidim 2 dene bu sondu sös
Ablam 56 kilo ama boy 1.73ablan daha mı zayıfsiz aylecek gurusunuz ben öleyim
Yok kvdemde olsam döktürürdü yalan yohesimin dayisina gittik yemekleri benim tarzim diiil pek damak tadima gitmii
poncikbirgelincik aplayim ben oyle deme pincirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?