- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.141
Ay biri katmer biri tereyağı bende hiç yemedim katmer yapsam mı hazır izinliyimay ama sende benim gibi +lardasin yimiyek katmer gibi kat kat olmayak
Göbegim çıktı valla yagli katmerden yimicem bi aha iyi yidim yiterAy biri katmer biri tereyağı bende hiç yemedim katmer yapsam mı hazır izinliyimay ama sende benim gibi +lardasin yimiyek katmer gibi kat kat olmayak
Ablam 56 kilo ama boy 1.73ben daha dolgunum hat olarak o daha kuru popo falan yoh onda hee biz ailecek 26 beden giymeyeni aşşaliyoh
Tebrik ederim seni alkışlar senin bugünEksideyim tatlım :)
bana abla dme yaşlandıgımı hissediyomabla mı1 yaş var aramızda sen daha çok ablasın
he taam o zamanYok kvdemde olsam döktürürdü yalan yohesimin dayisina gittik yemekleri benim tarzim diiil pek damak tadima gitmii
poncikbirgelincik aplayim ben oyle deme pincirim ben
Hiç yemedim ve yapmadım dediğin doğru fıstık ezmesi yapayım bari onla avunayım azGöbegim çıktı valla yagli katmerden yimicem bi aha iyi yidim yiteryapma sende yapmayinca insanin cani istiyo istiyo ama yiyemiyo
Hayallerimde yerim rüyalarımdaye anam ye +5e tamamla
bana abla dme yaşlandıgımı hissediyomgencim ben çıtırım daha
he taam o zaman
bizde de öle bi sorun var bizim yemekler nişanlımın ailesine uymuyo onlarınkiler bize uymuyone etcez bilmem
Velvette merak ediyorum karşım nasıl olcak o karahindiba nın resmini ve yaptığın seyin resmini atarmisin kızılcık suyunu hazır aldın dimi
şuan sen benden 4 sene büyüksün4 benim sevdiceğimlen yaşıtsın ben ona bazenleri abi diyom
Pardon poncik apla yanlis anladinşşş sen hayırdırdeviririm seni pehlivan sırtımla noluyos
Hayallerimde yerim rüyalarımdafıstık ezmesi yapar 1 kaşık hupletirim
ya ben şu resmi ekledim açılmıyo muPardon poncik apla yanlis anladinsenin sırtla baş edemem yığılır kalirim ben bir küçük pincircikim
he adam olunPardon poncik apla yanlis anladinsenin sırtla baş edemem yığılır kalirim ben bir küçük pincircikim
o kadar var mıymış bizim aramızda yabüyüküm ben akıllı ol
bend gözükmedi ondan tepkisizimya ben şu resmi ekledim açılmıyo mu
gülmeniz gerekiyodu
50 yerine 60 olmayak bayramabende akşam yumurta yidim su an cok iyiyim ama ekmekte yedim tabiya ben zeytin yemeyi özledim ama susarım diye yiyemiyorumda
baa bak hele bayrama 50 olalım derkn bide ters tepmesin bu ramazan biziben akşam tartılaym şimdi bilmiyom kabızım diye tartılmadımdı
bende ağustosta 21 olcamtamam apla ben çıtırım daha 20lik sen apla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?