Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay biri katmer biri tereyağı bende hiç yemedim katmer yapsam mı hazır izinliyim ay ama sende benim gibi +lardasin yimiyek katmer gibi kat kat olmayak
Göbegim çıktı valla yagli katmerden yimicem bi aha iyi yidim yiteryapma sende yapmayinca insanin cani istiyo istiyo ama yiyemiyo

abla mı 1 yaş var aramızda sen daha çok ablasın
bana abla dme yaşlandıgımı hissediyom gencim ben çıtırım daha
Yok kvdemde olsam döktürürdü yalan yoh esimin dayisina gittik yemekleri benim tarzim diiil pek damak tadima gitmii
poncikbirgelincik aplayim ben oyle deme pincirim ben
he taam o zaman
bizde de öle bi sorun var bizim yemekler nişanlımın ailesine uymuyo onlarınkiler bize uymuyo ne etcez bilmem

bana abla dme yaşlandıgımı hissediyom gencim ben çıtırım daha

he taam o zaman
bizde de öle bi sorun var bizim yemekler nişanlımın ailesine uymuyo onlarınkiler bize uymuyo ne etcez bilmem

şuan sen benden 4 sene büyüksün 4 benim sevdiceğimlen yaşıtsın ben ona bazenleri abi diyom

Velvette merak ediyorum karşım nasıl olcak o karahindiba nın resmini ve yaptığın seyin resmini atarmisin kızılcık suyunu hazır aldın dimi

Aynı su gibi oldu

Pek bir tat farkı yok

Azcık ekşimsi

Ama soğuk güzel gider bu

Biraz da sidik rengi tabi karahindiba sağ olsun

Tamam atarım kuzu resmini, nasıl yaptığımı da anlatırım şimdi spora gideyorum dönünce atarım, anlatırım

50 yerine 60 olmayak bayrama aman alistim ben artik diyeete veririm nolcak hep az yin az yi gına geldi yatti bee bu hafta esim iftarlarda evde olmucak hafif yerim hep salata tarzi seyler ve corba yaparim kendime yeter spor da yapiyom zati cumaya 53.9 olacam bah gör 53.99 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…