Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen eşinin dayısında kal ramazan boyunca benimde babamın amcası var onlarda hiç tarzim olmayan şeyler pişiy hep değişik otlar mancar pancar şello
Valla zayiflar kuru pancar olurum değişik yemekler yohtu ama tadi pek uymuyo bana salata ve karpuz cok gizildi

maşallah boy 28 giyeni napıyonus
Onu dışliyoz biraz da dalga geciyoz sen giyme onu bolarıyo esniyo sonra diyoz mesela ahahahahj mesela bana derlerdi oyle eskiden 5 kiz kardeşiz hepsinin boyu 1.71 le 1.73 arasi benimki 1.65 ama basardim emek verdim basardim artik 24 beden giyiyorum-dum yani simdi 56 oldugum icin anca 26

bana abla dme yaşlandıgımı hissediyom gencim ben çıtırım daha

he taam o zaman
bizde de öle bi sorun var bizim yemekler nişanlımın ailesine uymuyo onlarınkiler bize uymuyo ne etcez bilmem
Bak simdi aplacim o zaman sende nisanlinin sevdigi yimeklerden yaparsin onlari iftara çağırdığında aplasin sen daha iyi bilmen gerek

maşallah 171 173 eniştelerinin boyu kaç merak ettim sana ekmek mi vermediler sen niye kısa kaldın böyle

maşallah 171 173 eniştelerinin boyu kaç merak ettim sana ekmek mi vermediler sen niye kısa kaldın böyle
Benim ana tarafim cok uzun annemin boyu da 1.71 falan heralde babamin boyu da o civar ama halalarim cok kisa bende onlara çekecekmişim ama ana baba uzun oldugundan cok da kisa kalmamisim zaarhalalarim 1.60in altinda minnoslarim benim bi enistem ablamdan kisa öbür ablaminki uzun baya
Ve benim eşimin boyu da 1.83 ben acik minnos kaliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…