- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.161
en yarın 24o azman 3 yas var arada o zamansı bende çıtırım
Valla zayiflar kuru pancar olurumsen eşinin dayısında kal ramazan boyuncabenimde babamın amcası var onlarda hiç tarzim olmayan şeyler pişiy hep değişik otlar mancar pancar şello
Ahahahahahhaahahahhhahahaha
Valla zayiflar kuru pancar olurumdeğişik yemekler yohtu ama tadi pek uymuyo bana salata ve karpuz cok gizildi
Ahahahahahhaahahahhhahahahaben burdaki bahsi gecen yeni sisman ben ben ha 55 ha 55.6 nerdeyse 56 ha sen göreceksin hemen karataya dönüş yapip tereyaglari kasiklamaya caylara atmaya basliyorum
Onu dışliyoz biraz da dalga geciyozmaşallah boy28 giyeni napıyonus
Bak simdi aplacim o zaman sende nisanlinin sevdigi yimeklerden yaparsin onlari iftara çağırdığındabana abla dme yaşlandıgımı hissediyomgencim ben çıtırım daha
he taam o zaman
bizde de öle bi sorun var bizim yemekler nişanlımın ailesine uymuyo onlarınkiler bize uymuyone etcez bilmem
Fistik ezmesi harika olar bakHiç yemedim ve yapmadım dediğin doğru fıstık ezmesi yapayım bari onla avunayım az
Ben ne diyim kocama amca mi diyim 9 yas var aramizdaşuan sen benden 4 sene büyüksün4 benim sevdiceğimlen yaşıtsın ben ona bazenleri abi diyom
Gel sana robotumu ödünç veremımhfıstık ezmesi bi yapamadım gitti
Pehlivanim benim sirti genis koca yurekli gardaşimhe adam olunakıllı olun ciğerimi yiyin eferin
Onu dışliyoz biraz da dalga geciyozsen giyme onu bolarıyo esniyo sonra diyoz mesela ahahahahj mesela bana derlerdi oyle eskiden 5 kiz kardeşiz hepsinin boyu 1.71 le 1.73 arasi benimki 1.65 ama basardim emek verdim basardim artik 24 beden giyiyorum-dum yani simdi 56 oldugum icin anca 26
Bende haziranda 23 olcambende ağustosta 21 olcamtamam apla ben çıtırım daha 20lik sen apla
Gel sana robotumu ödünç verem
Bende haziranda 23 olcambayramin ikinci gunu dogum günüm artik bi paklava şov yaparim bunun şerefine
Benim ana tarafim cok uzun annemin boyu da 1.71 falan heralde babamin boyu da o civar ama halalarim cok kisa bende onlara çekecekmişim ama ana baba uzun oldugundan cok da kisa kalmamisim zaarmaşallah171 173 eniştelerinin boyu kaç merak ettim sana ekmek mi vermediler sen niye kısa kaldın böyle
Pehlivanim benim sirti genis koca yurekli gardaşimiyi oldu bu iltifat demi güreşmezsin artik benlen
Neyse ben yulaf lapasindan pasta yapiyim en iyisiyap yap yeni yaşına 60 kiloyla girçok tatlı bence
ben bunu yapıyodum canım buda aynısı
Ahahaha aynen yaahımm anladımonlarda iyiki uymamış yoksa sseni burda 58 olarak bulabilirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?