- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.181
Sizin kısanız bizim uzunumuz bile değil bizde 165 boyunda bağğyan bilem yokBenim ana tarafim cok uzun annemin boyu da 1.71 falan heralde babamin boyu da o civar ama halalarim cok kisa bende onlara çekecekmişim ama ana baba uzun oldugundan cok da kisa kalmamisim zaarhalalarim 1.60in altinda minnoslarim benim bi enistem ablamdan kisa öbür ablaminki uzun baya
Ve benim eşimin boyu da 1.83 ben acik minnos kaliyom
Cuma görüşecezazıcık sen oluyosun o şişmaninş cnm yaaa inş
Ahahaha aynen yaaçoh da komic degalll aslinda heç de komic değallll
6 gibi yola çıkmak için çok erken kalkmak lazım
Noldunkuzu bişeye mi üzüldün
Cuma görüşecezyaz kenara 55.6 yim yazzzzz
54 olsa ?50 yerine 60 olmayak bayramaaman alistim ben artik diyeete veririm nolcak hep az yin az yi gına geldi yatti bee bu hafta esim iftarlarda evde olmucak hafif yerim hep salata tarzi seyler ve corba yaparim kendime yeter spor da yapiyom zati cumaya 53.9 olacam bah gör 53.99 tl
Neden moralin bozuk kaptanım
Kahve güzel çünkülüm ama çay eh işte bir kurutuyo insanın boğazını
İzleseneden bakıyorum ben
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-2/7259970
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991
Pihlivinimmmmmiyi olduçokta güzel oldu her an devirebilirim seni
Dimim aramızda kalır öldürürüz ananın yAptıklarını kimseye bisicikler demeyizFistik ezmesi harika olar bakkatmer yoh unut onu sahura anamlara gelsene kimsiye dime
ahahah güzelmiş
he tm tm sen çıtır ben apla cünü ben 59 kiloyum sen değilyoo ağustosa kadar 4 yaş varben çıtırım sen apla
bıhtırdınız tereyagındanAhahahahahhaahahahhhahahahaben burdaki bahsi gecen yeni sisman ben ben ha 55 ha 55.6 nerdeyse 56 ha sen göreceksin hemen karataya dönüş yapip tereyaglari kasiklamaya caylara atmaya basliyorum
Ossun minnosluk gizildirSizin kısanız bizim uzunumuz bile değil bizde 165 boyunda bağğyan bilem yok
Al işe yarıyor biz eşimle atom yapıp içiyoruz duvara tırmandırıyorhayır diyemembitane alcam ya kafama koydum da eve alsam mı annem cok kullanmıyo bilmiyorum ceyizime almıcaktım almaya karar verdım yoksa fıstık ezmesi yapamam
TememDimim aramızda kalır öldürürüz ananın yAptıklarını kimseye bisicikler demeyiz
Pihlivinimmmmmyirim sini
Aplayla dalga gecilinilinilinilir mibence komic
ahahahaahhahaha yalan yoh yirim bilirsin ki midem asla küçülmezbende bundan korkuyorum ahahahahhhahahaa
o bizim yeemkleri seviyo hiç ayırt etmiyo genel olarak yemek ayırt etmiyo zateBak simdi aplacim o zaman sende nisanlinin sevdigi yimeklerden yaparsin onlari iftara çağırdığındaaplasin sen daha iyi bilmen gerek
bizim 3 yaş var pek az ben isterdim 5 6 yas olmasınıBen ne diyim kocama amca mi diyim 9 yas var aramizda
aklın fikrin yemekteBende haziranda 23 olcambayramin ikinci gunu dogum günüm artik bi paklava şov yaparim bunun şerefine
Ossun minnosluk gizildirsenin hedef kilo kaçti boyuna göre 45 miydi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?