Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sizin kısanız bizim uzunumuz bile değil bizde 165 boyunda bağğyan bilem yok

6 gibi yola çıkmak için çok erken kalkmak lazım
Noldunkuzu bişeye mi üzüldün

evet moralim bozuk bu aralar geçer umarım.. evet saat beş bucukta beni alacak aracı bekledim.. öldüm tee izniklere kocaelinin köylerine cıktım da evime ancak ulaştım. bir kasa da kiraz hediye edildi şialfşlifa napcam bu kadar kirazı artık sağa sola dağıtım

54 olsa ?
yokk kalıyo sonraa

çook teşekkürler youtubede yok ya sacma sapan rusca versiyonunu izliyorum korkunclu şalfşlşfia

ahahah güzelmiş

yoo ağustosa kadar 4 yaş var ben çıtırım sen apla
he tm tm sen çıtır ben apla cünü ben 59 kiloyum sen değil

Ahahahahahhaahahahhhahahaha ben burdaki bahsi gecen yeni sisman benben ha55 ha 55.6 nerdeyse 56 hasen göreceksin hemen karataya dönüş yapip tereyaglari kasiklamaya caylara atmaya basliyorum
bıhtırdınız tereyagından

☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(100)Poncikbirgelincik:60+40
()Nuffiun:
(54)justholdmetight:27+27
(30)Buki_89:30

(45)htc71:45

MOR TAKİM

(80)zuzuzuzu1234:80
()Senad:
()SekerPancarii:
(80)sarraf:80

()ParteMorall:

PEMBE TAKİM: 199
MOR TAKIM: 160

hayır diyemem bitane alcam ya kafama koydum da eve alsam mı annem cok kullanmıyo bilmiyorum ceyizime almıcaktım almaya karar verdım yoksa fıstık ezmesi yapamam
Al işe yarıyor biz eşimle atom yapıp içiyoruz duvara tırmandırıyor ama çok teferruat lı bisi alma alcanda göster fikir veririz

kızlar selam.. bugün oruc tutmayayım dedim ama yani tutsaymısım keşke cünkü yemek yedirmediler bugün bana adeta koştıurmaktan..

sabah kahvaltısı.

bir kase muzlu yulaf

öğle yemeği . yok

ara: 1 avuç kiraz ( artık 8 saat olmustu midem bulandı bunu da yerken..)

akşam yemeğimi şimdi yapıcam dolapta köftem vardı aslında iki tane yemem gerekiyor ama cok acım dört tane ızgara yapıcam ve bol salata ile bir dilim kepek ekmeği ve ayran..

deli gibi gezdim bugün ama akşama da jillian yaparım belki istersem bisiklet sürerim daha karar vermedim ama yazıcam .

Bak simdi aplacim o zaman sende nisanlinin sevdigi yimeklerden yaparsin onlari iftara çağırdığında aplasin sen daha iyi bilmen gerek
o bizim yeemkleri seviyo hiç ayırt etmiyo genel olarak yemek ayırt etmiyo zate bazen gelirken patates kızartsana yeriz diyo

Ben ne diyim kocama amca mi diyim 9 yas var aramizda
bizim 3 yaş var pek az ben isterdim 5 6 yas olmasını
Bende haziranda 23 olcam bayramin ikinci gunu dogum günüm artik bi paklava şov yaparim bunun şerefine
aklın fikrin yemekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…