- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.201
Al işe yarıyor biz eşimle atom yapıp içiyoruz duvara tırmandırıyorama çok teferruat lı bisi alma alcanda göster fikir veririz
ezmiyolar seni dimi evde falan göremeyipBenim ana tarafim cok uzun annemin boyu da 1.71 falan heralde babamin boyu da o civar ama halalarim cok kisa bende onlara çekecekmişim ama ana baba uzun oldugundan cok da kisa kalmamisim zaarhalalarim 1.60in altinda minnoslarim benim bi enistem ablamdan kisa öbür ablaminki uzun baya
Ve benim eşimin boyu da 1.83 ben acik minnos kaliyom
Alıştık be gardaş 3 gunde 3 kilo al 3 haftada ver o kiloyuyazdım beynime sen merahlanmasen verirsin ben biliyom ama bayramdada alırsın onuda biliyom
ahahahaahhahaha yalan yoh yirim bilirsin ki midem asla küçülmezminiciksin zati sahurluk edecem seni ahahahahajhahahahahj
Abarttt abartezmiyolar seni dimi evde falan göremeyip
Alıştık be gardaş 3 gunde 3 kilo al 3 haftada ver o kiloyuben neler cektim iki senedir bu kiloda kalabilmek icin kendjne gel
Yok doyarim senle sırt etini yesem 1 senelik protein ihtiyacımi karşılarım zatibenle doymazsan keptinide ye
ne ettin oralarda bzşm buraya az kalmış nerdeyse geliyomuşunevet moralim bozuk bu aralargeçer umarım.. evet saat beş bucukta beni alacak aracı bekledim.. öldüm tee izniklere kocaelinin köylerine cıktım da evime ancak ulaştım. bir kasa da kiraz hediye edildi şialfşlifa napcam bu kadar kirazı artık sağa sola dağıtım
Yok doyarim senle sırt etini yesem 1 senelik protein ihtiyacımi karşılarım zati
Nasil bir atommus o kizAl işe yarıyor biz eşimle atom yapıp içiyoruz duvara tırmandırıyorama çok teferruat lı bisi alma alcanda göster fikir veririz
bence de 4 köfte yiyebilirsinkızlar selam.. bugün oruc tutmayayım dedim ama yani tutsaymısım keşke cünkü yemek yedirmediler bugün bana adeta koştıurmaktan..
sabah kahvaltısı.
bir kase muzlu yulaf
öğle yemeği . yok
ara: 1 avuç kiraz ( artık 8 saat olmustu midem bulandı bunu da yerken..)
akşam yemeğimi şimdi yapıcam dolapta köftem vardı aslında iki tane yemem gerekiyor ama cok acım dört tane ızgara yapıcam ve bol salata ile bir dilim kepek ekmeği ve ayran..
deli gibi gezdim bugün ama akşama da jillian yaparım belki istersem bisiklet sürerim daha karar vermedim ama yazıcam .
yazmamışım bilmiyom
ahahahah
bize kısa didi
nasılda ilgini cekiyo dimiNasil bir atommus o kizahahahajajj
Benim gocam da bek bogaza düşkündür bizde mıknatıs gibi cekiyoh yemeyi seven adamlario bizim yeemkleri seviyo hiç ayırt etmiyo genel olarak yemek ayırt etmiyo zatebazen gelirken patates kızartsana yeriz diyo
bizim 3 yaş var pek az ben isterdim 5 6 yas olmasını
aklın fikrin yemekte
Enteresan geldi bilgi almak istedim ni vagnasılda ilgini cekiyo dimi
Minnosummmahahahahhakittiin
bize kısa didibodur didi vay ben ölem neler didiiii SekerPancarii
nasılda ilgini cekiyo dimi
iyi köü ne edeceeenn mecbuuurrrBenim gocam da bek bogaza düşkündür bizde mıknatıs gibi cekiyoh yemeyi seven adamlaribizim yaş bek iyi geliyo bana anlasiyoh yani ossun seninki de iyi en ideali 5 6 yas dimi ossun bulmuşun gocayi elindekine sahip çıkacan
ahahahahhakittiin
bize kısa didibodur didi vay ben ölem neler didiiii SekerPancarii
nasılda ilgini cekiyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?