- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.241
Hee severing biz enerjikli besinleridimi ama bende sabahları içerim iş yerinde daha verimli calışırımyoosam ne işe yarıcak ki hiç dimi
Ben nisanliyken ve yeni evliyken yemek yiyemezdim yaninda utanirdim ıh mıhh kibar kibar yemeye çalışmalar falantabi gocam götürüyo karsimda yemekleri ve sonra icimdeki pisbogazi ona gosterdim ve keyifle gömüldük yemeklere beraber
peki bu oldu mumesela sen
yapma öyle şeyler bak benide geçtin öyle düşün sakin ol şampiyon sakin olSorma valla bi genisledi ki ikinizi de yirim pinciki de sinide
Hee severing biz enerjikli besinleriolug yani verin yirim ben
Cinimmm pincikimbende seni sevimgel kıs bitane öpiyim
biz teselli veriyok kızın yaptıgına bak
Mangalda hic afitmemmm
Ben yaşadım o aciyi bilirimhiç o kibarlıgı yapamadım vallacünkü karsında biri yerken yiyememek cok acı
peki bu oldu mu
kısayım ama zayıfım ben naber
bugünü dünya gömme günü ilan ediyorumherkes birbirine satasyıo
yapma öyle şeyler bak benide geçtin öyle düşün sakin ol şampiyon sakin ol
cok pissin yalnızeski sevgilimin yanında bende öyleydim ıyy hiç samimi değilşimdi çiğneyip çiğneyip ağzımı açıyorum kusabilrsiniz
karatay karatay olalı böyle zulüm görmediCinimmm pincikimhadi gel beraber kaptinn a takılak çünkümm karataycilar boyle yapağ kiz canan karatay bize dava açıyomus
Cinimmm pincikimhadi gel beraber kaptinn a takılak çünkümm karataycilar boyle yapağ kiz canan karatay bize dava açıyomus
Ahahahahahahah abartmayi severim diyosuneski sevgilimin yanında bende öyleydim ıyy hiç samimi değilşimdi çiğneyip çiğneyip ağzımı açıyorum kusabilrsiniz
bi çocukların yediğine acımam geri kalan kim karsımda yiyosa dünya ahiret düşmanımdırBen yaşadım o aciyi bilirim
tartılcam bekle benieve gidince bi tartıl bakayım kaç kilo var aramızdasende sanırsam 56 çıkabilirsin bence neyse susuyorum suskunluğum asaletimdendir biliniz SekerPancarii ahahahhahahhaha
Ahahahahahahah abartmayi severim diyosunahahajajaj bizde evlendik ilk bi hafta falan ben kibarliktan kırılıyom yimekde sonra dedim yoh bu böyle olmucak gömüldüm yemeklere gercekten cok yapmacık oluyo oyle kendimden biliyom
cok pissin yalnızD:
karatay karatay olalı böyle zulüm görmedialdıgım kitabı yaktırıcaksınız bana poncikbirgelincik
Ahahahahahahah abartmayi severim diyosunahahajajaj bizde evlendik ilk bi hafta falan ben kibarliktan kırılıyom yimekde sonra dedim yoh bu böyle olmucak gömüldüm yemeklere gercekten cok yapmacık oluyo oyle kendimden biliyom
güvenilir ve saglam bilgiler ayağınıza geldihuyum kurusun
o kitap gereksiz ve uzun bilgiler iceriyosen onu yak gitsin ciddiyim yak biz sana burda özet geçiyok SekerPancarii dimi
bi gitsene sen artıkevetböyle tavuk butunu alcan eline kemircen ağzının kenarlarından yağları akacak onuda koluna silecen of ben gidiyom ya yaptırmayın bana bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?