Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eski sevgilimin yanında bende öyleydim ıyy hiç samimi değil şimdi çiğneyip çiğneyip ağzımı açıyorum kusabilrsiniz

peki bu oldu mu
kısayım ama zayıfım ben naber
bugünü dünya gömme günü ilan ediyorum herkes birbirine satasyıo

yapma öyle şeyler bak benide geçtin öyle düşün sakin ol şampiyon sakin ol

eve gidince bi tartıl bakayım kaç kilo var aramızda sende sanırsam 56 çıkabilirsin bence neyse susuyorum suskunluğum asaletimdendir biliniz SekerPancarii ahahahhahahhaha

Cinimmm pincikim hadi gel beraber kaptinn a takılak çünkümm karataycilar boyle yapağ kiz canan karatay bize dava açıyomus

temem takılak olabilir açabilir uzaklarda biyerlerde böyle bi takımın içinde barınan bizlerden haberdar olsa of ne diyorum ben ya ben gidiyom

eski sevgilimin yanında bende öyleydim ıyy hiç samimi değil şimdi çiğneyip çiğneyip ağzımı açıyorum kusabilrsiniz
Ahahahahahahah abartmayi severim diyosunahahajajaj bizde evlendik ilk bi hafta falan ben kibarliktan kırılıyom yimekde sonra dedim yoh bu böyle olmucak gömüldüm yemeklere gercekten cok yapmacık oluyo oyle kendimden biliyom

Ben yaşadım o aciyi bilirim
bi çocukların yediğine acımam geri kalan kim karsımda yiyosa dünya ahiret düşmanımdır

eve gidince bi tartıl bakayım kaç kilo var aramızda sende sanırsam 56 çıkabilirsin bence neyse susuyorum suskunluğum asaletimdendir biliniz SekerPancarii ahahahhahahhaha
tartılcam bekle beni bekle bekle görcen sen
kabızım ben onuda hesaba katıp mantıhlı olalım 5 olsam da o gercek kilom değil

Ahahahahahahah abartmayi severim diyosunahahajajaj bizde evlendik ilk bi hafta falan ben kibarliktan kırılıyom yimekde sonra dedim yoh bu böyle olmucak gömüldüm yemeklere gercekten cok yapmacık oluyo oyle kendimden biliyom

ben bazen soganda getirim mi diyorum şimdi olmaz evlendktn sonra kendi evimizde yeriz diyo

evet böyle tavuk butunu alcan eline kemircen ağzının kenarlarından yağları akacak onuda koluna silecen of ben gidiyom ya yaptırmayın bana bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…