- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.281
Saolun efendim
Iyi canim ya terasda oturuoz hepbirlikde:)iyyiz canımm biz aynı calışıyoruz sen napıyosun
mahsus mu yapıyontereyagıdnan soguttun beni
3 günlük bi makarna detoksuna bakarKilo almasi neden bu kolay ve keyifli
bayılıyorumİnsanlar neden sevmiyor anlamıyorum
Soğan ve sarımsak çok siviyırım
Hee hosaf iyi olur ben sekersiz yapip bal atiyom azcik onla tatlandiriyom daha sağlıklı ossun diye sekerden farki olmuyo bencekaysının kendisini yiyom bu akşam erikle kayısıyla hosaf yapcam hepsini yicem içicem bakamm
ezana da var dimi dahaIyi canim ya terasda oturuoz hepbirlikde:)
Ben cok iyiyim bugunAy ben bugün çok acıktım ya niye böyle oldu ki
sen katmer dedikce bnm gözümde kete canlanıyoHee hosaf iyi olur ben sekersiz yapip bal atiyom azcik onla tatlandiriyom daha sağlıklı ossun diye sekerden farki olmuyo bencetabi katmer yiyen birinin lafi ne kadar ciddiye alınır bilemem
Eskiden bende yemezdim yok kokuyo yok sevmiyom falan diye sonra yemeye baslayinca dedim ben bu lezzeti nasil yememişim bayiliyorum simdi sogan sarimsakkkİnsanlar neden sevmiyor anlamıyorum
Soğan ve sarımsak çok siviyırım
Sus didim aktaraciznolur aktarmayınbilginin gizlisi makbulmüş
bayılıyorumkp sagolsn bahcesinden taze sogan koparıp getiryo her gelişinde
Eskiden bende yemezdim yok kokuyo yok sevmiyom falan diye sonra yemeye baslayinca dedim ben bu lezzeti nasil yememişim bayiliyorum simdi sogan sarimsakkkhele sogani karamelize edene kadar kavurunca o kadar seviyom kiiiiii
Taze sarimsak yemedim ben hicbayılırıkama taze sarımsak daha iyi binci
Tağam hadi seni kiramam gülicjmmmsus güleceksin
Bu açıklamadan sonra icmek istemeyebilir amaBen yokken ne çok konuşuyorsunuz
Gideyim de şu nuffiun kızcağıza karahindibaların, sidikli suyun fotoğrafını çekeyim
Yemicemm sössss yemicemmmmmmmm3 günlük bi makarna detoksuna bakarama sen hemen diyete baslıyosn almak fln yok cabuk kalk tam bugday ekmegi mi yapıyosun napıyosan yap
Sus yoh oyle biseysen katmer dedikce bnm gözümde kete canlanıyobi fena oluyorum
Bu açıklamadan sonra icmek istemeyebilir amaahahahahajahah
Ayy ben hastanedeyken bi teyze de yazik bilememis kan verecegi tupe yapmis idrarini doktor sok olmuştu nasil yapabildin teyze diyeAmma rengi öyle
Şu bir tane amca vardı ya 1,5 litrelik idrar örneği götürüyordu hastaneye o geliyor aklıma
Ucunda 2,5 kilo vermek var içeceğiz
NeeeAmma rengi öyle
Şu bir tane amca vardı ya 1,5 litrelik idrar örneği götürüyordu hastaneye o geliyor aklıma
Ucunda 2,5 kilo vermek var içeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?