Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaysının kendisini yiyom bu akşam erikle kayısıyla hosaf yapcam hepsini yicem içicem bakamm
Hee hosaf iyi olur ben sekersiz yapip bal atiyom azcik onla tatlandiriyom daha sağlıklı ossun diye sekerden farki olmuyo bence tabi katmer yiyen birinin lafi ne kadar ciddiye alınır bilemem

Hee hosaf iyi olur ben sekersiz yapip bal atiyom azcik onla tatlandiriyom daha sağlıklı ossun diye sekerden farki olmuyo bence tabi katmer yiyen birinin lafi ne kadar ciddiye alınır bilemem
sen katmer dedikce bnm gözümde kete canlanıyo bi fena oluyorum

İnsanlar neden sevmiyor anlamıyorum

Soğan ve sarımsak çok siviyırım
Eskiden bende yemezdim yok kokuyo yok sevmiyom falan diye sonra yemeye baslayinca dedim ben bu lezzeti nasil yememişim bayiliyorum simdi sogan sarimsakkk hele sogani karamelize edene kadar kavurunca o kadar seviyom kiiiiii

bayılıyorum kp sagolsn bahcesinden taze sogan koparıp getiryo her gelişinde

Eskiden bende yemezdim yok kokuyo yok sevmiyom falan diye sonra yemeye baslayinca dedim ben bu lezzeti nasil yememişim bayiliyorum simdi sogan sarimsakkk hele sogani karamelize edene kadar kavurunca o kadar seviyom kiiiiii

Heğğ tam onu diyecektim
Sosyeteler yok kokuyormuş bilmem ne
Kokusu bile güzel
Poncik in attığı videodaki gibi ağzına süre süre yiyeceksin
Akan suyunu da koluna sileceksin

3 günlük bi makarna detoksuna bakar ama sen hemen diyete baslıyosn almak fln yok cabuk kalk tam bugday ekmegi mi yapıyosun napıyosan yap
Yemicemm sössss yemicemmmmmmmm kuru kiz olacam geri bilekleri kürdan kiz beli ip kiz boynu soluncan kiz olacam

Amma rengi öyle

Şu bir tane amca vardı ya 1,5 litrelik idrar örneği götürüyordu hastaneye o geliyor aklıma

Ucunda 2,5 kilo vermek var içeceğiz
Ayy ben hastanedeyken bi teyze de yazik bilememis kan verecegi tupe yapmis idrarini doktor sok olmuştu nasil yapabildin teyze diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…