Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

peki bu oldu mu
kısayım ama zayıfım ben naber
bugünü dünya gömme günü ilan ediyorum herkes birbirine satasyıo

yapma öyle şeyler bak benide geçtin öyle düşün sakin ol şampiyon sakin ol
Ahahahhaha sakin olamıyorum alışmışım ben en zayif olmayasende mi kilo alsanni değsinveririk beraber nolcak gi

Hele yemegimden yiyosa biriben onu kendime yetecek kadar koydum niye yiyonnn kayısılı cay neyim icsene gi kurudu icin kac gündür

☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(100)Poncikbirgelincik:60+40
()Nuffiun:
(81)justholdmetight:27+27+27
(30)Buki_89:30

(45)htc71:45

MOR TAKİM

(80)zuzuzuzu1234:80
()Senad:
(70)SekerPancarii:70
(80)sarraf:80

()ParteMorall:

PEMBE TAKİM: 256
MOR TAKIM: 230

Anlaşılan bilgilerimizi daha sık aktarmamiz gerekecek pincikcim her gün bi kac yazi paylaşalım bu konu hakkindabilgilerimizi kendimize saklamamiz haksizlik olar
huyum kurusun
o kitap gereksiz ve uzun bilgiler iceriyo sen onu yak gitsin ciddiyim yak biz sana burda özet geçiyok SekerPancarii dimi

Hele yemegimden yiyosa biriben onu kendime yetecek kadar koydum niye yiyonnn kayısılı cay neyim icsene gi kurudu icin kac gündür
kaysının kendisini yiyom bu akşam erikle kayısıyla hosaf yapcam hepsini yicem içicem bakamm

Anlaşılan bilgilerimizi daha sık aktarmamiz gerekecek pincikcim her gün bi kac yazi paylaşalım bu konu hakkindabilgilerimizi kendimize saklamamiz haksizlik olar
nolur aktarmayın bilginin gizlisi makbulmüş
Ay ben bugün çok acıktım ya niye böyle oldu ki
bnmde karnım gurulduyo bugün bi tuhaf oldum

Ooo sogan coh severink bizde
bayılırık ama taze sarımsak daha iyi binci

Espiri yapmaya çalışken keptinn olmadi bu bu sefer güldürmedi
sus güleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…