- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.261
Ahahahhahapeki bu oldu mu
kısayım ama zayıfım ben naber
bugünü dünya gömme günü ilan ediyorumherkes birbirine satasyıo
yapma öyle şeyler bak benide geçtin öyle düşün sakin ol şampiyon sakin ol
zevkle alırım bibiğiimm biliyosunnnAhahahhahasakin olamıyorum alışmışım ben en zayif olmaya sende mi kilo alsan ni değsin veririk beraber nolcak gi
Ahahahahahhaha neyse ben bisey demiyorum deyip dunya lafi soyleyenlerdenim diyosuneve gidince bi tartıl bakayım kaç kilo var aramızdasende sanırsam 56 çıkabilirsin bence neyse susuyorum suskunluğum asaletimdendir biliniz SekerPancarii ahahahhahahhaha
Ahahahahahhaha neyse ben bisey demiyorum deyip dunya lafi soyleyenlerdenim diyosun
Coh mu susadin yavrum sentemem takılakolabilir açabilir uzaklarda biyerlerde böyle bi takımın içinde barınan bizlerden haberdar olsa of ne diyorum ben ya ben gidiyom
Hele yemegimden yiyosa biribi çocukların yediğine acımam geri kalan kim karsımda yiyosa dünya ahiret düşmanımdır
tartılcam bekle benibekle bekle görcen sen
kabızım ben onuda hesaba katıp mantıhlı olalım 5 olsam da o gercek kilom değil
Ahahahahha kendine gel yiter artihevetböyle tavuk butunu alcan eline kemircen ağzının kenarlarından yağları akacak onuda koluna silecen of ben gidiyom ya yaptırmayın bana bunu
huyum kurusun
o kitap gereksiz ve uzun bilgiler iceriyosen onu yak gitsin ciddiyim yak biz sana burda özet geçiyok SekerPancarii dimi
çook teşekkürler youtubede yok ya sacma sapan rusca versiyonunu izliyorum korkunclu şalfşlşfia
Yaaa
Ooo sogan coh severink bizdeben bazen soganda getirim mi diyorum şimdi olmaz evlendktn sonra kendi evimizde yeriz diyo
Espiri yapmaya çalışken keptinngüvenilir ve saglam bilgiler ayağınıza geldi5 dk da güvenle anlatılır
Kilo almasi neden bu kolay ve keyiflizevkle alırım bibiğiimm biliyosunnn
Ooo sogan coh severink bizde
Hele yemegimden yiyosa biriben onu kendime yetecek kadar koydum niye yiyonnn kayısılı cay neyim icsene gi kurudu icin kac gündür
nolur aktarmayınAnlaşılan bilgilerimizi daha sık aktarmamiz gerekecek pincikcimher gün bi kac yazi paylaşalım bu konu hakkinda bilgilerimizi kendimize saklamamiz haksizlik olar
bnmde karnım gurulduyo bugün bi tuhaf oldumAy ben bugün çok acıktım ya niye böyle oldu ki
bayılırıkOoo sogan coh severink bizde
sus güleceksinEspiri yapmaya çalışken keptinnolmadi bu bu sefer güldürmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?