Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Heğğ tam onu diyecektim
Sosyeteler yok kokuyormuş bilmem ne
Kokusu bile güzel
Poncik in attığı videodaki gibi ağzına süre süre yiyeceksin
Akan suyunu da koluna sileceksin
abartma ama annem sarımsak ı her yemekte kullanır cacıkta vs de kullanıyoruz bide sarımsaklı sos yaptı salatalara kullanıyoruz onu cok gzel oluyo pişmiş sganıda balıkla seviyorm sahane oluyo

Taze sarimsak yemedim ben hic
ay deneseneeee içiboşalmışlardn saksın varsa ek bi kç tane hemen cıkıyo zten cok güzel oluyo yemeklern yanında
Ben yokken ne çok konuşuyorsunuz

Gideyim de şu nuffiun kızcağıza karahindibaların, sidikli suyun fotoğrafını çekeyim
he bazen böyle cenemiz düşebiliyo ama bazen hr zaman değil
bende evime gidim artık markete fln ugrarım belki maaş yatmış harcıyayım azıcık

Tağam hadi seni kiramam gülicjmmm
aferin aplayım ben

Bu açıklamadan sonra icmek istemeyebilir ama ahahahahajahah
bencede ya
Yemicemm sössss yemicemmmmmmmm kuru kiz olacam geri bilekleri kürdan kiz beli ip kiz boynu soluncan kiz olacam
vazgectm ye caaanım zayıflıgı ne biçim anlattın

Amma rengi öyle

Şu bir tane amca vardı ya 1,5 litrelik idrar örneği götürüyordu hastaneye o geliyor aklıma

Ucunda 2,5 kilo vermek var içeceğiz
yaa ben bu yaşlılara hiç kıyamıyorummm

Ayy ben hastanedeyken bi teyze de yazik bilememis kan verecegi tupe yapmis idrarini doktor sok olmuştu nasil yapabildin teyze diye
ahahaahahah o ne öyle ya bu komikmiş ama

Tereyağı al tereyağı

Off niye bu resimler böyle oluyor ya

@nuffiun mesajı alıntıla alıntılayınca resimler çıkıyor olmazsa dosya ekle şeklinde yükler yollarım

Tarifi de şöyle

Kızılcıkları peymanın vardı paket markette oradan buldum çünkü diğer türlüsü sonbahara doğru çıkıyormuş beklemek istemedim
Belki kurusu falan aktarda vardır

Yarım litrelik suyun içine attım, kaynattım

Suyun rengi pembeleşince aldım suyu

15 dk demlendi

Sonra bir yemek kaşığı attım 1,5 litrelik suyun içine.

Karahindibaları Önce yine yarım litre suyu kaynattım, kaynadıktan sonra 1 yemek kaşığı karahindiba attım içine. 1 dk kaynadıktan sonra aldım ocaktan 1 yemek kaşığı daha attım. O 40 dk demlendi. Sonra bir bardak attım 1,5 litrelik suyun içine.

Limon suyu da 2 yemek kaşığı

Ta daa hazır oldu

Ben de gideyim biraz ders çalışayım akşam yemeğine kadar

Çalışılacak videoların linkini yollamışlar 8-10 haftalık

Heee gizil diyosun ama saksim yoh hicossun yerim ben bulup tam uyudum yarim saat anam disardaydi o geldi uyandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…