Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bilmiyorum ki ya yapabilir miyim

Ben de bu sabah çikolata yedim nasıl mutluyum

Dün yiyememiştim tüm gün mutsuzdum

Bir de bugün sırt ve kol ağrım daha fazla

Bacakların üstüne oturunca da eziliyor gibi oluyor

Yok canım serbest olan herşey den doyana kadar yiyebiliyorsun.Birde öğün aralarına en az 5 saat koyman gerekiyor bir nevi oruç gibi şekersiz çay,kahve,ayran,kefir serbest sadece.
Kahveyi şekersiz içiyorum kefire bayılırım ama en az 5 saat olması kötü ara öğünde yok dimi sabah 7de yapmış oluyorum kahvaltımı 2 öğün besleniyorsun sanırım

bilmiyorum ki ya yapabilir miyim
Tatlıya düşkün insanlar için çok zor bir diyet canım.İstersen bir kaç gün dene.Ben iki yıldır çay ve kahvede şekeri bıraktım.Normalde her gün tatlı yiyen bir insanım ama diyette yemiyorum sadece.

Ben de 14. günde gayet iyiyim aslında

Hiç kaçamağım olmadı şimdiye kadar

Ama 30 gün dolsa da bir istediklerimi gidip yesem diye bakıyorum açıkçası

O günkü menümü yazınca çok kızacaksınız

Ama canım çekiyor

Gidip yiyeyim bir içimden geçenleri bir gün de olsa

Sonra devam ederim

Kahveyi şekersiz içiyorum kefire bayılırım ama en az 5 saat olması kötü ara öğünde yok dimi sabah 7de yapmış oluyorum kahvaltımı 2 öğün besleniyorsun sanırım
Ben kahvaltı mı 11 de yapıyorum canım o yüzden iki öğün besleniyorum.7-12-17, 18 saatlerinde 3 öğün beslenebilirsin.

bende çayı kahveyi şekersiz iciyorum canım ama tatlı istiyor malesef canım

Zaten yeni geldin hemen listeye giremiyosun oyuzden sorun yok. Suan aday listesindesin ordada vermen kar senin icin.

evet regl den olabilr bakk bakalım bi kaç güne belli olur ödem mi kilo mu

@ParteMoralll kaptanım pcde mi yoksa telefonda mı engellemek istiyorsun reklamları
Telse android mi apple mı

Ben içiyorum bazen
Genelde öğünlük içtiğim için iyi olayor
Geneli 70-80 kalori arası zaten
bana cok yaglı geliyo ya bi kere denedm de yok gitmiyo yani midemi yakıyo siz nasıl içiyosunuz onu öyle

kaptinn kaptanım doğum günün kutlu olsun
Nice musmutlu, fit yıllara

Bu arada gördüm iki üye daha toplamışsın kaptanım
sağol bibiğiimm beraber fitifit olarız inşallah
he ama gelmediler

ya şunu daha kaç kere atcam buraya çıldırtmayın beni, o tereyağlı çay içilecekkkkkkkkk
sen iç ben arkandan gelcem

içmem orası ayrı ama karataya göre hayvansal yağlar kilo aldırmıyo eti falan yağıyla yemek gerekiyo onu hiç sevmem ama yereyagındanda vazgeçememmmm
ay ben eti kendi yagıyla cok severimm bide kuru fasulye et yagıyla cok güzel oluyo annem kurbandan et ayırıp buzluga atıyo arada kullanıyoruz hayvnsal yaglar en faydalısı bnce abartılı kullanmadıkca

Hahahahah kiyamamamamamamamammmmmmmm
ne kaldı ki ezana 8 bucuk saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…