- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.761
Yapmış olduğun karışımı içiyor musun bir fark hissediyormusun wc durumunda özellikle küçük abdest te artma oldu muTamamkeptinin sırrı erik hoşafıyla 2 kilo verecek
Ben efsanesini biliyordum bir de oyunu var onun bilgisayarda onu biliyorum o kadar
Bende acıktım.. eve gidip yemek yapcam daha ve adını koymadım daha yemeğin türlü mü yapsam ya da kahvaltı ile mi gecistirsekAcıktım
Yaa bende dayanamıyorum çereze az az yedim ama çok yedim.. hee sen iyi 5lere düşmüşsün bu boğaz ileAynen en güzeli almamak insaniz canimiz cekiyocereze hic dayanmiyom bennn neye dayanabiliyon disene
Bu gerçekten canım memlekete igtmeye birşey kalmadı orda gidecem artıkİdare etmesin geçsin artık kuzu mafoldun
Yapmış olduğun karışımı içiyor musun bir fark hissediyormusun wc durumunda özellikle küçük abdest te artma oldu mu
Bende acıktım.. eve gidip yemek yapcam daha ve adını koymadım daha yemeğin türlü mü yapsam ya da kahvaltı ile mi gecistirsek
Ne içiyorsun tatlım senİçiyorum canım
Dün öğleden sonra başladığım için bir anda diktim ay çok kötüydü wcden çıkamadım ya
Bugün saat başı içtim daha rahattı
Küçükte ve büyükte değişim yaptı
En iyi cuma göreceğim tabi bakalım etki etmiş
En kötü ihtimalle su niyetine içiyorum oradan bile karlı olur herhalde
Bence türlü
Hem gece ders çalışıyorsun kahvaltıyla acıkırsan atıştırmak isteyebilirsin gece
Bende kitabini aldım bakalım nasilmisTamamkeptinin sırrı erik hoşafıyla 2 kilo verecek
Ben efsanesini biliyordum bir de oyunu var onun bilgisayarda onu biliyorum o kadar
Valla bakıyorum da hepimizin boğazı maşallah yaniYaa bende dayanamıyorum çereze az az yedim ama çok yedim.. hee sen iyi 5lere düşmüşsün bu boğaz ile
O zaman hadi diyete asıl artıkkkBu gerçekten canım memlekete igtmeye birşey kalmadı orda gidecem artık
İyiyim kuzummm sen nasılsın nasıl gidiyorNasılsınız iyi mısınız canlar
İyilik sağlık canım iftara davetliyim onu bekliyorum dört gözleBende kitabini aldım bakalım nasilmis
Ayy inşallah veriririimmm
Valla bakıyorum da hepimizin boğazı maşallah yani
O zaman hadi diyete asıl artıkkk
İyiyim kuzummm sen nasılsın nasıl gidiyor
Türlü koydum et erimemişti etsiz yaptım etsiz daha cok seviyorum zatii..İçiyorum canım
Dün öğleden sonra başladığım için bir anda diktim ay çok kötüydü wcden çıkamadım ya
Bugün saat başı içtim daha rahattı
Küçükte ve büyükte değişim yaptı
En iyi cuma göreceğim tabi bakalım etki etmiş
En kötü ihtimalle su niyetine içiyorum oradan bile karlı olur herhalde
Bence türlü
Hem gece ders çalışıyorsun kahvaltıyla acıkırsan atıştırmak isteyebilirsin gece
Bendeeee bendeeeee ezan okunsa artikkİyilik sağlık canım iftara davetliyim onu bekliyorum dört gözle
Yok tatlim ben degildim ama bende okumustum o öneriyi hatirladim... cok severim korku romanlarinibardak takımı cerezlik giysii
bnde burda okumustm biri önermişti sen miydin acabakuzubi korku romanı aldım
Ne içiyorsun tatlım sen
Bende kitabini aldım bakalım nasilmis
Ayy inşallah veriririimmm
Valla bakıyorum da hepimizin boğazı maşallah yani
O zaman hadi diyete asıl artıkkk
İyiyim kuzummm sen nasılsın nasıl gidiyor
Türlü koydum et erimemişti etsiz yaptım etsiz daha cok seviyorum zatii..
Yaa bende cumadan sonra yapayım bakalım diyet önerisi veriyor mu peki spor yaparken
Bende bi kere okumustum ama o bilim kurguydu daha çok üç harflilerle ilgiliydi çok güzeldi eminim bu da güzeldirYok tatlim ben degildim ama bende okumustum o öneriyi hatirladim... cok severim korku romanlarini
2 öğün mü besleniyosun yoksa oruclu musun kuzumm Karatay da 2 öğündü dimiİyi akşamlar arkadaşlar yediklerimi yazayım.
Sabah
Yoğurtlu pul biberli 2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Sütlü kahve
Akşam
Fırında tavuk
Acılı ezme
Marul salatası
Sütlü kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?