Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biliyorum bu diyeti TLC kanalında bir program var ordada 1000-800 kalori beslenmeyle acayip kilolar veriyorlar.Tek zorluğu yediğin herşeyi hesaplamak herhalde.İnşallah biran evvel istediğin kiloya gelirsin canım.

Evet aslinda amacim ozel bir diyet uygulamak degil, sadece yediklerimi belli bir kalorinin altin tutmak

Cunku mantiken gunde 1500 yakiyorsam 1200 alirsam vucut o 300 u yakmak zorunda ihtiyacini karsilamak icin

Aslinda artik bazilarini ezberledim biliyor musun zevkli bile geliyor kendi menunu olusturabilme lüksü

Herkese günaydın :)

Kizlar hic dudaginda beyaz kucuk benekler cikan var mi daha once? Boyle cok minik minik yag bezesi gibi. Goz etrafinda cikmisti daha once bende kendiliginden gecti ama dudagimda ilk defa cikiyor yarin doktora gidecegim ama canim sIkildi

Son düzenleme:
bende kitabını aldım am bi okuyup başlamak nasip olmadı takımda karataycılar var sarraf ve senad ama ikiside bu ara biraz yogun gelemiyolar bende onlardan heveslenmiştim zaten bu arada günaydın

finale son 2 gün dırıdırıdııınnn
hazır oly yani listen güzelmiş öylede telefonda yada pc de kalori hesaplayıcı program kullanıyo musun

kizlar bende katilmak istiyorum.size
hoşgeldin canııım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyosan sonrada bize kendini tanıtabilir misin

yeni gelenler hoşgelmiş.

günaydın herkese.
günnayddıın canııımm

günaydın kuzu o nasıl bişeymiş ki öyle

günaydın tatlım dudak kenarlarında dimi bende de var arada sıkıyorum içinde yğ çıkıyor

Eveet diyetkolikten hesaplıyorum yemeden önce
Zevkli olayor bence
Bu arada dün 2 tane içtim sadece kaptanım direndim başardım
nuffiun dediği gibi sakız çiğneyip duruyorum

günaydın tatlım dudak kenarlarında dimi bende de var arada sıkıyorum içinde yğ çıkıyor

Ay sıkamadım ben biraz sıkayım dedim sanki büyüdü gibi geldi korktum
Neden çıkıyorlar acaba biliyor musun internette bir sürü şey yazıyor dudak kanserine kadar bakmak istemiyorum daha fazla

evet o siteyi biliyorum bana cok sıkıcı gelmişti
sakız işe yarıyosa devam et bencede

için rahat edecekse git bence aynı şeyden bahsetmiyorda olabiliriz çok acıyor sıkarken .. neden çıktığını bilmiyorum

jllinin tavsiyesi bana uymadı kuzum ya yaktığından çok ye protein ağırlıklı olsun karahindiba mı neydi otun adı bir araştıryım dedim iştah açıcı özelliği var

☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(160)Poncikbirgelincik:60+40+60
(120)Nuffiun:120
(108)justholdmetight:27+27+27+27
(70)Buki_89:30+40+65

(45)htc71:45

MOR TAKİM

(80)zuzuzuzu1234:80
()Senad:
(70)SekerPancarii:70
(80)sarraf:80

(30)ParteMorall:30

PEMBE TAKİM: 503
MOR TAKIM: 260

sabah beni aradı arayamazsam merak etme dedi kapadı noldu dememe bile kalmadı arıyorum yok açmıyo seside çok telaşlı nefes nefeseydi
arıyorum o zamandan beri az önce aradı noldu diyorum yok bişey demiyo sesi çok kötü geliyo arkadaşım yanımda şehit oldu dedi boynundan vurulmuş çok kötü oldum

Çok üzüldüm Allah geride kalanlara sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…