- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.801
Biliyorum bu diyeti TLC kanalında bir program var ordada 1000-800 kalori beslenmeyle acayip kilolar veriyorlar.Tek zorluğu yediğin herşeyi hesaplamak herhalde.İnşallah biran evvel istediğin kiloya gelirsin canım.
bende kitabını aldım am bi okuyup başlamak nasip olmadı takımda karataycılar varEvet canım 2 öğün besleniyorum.Sabah 11 de kahvaltım bitmiş oluyor akşam da 18-18:30 gibi akşam yemeği yiyorum.Karatay iki öğünü tavsiye ediyor ama leptin saatlerine dikkat ederek yani aralara 5-6 saat koyarak güne erken başlayanlar 3 öğün besleniyorlar.
finale son 2 gün dırıdırıdııınnnBüyük gün cuma
@SekerPancarii vskaptinn
Büyük ödülün sahibi kim olacak
Hahaha zaten herkes ne diyeceğini unutsun da bir şey diyemesin diye öyle uzun
Şaka şaka kaloriyle beraber önceden hesaplayıp yazıyorum sonra kopyala yapıştır
Evet frezyacım çünkü böyle yapınca hmm bir kaşık daha yiyebilirim bence moduna giremiyorum, net kalori ortada oluyor o kaşığı geri bırakıyorum
Sonuçta vücudun günlük yakabileceği kaloriden aşağıda aldın mı da zayıflıyorsun
Sporla da gidiyor bir 200-300 civarı
Hedefe doğru koşturuyorum
hoşgeldin canııım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyosan sonrada bize kendini tanıtabilir misinkizlar bende katilmak istiyorum.size
günnayddıın canııımmyeni gelenler hoşgelmiş.
günaydın herkese.
günaydın kuzuHerkese günaydın :)
Kizlar hic dudaginda beyaz kucuk benekler cikan var mi daha once? Boyle cok minik minik yag bezesi gibi. Goz etrafinda cikmisti daha once bende kendiliginden gecti ama dudagimda ilk defa cikiyor yarin doktora gidecegim ama canim sIkildi
günaydın tatlım dudak kenarlarında dimi bende de var arada sıkıyorum içinde yğ çıkıyorHerkese günaydın :)
Kizlar hic dudaginda beyaz kucuk benekler cikan var mi daha once? Boyle cok minik minik yag bezesi gibi. Goz etrafinda cikmisti daha once bende kendiliginden gecti ama dudagimda ilk defa cikiyor yarin doktora gidecegim ama canim sIkildi
bende kitabını aldım am bi okuyup başlamak nasip olmadı takımda karataycılar varsarraf ve senad ama ikiside bu ara biraz yogun gelemiyolar bende onlardan heveslenmiştim zaten bu arada günaydın
finale son 2 gün dırıdırıdııınnn
hazır oly yani listen güzelmiş öyledetelefonda yada pc de kalori hesaplayıcı program kullanıyo musun
hoşgeldin canııım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyosan sonrada bize kendini tanıtabilir misin
günnayddıın canııımm
günaydın tatlım dudak kenarlarında dimi bende de var arada sıkıyorum içinde yğ çıkıyor
evet o siteyi biliyorum bana cok sıkıcı gelmiştiEveet diyetkolikten hesaplıyorum yemeden önce
Zevkli olayor bence
Bu arada dün 2 tane içtim sadece kaptanım direndim başardım
nuffiun dediği gibi sakız çiğneyip duruyorum
Ay sıkamadım ben biraz sıkayım dedim sanki büyüdü gibi geldi korktum
Neden çıkıyorlar acaba biliyor musun internette bir sürü şey yazıyor dudak kanserine kadar bakmak istemiyorum daha fazla
için rahat edecekse git bence aynı şeyden bahsetmiyorda olabiliriz çok acıyor sıkarken .. neden çıktığını bilmiyorumEveet diyetkolikten hesaplıyorum yemeden önce
Zevkli olayor bence
Bu arada dün 2 tane içtim sadece kaptanım direndim başardım
nuffiun dediği gibi sakız çiğneyip duruyorum
Ay sıkamadım ben biraz sıkayım dedim sanki büyüdü gibi geldi korktum
Neden çıkıyorlar acaba biliyor musun internette bir sürü şey yazıyor dudak kanserine kadar bakmak istemiyorum daha fazla
ya nolduuuGünaydın kızlar ben çok kötüyümşimdi çok kötü bi haber aldım
ya nolduuu
Çok üzüldüm Allah geride kalanlara sabır versinsabah beni aradı arayamazsam merak etme dedi kapadı noldu dememe bile kalmadı arıyorum yok açmıyo seside çok telaşlı nefes nefeseydi
arıyorum o zamandan beri az önce aradı noldu diyorum yok bişey demiyo sesi çok kötü geliyo arkadaşım yanımda şehit oldu dedi boynundan vurulmuş çok kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?