- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.781
Bittin kızım sen ahahavahhasgahahahh
Hee yap bence onu niye profil değiştiriyon ki sürekli o zaman karışıyoonu mu yapiyim
Benim sırrım az az yemek degil yedimm mi patlayana kadar yer bitiririm yokederim sonra agzima surmemYaa bende dayanamıyorum çereze az az yedim ama çok yedim.. hee sen iyi 5lere düşmüşsün bu boğaz ile
İns
Dur seeenn hosaf etki etti wc ye çıktım az önce tartildim 55.9 çıktım tok olarak dikkat çekerimBittin kızım sen ahahavahhasgahahahh
Yaaa niye yiyosunnniyi akşamlar kızlar. bugün menümün dışına cıktım cok mutsuzumpatates kızartması yedim bir küçük tabak ühühü
demin jillian yaptım 4. günümü bitirdim ama az daha yapmayacaktım midem ekşidi bi garip oldu ne zamandır yağlı kızartma yemediğim için vucut tepki verdi.
neyse 30 dk jil 4. gün bitti.
Çok utanma bence yarını beklemedi
Senin menüler niye çok uzun okuduktan sonra ne yazicami unutuyorum hepSabah 8
1 omlet - 101
2 hindi füme salam - 34
1 küp kaşar peyniri - 35
5 parça bitter çikolata - 165
Sabah toplam: 335
Ara 10
5 kiraz - 20
Ara toplam: 20
Öğle 1
5 kaşık etsiz patates yemeği - 95
5 kaşık bulgur pilavı - 115
1 bardak ayran - 57
Öğle toplam: 267
Ara 5
Tarçınlı süt -129
Ara toplam: 129
Akşam 7
Sardalya - 300
1 dilim kepekli ekmek - 57
Marul - 14
Akşam toplam: 371
Ara 10
Tarçınlı süt - 129
Gün toplam: 1251
Yaaa niye yiyosunnnne güzel gidiyodun ama olmadı ki bu bi daha yemek yok
Çok utanma bence yarını beklemedi
Yarın fazladan bi yürüyüş şart oldu ozaman eritmek lazım o kizartmayiiiiyaa deme öyle cok pişmanım.. arkadaşlar söylemişti ben de iş çıkışı onlarlaydım akşam yemeği yemediğim için geçe kalınca mutfağımız da kapalı dediklerinde tırtıkladım ortadanakşam yemeğim iğrenc kuru patetes kızartması oldu kazık gibiydi zaten
Evet canım 2 öğün besleniyorum.Sabah 11 de kahvaltım bitmiş oluyor akşam da 18-18:30 gibi akşam yemeği yiyorum.Karatay iki öğünü tavsiye ediyor ama leptin saatlerine dikkat ederek yani aralara 5-6 saat koyarak güne erken başlayanlar 3 öğün besleniyorlar.2 öğün mü besleniyosun yoksa oruclu musun kuzumm Karatay da 2 öğündü dimi
Canım kalori hesabı ile mi besleniyorsun?Sabah 8
1 omlet - 101
2 hindi füme salam - 34
1 küp kaşar peyniri - 35
5 parça bitter çikolata - 165
Sabah toplam: 335
Ara 10
5 kiraz - 20
Ara toplam: 20
Öğle 1
5 kaşık etsiz patates yemeği - 95
5 kaşık bulgur pilavı - 115
1 bardak ayran - 57
Öğle toplam: 267
Ara 5
Tarçınlı süt -129
Akşam 7
Sardalya - 300
1 dilim kepekli ekmek - 57
Marul - 14
Akşam toplam: 371
Ara 10
Tarçınlı süt - 129
Gün toplam: 1251
Senin menüler niye çok uzun okuduktan sonra ne yazicami unutuyorum hep
Canım kalori hesabı ile mi besleniyorsun?
Biliyorum bu diyeti TLC kanalında bir program var ordada 1000-800 kalori beslenmeyle acayip kilolar veriyorlar.Tek zorluğu yediğin herşeyi hesaplamak herhalde.İnşallah biran evvel istediğin kiloya gelirsin canım.Evet frezyacım çünkü böyle yapınca hmm bir kaşık daha yiyebilirim bence moduna giremiyorum, net kalori ortada oluyor o kaşığı geri bırakıyorum
Sonuçta vücudun günlük yakabileceği kaloriden aşağıda aldın mı da zayıflıyorsun
Sporla da gidiyor bir 200-300 civarı
Hedefe doğru koşturuyorum
Çağırdılar herhalde senide hoşgeldin canım bende dün katıldım.kizlar bende katilmak istiyorum.size
evet canim cagardilar sende hosgeldin..peki sen kac kikosun suanÇağırdılar herhalde senide hoşgeldin canım bende dün katıldım.
Tekrar hoşgeldin ben sabah 62800 düm.Sen kaç kilosun? Hedefin kaç kilo?Hangi diyeti yapıyorsun? Çok sordum herhaldeevet canim cagardilar sende hosgeldin..peki sen kac kikosun suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?