Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi akşamlar kızlar. bugün menümün dışına cıktım cok mutsuzum patates kızartması yedim bir küçük tabak ühühü

demin jillian yaptım 4. günümü bitirdim ama az daha yapmayacaktım midem ekşidi bi garip oldu ne zamandır yağlı kızartma yemediğim için vucut tepki verdi.

neyse 30 dk jil 4. gün bitti.

Yaa bende dayanamıyorum çereze az az yedim ama çok yedim.. hee sen iyi 5lere düşmüşsün bu boğaz ile
Benim sırrım az az yemek degil yedimm mi patlayana kadar yer bitiririm yokederim sonra agzima surmem ayy kilomu verirken cok disiplinli bi diyet yaptim ama millet önümde neler yerdi de agzima sürmezdim simdi kilo koruyom da ondan rahatim ama cok cabuk aliyom kilo 2 gun yiyosam 1 hafta diyet

Yaaa niye yiyosunnn ne güzel gidiyodun ama olmadı ki bu bi daha yemek yok
Çok utanma bence yarını beklemedi

Senin menüler niye çok uzun okuduktan sonra ne yazicami unutuyorum hep

Yaaa niye yiyosunnn ne güzel gidiyodun ama olmadı ki bu bi daha yemek yok

Çok utanma bence yarını beklemedi

yaa deme öyle cok pişmanım.. arkadaşlar söylemişti ben de iş çıkışı onlarlaydım akşam yemeği yemediğim için geçe kalınca mutfağımız da kapalı dediklerinde tırtıkladım ortadan akşam yemeğim iğrenc kuru patetes kızartması oldu kazık gibiydi zaten

Yarın fazladan bi yürüyüş şart oldu ozaman eritmek lazım o kizartmayiiii

2 öğün mü besleniyosun yoksa oruclu musun kuzumm Karatay da 2 öğündü dimi
Evet canım 2 öğün besleniyorum.Sabah 11 de kahvaltım bitmiş oluyor akşam da 18-18:30 gibi akşam yemeği yiyorum.Karatay iki öğünü tavsiye ediyor ama leptin saatlerine dikkat ederek yani aralara 5-6 saat koyarak güne erken başlayanlar 3 öğün besleniyorlar.

Canım kalori hesabı ile mi besleniyorsun?

Velvette kuzu inşallah gider hosafi da ictimmm mis gibi yarın belli olcak bakalım

Büyük gün cuma

SekerPancarii vs kaptinn

Büyük ödülün sahibi kim olacak

Senin menüler niye çok uzun okuduktan sonra ne yazicami unutuyorum hep

Hahaha zaten herkes ne diyeceğini unutsun da bir şey diyemesin diye öyle uzun

Şaka şaka kaloriyle beraber önceden hesaplayıp yazıyorum sonra kopyala yapıştır

Canım kalori hesabı ile mi besleniyorsun?

Evet frezyacım çünkü böyle yapınca hmm bir kaşık daha yiyebilirim bence moduna giremiyorum, net kalori ortada oluyor o kaşığı geri bırakıyorum

Sonuçta vücudun günlük yakabileceği kaloriden aşağıda aldın mı da zayıflıyorsun

Sporla da gidiyor bir 200-300 civarı

Hedefe doğru koşturuyorum

Biliyorum bu diyeti TLC kanalında bir program var ordada 1000-800 kalori beslenmeyle acayip kilolar veriyorlar.Tek zorluğu yediğin herşeyi hesaplamak herhalde.İnşallah biran evvel istediğin kiloya gelirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…