Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne dicemi bilemedim allaha emnat olsun canım ya

Asker mi polis mi eşin canım nerede görev yapıyor?
Asker Van Başkale'de Hakkariye daha yakın

haklısın korkmakla bebeğim ama sürekli aradığında oda tedirgin oluyordur biliyorum dayanmak çok zor böyle bir durumda az bekleyebilirsen başı yoğundur şimdi
Korkuyorum çünkü hala ordalar dönmediler hiç bi şekilde cevap vermiyo bana

Üzme kendini karışıktır şimdi oralar.Meşguldür feraha çıkar çıkmaz arar seni.Çok büyük travma yaşamış umarım çabuk atlatır
İnşallah, bekliyorum çok kötüyüm

yaaa
kıyamam yaaa cok üzülüyorum rabbim hepsini korusun

umarım sağ salim haber alırsın en yakın zamanda.

Asker Van Başkale'de Hakkariye daha yakın

Korkuyorum çünkü hala ordalar dönmediler hiç bi şekilde cevap vermiyo bana

İnşallah, bekliyorum çok kötüyüm
hep birlikte dua edelim kuzum rabbim korusun sağsalim birliklerine dönsünler diye bildiğim sureleri esmaları okuycam buğur yakacam hemen haber ver bizede .. rabbim yüreğini ferahlatsın senin de kuzum

yaaa
kıyamam yaaa cok üzülüyorum rabbim hepsini korusun

Amin inşallah

Ben Van Başkale ye gelin gittim 2 yıl kaldık orda biliyorum canım.Umarım eşininde az kalmıştır.

Şuan 6 ayı var ama tekrar sözleşme imzalamak istiyor

umarım sağ salim haber alırsın en yakın zamanda.
İnşallah

hep birlikte dua edelim kuzum rabbim korusun sağsalim birliklerine dönsünler diye bildiğim sureleri esmaları okuycam buğur yakacam hemen haber ver bizede .. rabbim yüreğini ferahlatsın senin de kuzum
Sağol kuzum Allah razı olsun

evet şimdi konuştum iyiymiş arkadaşı da yaralıymış göndermişler arkadaşını helikopterle helikopter sesi falan geliyodu en son nabzı yoktu dedi inşallah kurtulur dua edelim
oy cok şükür yaaa inşallah iyileşir biran önce ailesine sevdiklerine bagıslasın Allah ım

evet şimdi konuştum iyiymiş arkadaşı da yaralıymış göndermişler arkadaşını helikopterle helikopter sesi falan geliyodu en son nabzı yoktu dedi inşallah kurtulur dua edelim
bu başka arkadşımı ayy etmemmi ya şafi ismi ile şifasını bulsun sayısız şafi okuyalım yaralı arkadaşa

oy cok şükür yaaa inşallah iyileşir biran önce ailesine sevdiklerine bagıslasın Allah ım
Amin kuzum inşallah aminnn
bu başka arkadşımı ayy etmemmi ya şafi ismi ile şifasını bulsun sayısız şafi okuyalım yaralı arkadaşa
yok kuzum bi kişi sadece en son nabzı yoktu dedi ama yaralı olarak götürmüşler başka kimsede bişey yokmuş çok şükür durulmuş sanırım çokta konuşamadık helikopter sesi falan geliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…