- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #208.821
ne dicemi bilemedim allaha emnat olsun canım yasabah beni aradı arayamazsam merak etme dedi kapadı noldu dememe bile kalmadı arıyorum yok açmıyo seside çok telaşlı nefes nefeseydi
arıyorum o zamandan beri az önce aradı noldu diyorum yok bişey demiyo sesi çok kötü geliyo arkadaşım yanımda şehit oldu dedi boynundan vurulmuş çok kötü oldum
Çok üzüldüm Allah geride kalanlara sabır versin
ne dicemi bilemedim allaha emnat olsun canım ya
Asker mi polis mi eşin canım nerede görev yapıyor?Amin inşallah
Çok korkuyorum şimdide arıyorum cevap yok
haklısın korkmakla bebeğim ama sürekli aradığında oda tedirgin oluyordur biliyorum dayanmak çok zor böyle bir durumda az bekleyebilirsen başı yoğundur şimdiAmin inşallah
Üzme kendini karışıktır şimdi oralar.Meşguldür feraha çıkar çıkmaz arar seni.Çok büyük travma yaşamış umarım çabuk atlatırAmin inşallah
Asker Van Başkale'de Hakkariye daha yakınAsker mi polis mi eşin canım nerede görev yapıyor?
Korkuyorum çünkü hala ordalar dönmediler hiç bi şekilde cevap vermiyo banahaklısın korkmakla bebeğim ama sürekli aradığında oda tedirgin oluyordur biliyorum dayanmak çok zor böyle bir durumda az bekleyebilirsen başı yoğundur şimdi
İnşallah, bekliyorum çok kötüyümÜzme kendini karışıktır şimdi oralar.Meşguldür feraha çıkar çıkmaz arar seni.Çok büyük travma yaşamış umarım çabuk atlatır
buarada dün yazamadim canim hosgeldin aramizaÇağırdılar herhalde senide hoşgeldin canım bende dün katıldım.
yaaasabah beni aradı arayamazsam merak etme dedi kapadı noldu dememe bile kalmadı arıyorum yok açmıyo seside çok telaşlı nefes nefeseydi
arıyorum o zamandan beri az önce aradı noldu diyorum yok bişey demiyo sesi çok kötü geliyo arkadaşım yanımda şehit oldu dedi boynundan vurulmuş çok kötü oldum
Ben Van Başkale ye gelin gittim 2 yıl kaldık orda biliyorum canım.Umarım eşininde az kalmıştır.Asker Van Başkale'de Hakkariye daha yakın
canim noldu?Günaydın kızlar ben çok kötüyümşimdi çok kötü bi haber aldım
Teşekkür ederim canımbuarada dün yazamadim canim hosgeldin aramiza
sabah beni aradı arayamazsam merak etme dedi kapadı noldu dememe bile kalmadı arıyorum yok açmıyo seside çok telaşlı nefes nefeseydi
hep birlikte dua edelim kuzum rabbim korusun sağsalim birliklerine dönsünler diye bildiğim sureleri esmaları okuycam buğur yakacam hemen haber ver bizede .. rabbim yüreğini ferahlatsın senin de kuzumAsker Van Başkale'de Hakkariye daha yakın
Korkuyorum çünkü hala ordalar dönmediler hiç bi şekilde cevap vermiyo bana
İnşallah, bekliyorum çok kötüyüm
yaaa
kıyamam yaaacok üzülüyorum rabbim hepsini korusun
Ben Van Başkale ye gelin gittim 2 yıl kaldık orda biliyorum canım.Umarım eşininde az kalmıştır.
İnşallahumarım sağ salim haber alırsın en yakın zamanda.
Sağol kuzum Allah razı olsunhep birlikte dua edelim kuzum rabbim korusun sağsalim birliklerine dönsünler diye bildiğim sureleri esmaları okuycam buğur yakacam hemen haber ver bizede .. rabbim yüreğini ferahlatsın senin de kuzum
kuzum haber var mıAmin inşallah
Şuan 6 ayı var ama tekrar sözleşme imzalamak istiyor
İnşallah
Sağol kuzum Allah razı olsun
kuzum haber var mı
oy cok şükür yaaa inşallah iyileşir biran önceevet şimdi konuştum iyiymiş arkadaşı da yaralıymış göndermişler arkadaşını helikopterle helikopter sesi falan geliyodu en son nabzı yoktu dedi inşallah kurtulur dua edelim
bu başka arkadşımı ayy etmemmi ya şafi ismi ile şifasını bulsun sayısız şafi okuyalım yaralı arkadaşaevet şimdi konuştum iyiymiş arkadaşı da yaralıymış göndermişler arkadaşını helikopterle helikopter sesi falan geliyodu en son nabzı yoktu dedi inşallah kurtulur dua edelim
Amin kuzum inşallah aminnnoy cok şükür yaaa inşallah iyileşir biran önceailesine sevdiklerine bagıslasın Allah ım
yok kuzum bi kişi sadece en son nabzı yoktu dedi ama yaralı olarak götürmüşler başka kimsede bişey yokmuş çok şükür durulmuş sanırım çokta konuşamadık helikopter sesi falan geliyodubu başka arkadşımı ayy etmemmi ya şafi ismi ile şifasını bulsun sayısız şafi okuyalım yaralı arkadaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?