- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.561
Iyi geceleeeerHepinize teşekkür ederim kızlar iyi geldi hakkınızı helal edin iyi geceler hepinizi kocaman öpüyorum
Haklisin zaten bu konuda sakin zamanda konusursun esinle yorgun oldugunu duygularini belirtirsin anlar eminimkiTemizliği takan biri değilim yeteri kadar olsun yeter benim için... ama düşünmesini istiyorum ben ders yaparken oturdu dinlendi yarın izinli 12de evden çıkcak arkadaşının yanına gidecek mutfak işi bana kalacak elini surmicek ya da ben mi abartıyorum bilmiyorum ama tek başına herşeye yetişmek ruhunu.yoruyor insanın
Inşallah bjtanem :)Tamda artılarımı atmiştim iyi olmadi bu ama ossun napimmsahurda haslanmis yumurta salatalik domates yerim sadece yarin da az yedim mi tememdir
Eh iste istediğim gibi olamada daha iyiRamazanda kilo vermesi zaten zorlaşıyo canim sikma canini olsun elvet inecek kabizlik gecti mi
De ben simdi gördüm tsrtilmadim da aya birde ben sana yazarim o lar mi acepzuzuzuzu1234
@poncikbirgelincik
@senad
Buki_89
@justholdmetight
@Yuzlesmegunu
kızlar oruclu olanlar bu akşam iftardan önce tartılsın tutmayanlarda yarın sabah erkenden bildirsin kilosunu
Tesekkur ederimm.aminnn insallah@ParteMoralll tatlım çok geçmiş olsun inşallah iyidir kızın yeni gördüm kusura bakma emi ince sağlı günler nasip etsin rabbim
akşam acı çehre içtim nomalde cok zararlı bagırsaklara ma en son çare onu denedim bakimBende 54 lerde biseyimbenim wc sorunum yok ama seninde olmasa sende 54 lerde olurdun bence
öyle bişey yapıyosa vericeksin eline bezi silsin bastıgı yerleriAnlat anlat bitmez kuzum evleneceksin.ipleri elinde tut sende çalışıyorsun nisanlinda benim en büyük sorunum temizlik tartışma sebebide buydu ayakkabı çocuk odasına gidecek ütünün fisine bakacak ben zaten çekmişim diyorum o pis ayakkabı ile basılır mı yardım etmiyo temizliğe surat yaparsam bulaşık yıkar o kadsr benim kendime zamanım kalmıyor zaten sınav var zaman yetişmiyor birde temizlik sıkıntısı yaşamak istemiyorum evimde haftada 1 kere süpürebiliyorum evimi düşün halimi
kuzum sen tefriciyeye başladıgında haber ver başladım diye 4444tane okunuyo o tek bitiremezsin ben ezbere biliyorum zaten boş kaldıkca okurum senin içinSon 2 zaten dosyam yanacak olmazsa başka iş bulup devam edecem sınav mevzusu kapanacal yoruldum 33 yaşındayım halen sinav sınav... bebek içinde öyle elimden geleni yapacam olmazsa ilahi takdir dicem zor olsada çok yoruldum herşey bana bakıyor hafta sonu okuyacam kısmet okursa 1 er tane okusanız yeter maksat duanızı almış olayım teşekkür ederim tatlım sabah güzel bir duş tuz yakarım üzerlik tütsülerim duami.ederim cuma zaten pozitif olurum zaten çağanımı görcem yarın gülüşü yeter bana
romantik bir iftar olmşkaptinn aldım bitti misafir işi çok yoruldum bu de ürüne elektrik gitti mum ışığında yemek verdim bu saat de gelmedi çok zorlandım çayı falan ocakta kaybettim üstüne meyve dondurma tatlı derken bayağıkaranlıkta yoruldum aha gene gitti şimdi geldi elektrik yaaa
kuzum sabah tartıl bana bildirirsin zaten akşamdan caydık gündüz tartılıcaksınz ama sakın geçen haftaki gibi geç e bırakma bnmde işlerim cok. sıkışmasın aradaDe ben simdi gördüm tsrtilmadim da aya birde ben sana yazarim o lar mi acep
günnaydın canımm kimseler gelmedi daha sizi bekliyorumGünaydin kizlarrrr napiosunuz bakalim?
bugün kuzenime g,idiyoruz yemeğe menüde içi köfte varmışAyy En sevdiğim
pek severiiimm yanında da acıbugün kuzenime g,idiyoruz yemeğe menüde içi köfte varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?