Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haklisin zaten bu konuda sakin zamanda konusursun esinle yorgun oldugunu duygularini belirtirsin anlar eminimki

kaptinn aldım bitti misafir işi çok yoruldum bu de ürüne elektrik gitti mum ışığında yemek verdim bu saat de gelmedi çok zorlandım çayı falan ocakta kaybettim üstüne meyve dondurma tatlı derken bayağıkaranlıkta yoruldum aha gene gitti şimdi geldi elektrik yaaa

***14. TAKİM 521. ETAP***

zuzuzuzu1234 (64///%)
poncikbirgelincik(60,2///%)
senad(61.7///%)
Buki_89(72,6//%)

justholdmetight (76.8///%) yeni üye b.kg:79.8 b.tarihi:24 mayıs hedef60
Yuzlesmegunu(94.8//%) yeni üye b.kg:102 b.tarihi:12 mayıs hedef75

14. Takım Ortalama:%

***aday listesi***

@Naazzli58 (84.9///%) yeni üye b.kg:87.tarihi:24mayıs hedef70
@MissFreyza(64.8///%) yeni üye b.kg:64.8 b.tarihi:05 haziran hedef57

aday listesi yüzdesi:%

Bende 54 lerde biseyim benim wc sorunum yok ama seninde olmasa sende 54 lerde olurdun bence
akşam acı çehre içtim nomalde cok zararlı bagırsaklara ma en son çare onu denedim bakim
sahura da kalktm su içtim yattım

öyle bişey yapıyosa vericeksin eline bezi silsin bastıgı yerleri erkekler öyle kuzu yine az biraz yardım ediyomuş onu yapmayanlarda var
şimdi sen bu sınavda kazanamazsan ara verme gibi bi durum var mı son sınavı bi sene ertelesen mesela olmaz mı dinlenmiş olursun

kuzum sen tefriciyeye başladıgında haber ver başladım diye 4444tane okunuyo o tek bitiremezsin ben ezbere biliyorum zaten boş kaldıkca okurum senin için

romantik bir iftar olmş

De ben simdi gördüm tsrtilmadim da aya birde ben sana yazarim o lar mi acep
kuzum sabah tartıl bana bildirirsin zaten akşamdan caydık gündüz tartılıcaksınz ama sakın geçen haftaki gibi geç e bırakma bnmde işlerim cok. sıkışmasın arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…