- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.521
Ben okumadm meselaAhahahahahajahahahshahahahay bakmam lazım hemen
Ne diyon yaaausenemdin mi bunlari yazmaya
AhahahahBen okumadm mesela
Okumadim günlere bolerek okumayi düşünüyorum anca biter çünküOkudun muokucaksin satir satir emek verdim ben onlara ahahahahahjajahabg
Gardesikda okuyamam ciddiyim sen bana sonra soylersinAhahahahniye ki sebep neydi hanı gardaşdıh hadi ohu da gel gizim
YaaaOkumadim günlere bolerek okumayi düşünüyorum anca biter çünkü
AhahahahhaaGardesikda okuyamam ciddiyim sen bana sonra soylersin
Ben sevgilim e bile böyle uzun mesaj atmiyorum yaYaaaniye oyle diyon kisa anlatamiyom ben her ayrintiyi vermem lazim daha bu kisatlmis halim
Yazarken kendimi konusuyomus gibi hissediyom susmah bilmiyom yazdihça yaziyomBen sevgilim e bile böyle uzun mesaj atmiyorum yaanca özel günler de falan eğer anlaticam şey uzunca arıyorum ugrasamam yahu
Her zaman ki şeylermisYazarken kendimi konusuyomus gibi hissediyom susmah bilmiyom yazdihça yaziyombi onceki msjda partişe ozet gectim ordan bilgi sahibi olabilirsin ama farklı bi bisey bekleme 80 kere yazdigim ovgu sozlerim
Ne sandin firsatini bulunca overimHer zaman ki şeylermisiyiki de okumamisim
sen yazdiysan okurumAhahahahhaakiz saka yapiom bende uzun yazilari okumuyom hic bana alıntılanmamışsa napah bu dunya boyle dur ozet geciyim ben sana duzenli spor yapıp protein agirlikli besleniyom kaslarimi dinlendirmeye özen gosteriyom fitim fitsin fit saolun efendim
Beni anlattın resmen mümkün değil sınav var sınav sonrası yıllık izinler denk gelirse kapadokya gibi 2 günlük gezi düşünüyoruz ama maddi yönden çok berbatiz sorunları tek başıma taşımaktan çok yoruldum en kötüsü konuşacak dertlesecek kimse yok söylesen anlayan da yok hoş..... çok şey istiyorum bekliyorum sanırım beklentisiz olmak daha iyi sanırımSchonerDuft benim hislerim biraz kuvvetlidir.
Sende ki negatifligi okadar iyi aliyorum ki icime geciyo resmen. Negatiflik dedigim stres, mutsuzluk, umutsuzluk, yorgunluk..
Bunu gecenlerde soylemek istiyodum ama soylemedim.
Farkli bisey yapsan olmazmi kendine degisiklik maddi sikintilar var sanirim ama 2 gunlugune de olsa biyere kacsaniz sessz basbasa guzel olmazmi? Yada cok takmamayi denesen dicem insanin elinde degil hersey..
Hee okuruk biz birbirimizin yazilarinisen yazdiysan okurumbizim ozel konusmalarimzda boyle degilmi hikaye gibi ama suan kafam kazan ya proteindi spordu kaldiramadim
Test çözdüm yürüyüşe çıkmam zor bu saatteOlur kuzum arada oyle sıkma canini streslisin bu aralar zaten dışarı çıkabiliyosan biraz yürüsen iyi gelir belkibirak cekirdegi sivilce yapar o
Net 55 benimNe sandin firsatini bulunca overimzayifim ben kendiğe gel kac kilosun belki de ayniyizdir
Bebegiimm 2 günde olsa çok iyi gelicek size öyle düşün herseyi bi kenara bırak gidin biyerleere insan bazen çok bunalabiliyo ama geciyo emin ol sıkıldıkça anlat bize hepimiz öyle yapıyoruz bakBeni anlattın resmen mümkün değil sınav var sınav sonrası yıllık izinler denk gelirse kapadokya gibi 2 günlük gezi düşünüyoruz ama maddi yönden çok berbatiz sorunları tek başıma taşımaktan çok yoruldum en kötüsü konuşacak dertlesecek kimse yok söylesen anlayan da yok hoş..... çok şey istiyorum bekliyorum sanırım beklentisiz olmak daha iyi sanırım
Keske onceden ayarlasaydinz daha uyguna var aslnda tatil icin ama denk gelme sorunu var. Seninde kafan dagilirdi.Beni anlattın resmen mümkün değil sınav var sınav sonrası yıllık izinler denk gelirse kapadokya gibi 2 günlük gezi düşünüyoruz ama maddi yönden çok berbatiz sorunları tek başıma taşımaktan çok yoruldum en kötüsü konuşacak dertlesecek kimse yok söylesen anlayan da yok hoş..... çok şey istiyorum bekliyorum sanırım beklentisiz olmak daha iyi sanırım
He ya bayilip kalicamm dimi :/Hee okuruk biz birbirimizin yazilarinidestan yazarik roman yazarik birbirimize kankilikooooo sen dinlen iyce yorgun düştün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?