Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft benim hislerim biraz kuvvetlidir.
Sende ki negatifligi okadar iyi aliyorum ki icime geciyo resmen. Negatiflik dedigim stres, mutsuzluk, umutsuzluk, yorgunluk..
Bunu gecenlerde soylemek istiyodum ama soylemedim.
Farkli bisey yapsan olmazmi kendine degisiklik maddi sikintilar var sanirim ama 2 gunlugune de olsa biyere kacsaniz sessz basbasa guzel olmazmi? Yada cok takmamayi denesen dicem insanin elinde degil hersey..

Gardesikda okuyamam ciddiyim sen bana sonra soylersin
Ahahahahhaa kiz saka yapiom bende uzun yazilari okumuyom hic bana alıntılanmamışsanapah bu dunya boyle dur ozet geciyim ben sana duzenli spor yapıp protein agirlikli besleniyom kaslarimi dinlendirmeye özen gosteriyom fitim fitsin fitsaolun efendim

Ben sevgilim e bile böyle uzun mesaj atmiyorum ya anca özel günler de falan eğer anlaticam şey uzunca arıyorum ugrasamam yahu
Yazarken kendimi konusuyomus gibi hissediyom susmah bilmiyom yazdihça yaziyom bi onceki msjda partişe ozet gectim ordan bilgi sahibi olabilirsin ama farklı bi bisey bekleme 80 kere yazdigim ovgu sozlerim

sen yazdiysan okurum bizim ozel konusmalarimzda boyle degilmi hikaye gibi ama suan kafam kazan ya proteindi spordu kaldiramadim

Beni anlattın resmen mümkün değil sınav var sınav sonrası yıllık izinler denk gelirse kapadokya gibi 2 günlük gezi düşünüyoruz ama maddi yönden çok berbatiz sorunları tek başıma taşımaktan çok yoruldum en kötüsü konuşacak dertlesecek kimse yok söylesen anlayan da yok hoş..... çok şey istiyorum bekliyorum sanırım beklentisiz olmak daha iyi sanırım

sen yazdiysan okurum bizim ozel konusmalarimzda boyle degilmi hikaye gibi ama suan kafam kazan ya proteindi spordu kaldiramadim
Hee okuruk biz birbirimizin yazilarini destan yazarik roman yazarik birbirimize kankilikooooo sen dinlen iyce yorgun düştün

Bebegiimm 2 günde olsa çok iyi gelicek size öyle düşün herseyi bi kenara bırak gidin biyerleere insan bazen çok bunalabiliyo ama geciyo emin ol sıkıldıkça anlat bize hepimiz öyle yapıyoruz bak

Keske onceden ayarlasaydinz daha uyguna var aslnda tatil icin ama denk gelme sorunu var. Seninde kafan dagilirdi.
Bak bebek istiyosun ya senin kafanin cok rahat olmasi lazim kendine eziyet etme. Mesela sinav insallah kazanirsin ama kazanamazsan bidahaki yil bence o strese grmeden bebege odaklan he olmazsa allahtan insallah olur. Dua ederken sizlerde ediyorum inan.
Kilonuda takma okadar kilolu degilsin herseyi kafana takma ama biraz uzaklasmak sana da iyi gelicekdirm mesela bayrami degerlendirin esinle farkli seyler yapin. Negatif dusuncelerden arinn..
Gercektenn bana kadar geciyoo.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…