- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.581
Allahtan bildirimler erken yapılsın dedik saat 10 oldu kimseden ses yok
bende azönce geldim iste, Sabah gec uyandim cok yorgundum yaaaa.... tartildim Sabah Sabah hemencik kilo bildirimi yapan yok daha galibagünnaydın canımm kimseler gelmedi daha sizi bekliyorumsen napıyosun
senede 3 kere dosya açıyorsun 10 hakkın oluyor dosya açmakta ücretli girmezsen hakkın oluyor rapor geçmiyor ve zorlaşıyor gittikçe vereyim bı sınavda kurtulyum zaten oldu oldu olmadı açmam artık dosya sanırım yorucu çünkü her gidiş geliş sınav kurs parası 1000 tl ediyor en azakşam acı çehre içtim nomalde cok zararlı bagırsaklara ma en son çare onu denedim bakim
sahura da kalktm su içtim yattım
öyle bişey yapıyosa vericeksin eline bezi silsin bastıgı yerlerierkekler öyle kuzu yine az biraz yardım ediyomuş onu yapmayanlarda var
şimdi sen bu sınavda kazanamazsan ara verme gibi bi durum var mı son sınavı bi sene ertelesen mesela olmaz mı dinlenmiş olursun
kuzum sen tefriciyeye başladıgında haber ver başladım diye 4444tane okunuyo o tek bitiremezsin ben ezbere biliyorum zaten boş kaldıkca okurum senin için
evet bem geldim. beni spor listesine almıştınız ne oldu o ben yazıyorum buraya ama eklendim mi hiiçç bilmiyorum
neyse kendimi tebrik ediyorum öncelikle cünkü bu halde jillianın 6. gününü bitirmiş bulunmaktayım
ooo afiyet olsun simdiden kuzum, sanada iyi gelir hem degisiklik olur kuzenini görmekbugün kuzenime g,idiyoruz yemeğe menüde içi köfte varmış
acıyı severim hemde çookkk severimpek severiiimm yanında da acı
he kimse gelmiyo hepiniz mi artısınızbende azönce geldim iste, Sabah gec uyandim cok yorgundum yaaaa.... tartildim Sabah Sabah hemencik kilo bildirimi yapan yok daha galiba
iyi en azından suratın asık değil bu iyi bişeyGünaydın kızlarrr
oğlu var çağan deli oluyorum ona yeğenim gibidir mıncırırım bir güzel enerjim yerine gelir tipsiz maymunooo afiyet olsun simdiden kuzum, sanada iyi gelir hem degisiklik olur kuzenini görmek
hayir ben arti degilimmmmmhe kimse gelmiyo hepiniz mi artısınız
oyyy negüzel kac yasinda?oğlu var çağan deli oluyorum ona yeğenim gibidir mıncırırım bir güzel enerjim yerine gelir tipsiz maymun
oww baya cokmuş ciddeennsenede 3 kere dosya açıyorsun 10 hakkın oluyor dosya açmakta ücretli girmezsen hakkın oluyor rapor geçmiyor ve zorlaşıyor gittikçe vereyim bı sınavda kurtulyum zaten oldu oldu olmadı açmam artık dosya sanırım yorucu çünkü her gidiş geliş sınav kurs parası 1000 tl ediyor en az
....
kısmetse yarın başlarım sevinirim kuzum bende ezberden okuyorum .. dua grubu da ne çabuk bitiyormuş etiket yapmasan fark etmeyebilirdim
keşke bu bildirimi listede yapsanda bn ugrasmasam tekrardanozaman ben yapim bildirimimi Sabah yedibucuk gibi tartildim 72,200 ciktim, ay bi mutlu oldum anlatamam hafta basi artilarda geziodum
1,5 yaşındaoyyy negüzel kac yasinda?
canim yüzdeni yanlis yazmissin düzelt istersen***14. TAKİM 521. ETAP***
zuzuzuzu1234 (64///%)
poncikbirgelincik(60,2/60,1/0,1/%1,67)
senad(61.7///%)
Buki_89(72,6//%)
justholdmetight (76.8///%) yeni üye b.kg:79.8 b.tarihi:24 mayıs hedef60
Yuzlesmegunu(94.8//%) yeni üye b.kg:102 b.tarihi:12 mayıs hedef75
14. Takım Ortalama:%
eve gittiğimde 59,4 tüm
he kimse gelmiyo hepiniz mi artısınız
iyi en azından suratın asık değil bu iyi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?