Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Test çözdüm yürüyüşe çıkmam zor bu saatte
Canim daraliyosan sıkılıyorsan anlat bize belki anlattikca rahatlarsin benimde anlatacak dertlesecek kimsem yok burdakilerle paylasip rahatliyorum Rabbim su mubarek gunlerde kalbini ferahlatsin insallah hersey yoluna girer canimmbiz hep yanindayiz

Sen jilliani bitirdiginde gücün artmis olacak zaten sonra o insantynin kardiolari işlemez sana

Ben okuyorum bütün satırları valla ki

Bu üç ayda herhalde önce bir 60lara inerim sonra 50leri hedefleyeceğim de tee ondan sonra vücut geliştirmeye geçebilirim

Bu yağ haliyle neresi gelişecek

Bana da sanki gittikçe kolaylaşıyor gibi geliyor ya da daha doğrusu ben alışıyorum bence

10 kg ağırlık yetmez sana bence damacanayla çalış

Instagramım yok ya başa çıkamam diye açmadım bunu bir arkadaş daha tavsiye etti bana da ben öyle şekilli şeyler paylaşamam büyük ihtimal güzel fitness sonrası selfieleri kaslar işte smoothieler falan Ama ben de öncesi sonrası videolarını falan izliyorum gaza geliyorum öyle geceden

Sonra ertesi gün kalkıp spor

Haftada 3 de iyidir

Bence senin vücut artık zor bozulur birkaç yıldır yapıyorum diyorsun artık metabolizman hızlanmıştır öyle kabul etmişti onu senin beyin

Ayrıca cınım istedi yedim kıtır kıtır oh sen eppekleri kıtır kıtır yerken iyi amma

Hayatımda gördüğüm en güzel özet olabilir fitim fitsin fit

Eşim güvenlik görevlisi onun bayram izni yok ki yıllık izinde ne yapacaksak yapabilyoruz... sınavı hep erteledim bebek için gittikçe daha da zorlaştı..inan kilom problem değil 90 kilo olyum verilir iradeli olduktan sonra o kafamdakiler örümcek ağı gibi yarın pozitiflerim kendimi üzerlik yakarım iyi gelir ... catliyo zaten başım ağrı ile uyandım sıkıntıdan büroda ki mobilyamın yerini değiştirdim düşün o dereceyim

Bebegiimm 2 günde olsa çok iyi gelicek size öyle düşün herseyi bi kenara bırak gidin biyerleere insan bazen çok bunalabiliyo ama geciyo emin ol sıkıldıkça anlat bize hepimiz öyle yapıyoruz bak
Anlat anlat bitmez kuzum evleneceksin.ipleri elinde tut sende çalışıyorsun nisanlinda benim en büyük sorunum temizlik tartışma sebebide buydu ayakkabı çocuk odasına gidecek ütünün fisine bakacak ben zaten çekmişim diyorum o pis ayakkabı ile basılır mı yardım etmiyo temizliğe surat yaparsam bulaşık yıkar o kadsr benim kendime zamanım kalmıyor zaten sınav var zaman yetişmiyor birde temizlik sıkıntısı yaşamak istemiyorum evimde haftada 1 kere süpürebiliyorum evimi düşün halimi

Ozaman izin icin cok guzel planlar yap. Darda kaldikca dua et. Tefriciyeyi yap insallah kabul olur bizlerde okuruz destek oluruz sana.
Farkindayim iste diyorum ya okadar yogun ki duygularin sen nerde ben nerde hissediyorum keske yanilsaydim...
Guzel hisset diyolar ya enerjini nasil yayarsan oyle olurmus once inan.
Sinav icinde olmazsa olmaz dunyanin sonu degil ki. Saglik olsunnn cnmm dertlesmek istediginde yaz ozelden yada burdan dinlerim her zamannn. Biz sadece kilo vermiyoruz ki burda kardeslik kuruluyor destek oluruz hep beraber

Ben de dinlerim hiç problem değil

İnsanın olaylara bakış açısı, pozitifliği gerçekten duygularını ve davranışlarını etkiliyor.

Şu an geleceğein için bir sürü şey yapıyorsun, ders çalışmak gibi, bebek sahibi olmak için kilo yapmak gibi bak hepsi senin elinde. Ben elimden geleni yapıyorum diye düşün ki eminim yapıyorsun

Yanliz olmak kötü tek çocuk ile kalmayın haksızlık yapmayın işte çocuğunuza..

Oda daralmistir belki yanlis yapmis tabi ama sen simdi icinde problemler oldugu icin ufacik sey beyninde buyuyo katlanamiyosun.
Temizlemee ozamaaan biraaak daginikligi topla yeterrr yapmak istemiyosan yapmaaaa senden degerlimi yaa bosverr.
Hepimiz bazen daraliyoruz azicik umursamaz olmak bazen cok iyi geliyo.
Bunlari da takarsan kafana isin icinden cikamazsin. Yazik sanada..

Son 2 zaten dosyam yanacak olmazsa başka iş bulup devam edecem sınav mevzusu kapanacal yoruldum 33 yaşındayım halen sinav sınav... bebek içinde öyle elimden geleni yapacam olmazsa ilahi takdir dicem zor olsada çok yoruldum herşey bana bakıyor hafta sonu okuyacam kısmet okursa 1 er tane okusanız yeter maksat duanızı almış olayım teşekkür ederim tatlım sabah güzel bir duş tuz yakarım üzerlik tütsülerim duami.ederim cuma zaten pozitif olurum zaten çağanımı görcem yarın gülüşü yeter bana

Onlar ayakta tutuyor beni kafam dağılıyor aktife geçiyor zaman .. ve inan aptal umudu vardır hep pozitif düşünürüm vazgeçmem de pozitif düşünmekten

Simdilik 20 tane okurum baslayinca soyle bizede.
Aynen oyle benimde coook arkdsim hala ugrasiyolar ama kazanan var olmayan var. Guzel yerlerde guzel maaslar aliyolar. Yapcak bisey yokki kismet bu.
Tuz yakmak ne hic duymadm ne oluyor yani?
Evet guzel bir dus bi kahve ic kendine gel guzelce kafandan at dusunceleri pozitif dusun surekli. Sonuc olarak beklentilerin icin sen elinden geleni yapiyosan gerisi kader kismet.

Temizliği takan biri değilim yeteri kadar olsun yeter benim için... ama düşünmesini istiyorum ben ders yaparken oturdu dinlendi yarın izinli 12de evden çıkcak arkadaşının yanına gidecek mutfak işi bana kalacak elini surmicek ya da ben mi abartıyorum bilmiyorum ama tek başına herşeye yetişmek ruhunu.yoruyor insanın

Onlar ayakta tutuyor beni kafam dağılıyor aktife geçiyor zaman .. ve inan aptal umudu vardır hep pozitif düşünürüm vazgeçmem de pozitif düşünmekten

Hiç aptallık değil bence

Neden olumsuz düşünüp kendini olmamış ve sonucu belli olmayan şeyler için strese sokasın

Adı üzerinde belli değil ne olacağı

Bunları negatif olarak almak aptalca olurdu

Senin yaptığın daha güzel

Hem kafaya takmadıkça ben senin bebek olayının da çözüleceğini düşünüyorum

Sınavlara da çalışıyorsun daha ne

Eşinle de barışırsınız, anlık gerilmiş sinirler

Bir ayakkabıdan ömür boyu küs kalacak değil ya

Oh bak kalmadı problem hepsini hallettik

İçindeki ağırlık için iyi gelir göze iyi gelir ama yakarken adını söylemeden yakacaksın .... teşekkür ederim tatlım

Hallettik :) pozitife devam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…