- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.541
Canim daraliyosan sıkılıyorsan anlat bize belki anlattikca rahatlarsin benimde anlatacak dertlesecek kimsem yok burdakilerle paylasip rahatliyorum Rabbim su mubarek gunlerde kalbini ferahlatsin insallah hersey yoluna girer canimmTest çözdüm yürüyüşe çıkmam zor bu saatte
He kiz hele iki gündür uykusuz uykusuz geziyon cok oturma yat dinlenHe ya bayilip kalicamm dimi :/
Bende 54 lerde biseyimNet 55 benimgeçmedi bu wc sorunu aglicam galibasi
Az once agladi kizim geri uyudu film izliyoruz. Yaticam az kafa dnliyimHe kiz hele iki gündür uykusuz uykusuz geziyon cok oturma yat dinlen
Karin kasi cok zor zaten kuzum anca o kadar olur bizimkiler benim suan kas çizgim açken belki ama karnim doyunca kayboluyoama bacak kasim baya var oyle bakinca belki olacak çıkıntı seklinde degil tabi fotoğraflarda falan belli olmuyo yan kalca kasi ve acik de kol kasim var o kadar spor yaptim hic bu kadar bellii olmamisti kasım kas deyince erkek kasi gibi gelmesin aklina cok minimal kaslar ki benim vucudum cok yumusadi sarkmıştı resmen 2 senede anca toparladim simdi ağırlıkla vucut yapma çabasındayım hala alt karnim cok yumusak dogum ve kilo verme karnimi cok yırtti ve esnetti benim kizim 4 kilo dogdu karnim ikiz karni gibiydi cok büyüktü ve acayip yırtıldı bide 22 23 kilo verince iyce sarktı tabi ama ben yuzde 60 70 toparladim zamanla belki iyce sıkılaşır yani demek istedigim sen istedigin sonuca benden daha hızlı ulaşabilirsin ben zayifim ama kuru degilim kalca gogus çıkıntısı var belim cok ince 63 cm kendileri etli butlu fit bi zayifim bence kendimi övecem kusura kalma
Valla sporu eger birakirsan elde ettigini korursun birazcik da bozuluyo hatta eger yediklerine dikkat etmezsen ben 2 hatta 3 senedir spor yapiyorum ama benimde biraktigim zamanlar oldu bir ay falan bile ara verdigim oldu o elde ettigim görünüm cok cok az bozuldu kahve seker tuketimim arttiginda selulitlerim geri geldi bu biraktigim zamanlarda yani sporu hic birakmamak en guzeli ha görüntünden memnunsan bu bana yeter diyosan haftada 3 gün yapman fizigini korur ve yavastan guzellestirmeye devam eder
Sen zaten jillian insantymax30 p90x bunlari yaparsan baba vucut yaparsin mirak etmeben cok keyif aliyorum bu programlari yaparken ama bileklerim izin vermiyiii aynen bu insanty manyak bi program ben bayilmistim p90x i cok anlayamamıştım ama ben videolarini falan bulamamıştım onun dvdleri oluyodu heralde yine bakarim bi sen once jillian sonra insanty yap
Bide benim instagramin vardi kapattim simdi gerci de varken hep fitness yapan kadinlari takip ediyodum cogu hareketi onlardan ogrendim instagramin varsa boll boll fitness sayfalarini takip et
Sen jilliani bitirdiginde gücün artmis olacak zaten sonra o insantynin kardiolari işlemez sana
Ahahahahhaakiz saka yapiom bende uzun yazilari okumuyom hic bana alıntılanmamışsa napah bu dunya boyle dur ozet geciyim ben sana duzenli spor yapıp protein agirlikli besleniyom kaslarimi dinlendirmeye özen gosteriyom fitim fitsin fit saolun efendim
Eşim güvenlik görevlisi onun bayram izni yok ki yıllık izinde ne yapacaksak yapabilyoruz... sınavı hep erteledim bebek için gittikçe daha da zorlaştı..inan kilom problem değil 90 kilo olyum verilir iradeli olduktan sonra o kafamdakiler örümcek ağı gibi yarın pozitiflerim kendimi üzerlik yakarım iyi gelir ... catliyo zaten başım ağrı ile uyandım sıkıntıdan büroda ki mobilyamın yerini değiştirdim düşün o dereceyimKeske onceden ayarlasaydinz daha uyguna var aslnda tatil icin ama denk gelme sorunu var. Seninde kafan dagilirdi.
Bak bebek istiyosun ya senin kafanin cok rahat olmasi lazim kendine eziyet etme. Mesela sinav insallah kazanirsin ama kazanamazsan bidahaki yil bence o strese grmeden bebege odaklan he olmazsa allahtan insallah olur. Dua ederken sizlerde ediyorum inan.
Kilonuda takma okadar kilolu degilsin herseyi kafana takma ama biraz uzaklasmak sana da iyi gelicekdirm mesela bayrami degerlendirin esinle farkli seyler yapin. Negatif dusuncelerden arinn..
Gercektenn bana kadar geciyoo.. :/
Anlat anlat bitmez kuzum evleneceksin.ipleri elinde tut sende çalışıyorsun nisanlinda benim en büyük sorunum temizlik tartışma sebebide buydu ayakkabı çocuk odasına gidecek ütünün fisine bakacak ben zaten çekmişim diyorum o pis ayakkabı ile basılır mı yardım etmiyo temizliğe surat yaparsam bulaşık yıkar o kadsr benim kendime zamanım kalmıyor zaten sınav var zaman yetişmiyor birde temizlik sıkıntısı yaşamak istemiyorum evimde haftada 1 kere süpürebiliyorum evimi düşün halimiBebegiimm 2 günde olsa çok iyi gelicek size öyle düşün herseyi bi kenara bırak gidin biyerleere insan bazen çok bunalabiliyo ama geciyo emin ol sıkıldıkça anlat bize hepimiz öyle yapıyoruz bak
Ozaman izin icin cok guzel planlar yap. Darda kaldikca dua et. Tefriciyeyi yap insallah kabul olur bizlerde okuruz destek oluruz sana.Eşim güvenlik görevlisi onun bayram izni yok ki yıllık izinde ne yapacaksak yapabilyoruz... sınavı hep erteledim bebek için gittikçe daha da zorlaştı..inan kilom problem değil 90 kilo olyum verilir iradeli olduktan sonra o kafamdakiler örümcek ağı gibi yarın pozitiflerim kendimi üzerlik yakarım iyi gelir ... catliyo zaten başım ağrı ile uyandım sıkıntıdan büroda ki mobilyamın yerini değiştirdim düşün o dereceyim
Eşim güvenlik görevlisi onun bayram izni yok ki yıllık izinde ne yapacaksak yapabilyoruz... sınavı hep erteledim bebek için gittikçe daha da zorlaştı..inan kilom problem değil 90 kilo olyum verilir iradeli olduktan sonra o kafamdakiler örümcek ağı gibi yarın pozitiflerim kendimi üzerlik yakarım iyi gelir ... catliyo zaten başım ağrı ile uyandım sıkıntıdan büroda ki mobilyamın yerini değiştirdim düşün o dereceyim
Yanliz olmak kötü tek çocuk ile kalmayın haksızlık yapmayın işte çocuğunuza..Canim daraliyosan sıkılıyorsan anlat bize belki anlattikca rahatlarsin benimde anlatacak dertlesecek kimsem yok burdakilerle paylasip rahatliyorum Rabbim su mubarek gunlerde kalbini ferahlatsin insallah hersey yoluna girer canimmbiz hep yanindayiz
Oda daralmistir belki yanlis yapmis tabi ama sen simdi icinde problemler oldugu icin ufacik sey beyninde buyuyo katlanamiyosun.Anlat anlat bitmez kuzum evleneceksin.ipleri elinde tut sende çalışıyorsun nisanlinda benim en büyük sorunum temizlik tartışma sebebide buydu ayakkabı çocuk odasına gidecek ütünün fisine bakacak ben zaten çekmişim diyorum o pis ayakkabı ile basılır mı yardım etmiyo temizliğe surat yaparsam bulaşık yıkar o kadsr benim kendime zamanım kalmıyor zaten sınav var zaman yetişmiyor birde temizlik sıkıntısı yaşamak istemiyorum evimde haftada 1 kere süpürebiliyorum evimi düşün halimi
Katiliyorum.Yanliz olmak kötü tek çocuk ile kalmayın haksızlık yapmayın işte çocuğunuza..
Son 2 zaten dosyam yanacak olmazsa başka iş bulup devam edecem sınav mevzusu kapanacal yoruldum 33 yaşındayım halen sinav sınav... bebek içinde öyle elimden geleni yapacam olmazsa ilahi takdir dicem zor olsada çok yoruldum herşey bana bakıyor hafta sonu okuyacam kısmet okursa 1 er tane okusanız yeter maksat duanızı almış olayım teşekkür ederim tatlım sabah güzel bir duş tuz yakarım üzerlik tütsülerim duami.ederim cuma zaten pozitif olurum zaten çağanımı görcem yarın gülüşü yeter banaOzaman izin icin cok guzel planlar yap. Darda kaldikca dua et. Tefriciyeyi yap insallah kabul olur bizlerde okuruz destek oluruz sana.
Farkindayim iste diyorum ya okadar yogun ki duygularin sen nerde ben nerde hissediyorum keske yanilsaydim...
Guzel hisset diyolar ya enerjini nasil yayarsan oyle olurmus once inan.
Sinav icinde olmazsa olmaz dunyanin sonu degil ki. Saglik olsunnn cnmm dertlesmek istediginde yaz ozelden yada burdan dinlerim her zamannn. Biz sadece kilo vermiyoruz ki burda kardeslik kuruluyor destek oluruz hep beraber
Onlar ayakta tutuyor beni kafam dağılıyor aktife geçiyor zaman .. ve inan aptal umudu vardır hep pozitif düşünürüm vazgeçmem de pozitif düşünmektenBen de dinlerim hiç problem değil
İnsanın olaylara bakış açısı, pozitifliği gerçekten duygularını ve davranışlarını etkiliyor.
Şu an geleceğein için bir sürü şey yapıyorsun, ders çalışmak gibi, bebek sahibi olmak için kilo yapmak gibi bak hepsi senin elinde. Ben elimden geleni yapıyorum diye düşün ki eminim yapıyorsun
Simdilik 20 tane okurum baslayinca soyle bizede.Son 2 zaten dosyam yanacak olmazsa başka iş bulup devam edecem sınav mevzusu kapanacal yoruldum 33 yaşındayım halen sinav sınav... bebek içinde öyle elimden geleni yapacam olmazsa ilahi takdir dicem zor olsada çok yoruldum herşey bana bakıyor hafta sonu okuyacam kısmet okursa 1 er tane okusanız yeter maksat duanızı almış olayım teşekkür ederim tatlım sabah güzel bir duş tuz yakarım üzerlik tütsülerim duami.ederim cuma zaten pozitif olurum zaten çağanımı görcem yarın gülüşü yeter bana
Temizliği takan biri değilim yeteri kadar olsun yeter benim için... ama düşünmesini istiyorum ben ders yaparken oturdu dinlendi yarın izinli 12de evden çıkcak arkadaşının yanına gidecek mutfak işi bana kalacak elini surmicek ya da ben mi abartıyorum bilmiyorum ama tek başına herşeye yetişmek ruhunu.yoruyor insanınOda daralmistir belki yanlis yapmis tabi ama sen simdi icinde problemler oldugu icin ufacik sey beyninde buyuyo katlanamiyosun.
Temizlemee ozamaaan biraaak daginikligi topla yeterrr yapmak istemiyosan yapmaaaa senden degerlimi yaa bosverr.
Hepimiz bazen daraliyoruz azicik umursamaz olmak bazen cok iyi geliyo.
Bunlari da takarsan kafana isin icinden cikamazsin. Yazik sanada..
Onlar ayakta tutuyor beni kafam dağılıyor aktife geçiyor zaman .. ve inan aptal umudu vardır hep pozitif düşünürüm vazgeçmem de pozitif düşünmekten
İçindeki ağırlık için iyi gelir göze iyi gelir ama yakarken adını söylemeden yakacaksın .... teşekkür ederim tatlımSimdilik 20 tane okurum baslayinca soyle bizede.
Aynen oyle benimde coook arkdsim hala ugrasiyolar ama kazanan var olmayan var. Guzel yerlerde guzel maaslar aliyolar. Yapcak bisey yokki kismet bu.
Tuz yakmak ne hic duymadm ne oluyor yani?
Evet guzel bir dus bi kahve ic kendine gel guzelce kafandan at dusunceleri pozitif dusun surekli. Sonuc olarak beklentilerin icin sen elinden geleni yapiyosan gerisi kader kismet.
Hallettik :) pozitife devam o zamanHiç aptallık değil bence
Neden olumsuz düşünüp kendini olmamış ve sonucu belli olmayan şeyler için strese sokasın
Adı üzerinde belli değil ne olacağı
Bunları negatif olarak almak aptalca olurdu
Senin yaptığın daha güzel
Hem kafaya takmadıkça ben senin bebek olayının da çözüleceğini düşünüyorum
Sınavlara da çalışıyorsun daha ne
Eşinle de barışırsınız, anlık gerilmiş sinirler
Bir ayakkabıdan ömür boyu küs kalacak değil ya
Oh bak kalmadı problem hepsini hallettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?