- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.621
sen o erik suyuna cok dandadın bak bagırsak tembelliği başlarsa cok çekersin sonraben demistim ama sabahları hep 60 cıkıyorum yiyince icincebide wcyede cıkamıyorum oda etkilidir belki dün akşam o erikli çaydan içtim kayısı çayı içtim ama yok hala bana mısın demiyo
71den sonra 70 dedin mii seni bi görmek lazım o boya 70 nasıl durur merak ediyorumyapcam canim listeyi ariodum buldumsimdi yapcam ay evet hedef 71 görmek
***14. TAKİM 521. ETAP***
zuzuzuzu1234 (64///%)
poncikbirgelincik(60,2/60,1/0,1/%0,17)
senad(61.7/61.5/0.2/%0.32)
Buki_89(72,6/72,2/-0,4/%-0,55)
justholdmetight (76.8///%) yeni üye b.kg:79.8 b.tarihi:24 mayıs hedef60
Yuzlesmegunu(94.8//%) yeni üye b.kg:102 b.tarihi:12 mayıs hedef75
14. Takım Ortalama:%
tamamdır kuzum başlarım bendekızlar tefriciye başladım @ParteMoralll sen dün okuyacam demiştim 4444 içine mi dahil dışında mı bebekkaptinn
tamam canim 70 i gördügüm gün resim atarim71den sonra 70 dedin mii seni bi görmek lazım o boya 70 nasıl durur merak ediyorum
sen o erik suyuna cok dandadın bak bagırsak tembelliği başlarsa cok çekersin sonrasen niye menü paylaşmıyosun bu arada anlat bakim bi sana taktım ben bugün
71den sonra 70 dedin mii seni bi görmek lazım o boya 70 nasıl durur merak ediyorum
dimik kilo verdikkkgünaydın kuzuuu ramazanda 60a düşte ramazandan sonra 5li rakamları gör artıkk
ramazanda normal ama yeme aliskanliklari degisio sonucda, bagirsaklarin tembellik yapmasi kacinilmazramazandan önce normaldi bişey yoktu ramazan girdi gireli böyle oldum
hafta sonu bitiririm muhtemelen sayılar karışmasın diyetamamdır kuzum başlarım bende
ne kadar sürede bitirmek istiyosun
eferim begendim o pide olmasa iyiymiş ama neysekız yok ne dadanması ramazan girdiğinden beri 3. içişim oda 1 bardak nolcakzaten işede yaradığı yok
ay bende farkındayım dur paylaşayım dünkü menümü bundan sonra dikkat etcem
Dünkü menüm;
Sahur; 2 tane az tereyağında yumurta 3 lokma pide çay
İftar; 1 kase dolu dolu tarhana çorbası, 1 tabak köfteli yemek, bol su
hafta sonu derken önümüzdeki hafta sonu dimihafta sonu bitiririm muhtemelen sayılar karışmasın diye
Sen oku ben yazarim destanBen okuyorum bütün satırları valla ki
Bu üç ayda herhalde önce bir 60lara inerim sonra 50leri hedefleyeceğim de tee ondan sonra vücut geliştirmeye geçebilirim
Bu yağ haliyle neresi gelişecek
Bana da sanki gittikçe kolaylaşıyor gibi geliyor ya da daha doğrusu ben alışıyorum bence
10 kg ağırlık yetmez sana bence damacanayla çalış
Instagramım yok ya başa çıkamam diye açmadım bunu bir arkadaş daha tavsiye etti bana da ben öyle şekilli şeyler paylaşamam büyük ihtimal güzel fitness sonrası selfieleri kaslar işte smoothieler falanAma ben de öncesi sonrası videolarını falan izliyorum gaza geliyorum öyle geceden
Sonra ertesi gün kalkıp spor
Haftada 3 de iyidir
Bence senin vücut artık zor bozulur birkaç yıldır yapıyorum diyorsun artık metabolizman hızlanmıştır öyle kabul etmişti onu senin beyin
Ayrıca cınım istedi yedim kıtır kıtır ohsen eppekleri kıtır kıtır yerken iyi amma
ramazanda normal ama yeme aliskanliklari degisio sonucda, bagirsaklarin tembellik yapmasi kacinilmaz, kac günde bir cikiosun canim?
eferim begendim o pide olmasa iyiymiş ama neyse
ben hoşaf içiyorum o öyle otlu fln değil ya zararı yoktur herhalde gerci o da bi işe yaramıyo
Fena özet gecerimHayatımda gördüğüm en güzel özet olabilirfitim fitsin fit
İse yaradi mi bariakşam acı çehre içtim nomalde cok zararlı bagırsaklara ma en son çare onu denedim bakim
sahura da kalktm su içtim yattım
öyle bişey yapıyosa vericeksin eline bezi silsin bastıgı yerlerierkekler öyle kuzu yine az biraz yardım ediyomuş onu yapmayanlarda var
şimdi sen bu sınavda kazanamazsan ara verme gibi bi durum var mı son sınavı bi sene ertelesen mesela olmaz mı dinlenmiş olursun
kuzum sen tefriciyeye başladıgında haber ver başladım diye 4444tane okunuyo o tek bitiremezsin ben ezbere biliyorum zaten boş kaldıkca okurum senin için
Yiyecen hebugün kuzenime g,idiyoruz yemeğe menüde içi köfte varmış
İse yaradi mi bariaci cehre kullandığına degdi mi
anladim canim ozaman bol bol su tüket ve sulu gidalar yemeye bak.valla bilmiyorum ama 4 5 gün oldu sanırım cıktıgımdada cok zor kabızlık cekiyorum
Okudum canim.kızlar tefriciye başladım @ParteMoralll sen dün okuyacam demiştim 4444 içine mi dahil dışında mı bebekkaptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?