Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben demistim ama sabahları hep 60 cıkıyorum yiyince icince bide wcyede cıkamıyorum oda etkilidir belki dün akşam o erikli çaydan içtim kayısı çayı içtim ama yok hala bana mısın demiyo
sen o erik suyuna cok dandadın bak bagırsak tembelliği başlarsa cok çekersin sonra sen niye menü paylaşmıyosun bu arada anlat bakim bi sana taktım ben bugün
yapcam canim listeyi ariodum buldum simdi yapcam ay evet hedef 71 görmek
71den sonra 70 dedin mii seni bi görmek lazım o boya 70 nasıl durur merak ediyorum

dimik kilo verdikkk günaydın kuzuuu ramazanda 60a düşte ramazandan sonra 5li rakamları gör artıkk

kız yok ne dadanması ramazan girdiğinden beri 3. içişim oda 1 bardak nolcak zaten işede yaradığı yok
ay bende farkındayım dur paylaşayım dünkü menümü bundan sonra dikkat etcem

Dünkü menüm;
Sahur; 2 tane az tereyağında yumurta 3 lokma pide çay
İftar; 1 kase dolu dolu tarhana çorbası, 1 tabak köfteli yemek, bol su

eferim begendim o pide olmasa iyiymiş ama neyse
ben hoşaf içiyorum o öyle otlu fln değil ya zararı yoktur herhalde gerci o da bi işe yaramıyo

Sen oku ben yazarim destan aynen motive olmak icin boyle degisim videolarina bakmak spor yapan kadinlari incelemek cok iyi oluyo bende canim spor yapmak istemediginde hemen biraz bakınıyorum sonra gaza gelip spooooorrrr aynen kilon azaldıkça daha cok dusersin üstüne en son istedigin kiloya gelince hafif agirliklarla fitness yaparsin zaten sen bu programlari bitirdiginde bir sürü hareket ogrenmis olacaksin kendi programini bile olusturursun simdi şeyi araştiriyorum ben her gün ayni bolgeyi çalıştırmak dogru degilmis sanirim ben kol karin kalca bacak ayni gün yapiyorum hepsini ama mesela kol gogus karin pazartesi -- sali kalca bacak kardio gibi bölüp de denicem oyle daha iyi verim aliniyomus bi bolgeyi agirlik çalıştırdığın zaman o bölge 48 saat dinlenmeli ki gelissin yaziyo cogu yerde yavas yavas oturtcam duzenimi degistirdikce anlatirim sana da

İse yaradi mi bari aci cehre kullandığına degdi mi

valla bilmiyorum ama 4 5 gün oldu sanırım cıktıgımdada cok zor kabızlık cekiyorum
anladim canim ozaman bol bol su tüket ve sulu gidalar yemeye bak.
böyle mideni bozan bi yiyecek yokmu? hani yedigin an bagirsaklar calisirya, mesela bende süt bu etkiyi yaratir. tualette cikamadigim zamanlar kakaolu süt icerdim ve hemen karin agirisiyla wc de bulurdum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…