- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.641
Dene bari kuzum 4 5 gündür wcye çıkamıyorum diyosun arada içilirse bisey olmaz zaten bencebendede açlık otu var onu denesem mi
anladim canim ozaman bol bol su tüket ve sulu gidalar yemeye bak.
böyle mideni bozan bi yiyecek yokmu? hani yedigin an bagirsaklar calisirya, mesela bende süt bu etkiyi yaratir. tualette cikamadigim zamanlar kakaolu süt icerdim ve hemen karin agirisiyla wc de bulurdum kendimi
Dene bari kuzum 4 5 gündür wcye çıkamıyorum diyosun arada içilirse bisey olmaz zaten bence
Ramazanda bende de oluyo ama kuru kayisi falan yedigimde duzeliyo sende ise yaramiyo son care aclik otu ic baribugün cıkamazsam icicem
yoohafta sonu derken önümüzdeki hafta sonu dimi
Ramazanda bende de oluyo ama kuru kayisi falan yedigimde duzeliyo sende ise yaramiyo son care aclik otu ic bari
1 tane yerim belki v,cdan yaparsam yemem ağır bir yemek sonuçta yarın diyetisyen var ne kadar az çıkarsam o kadar iyi benim içinYiyecen he
Orucunu kayisiyla aç ılık su ic ustune de sonra sicak çorba belki iyi gelirbugün kayısıda alcam ben ya olmadı ondada cıkamazsam öyle icerim aclık otunu
Bi tane yersen bisey olmaz bence baska karbonhidrat da tuketmezsin dengelinir aslinda haşlamasi diyete uygun az yendiginde ama kizartmasi cok güzel1 tane yerim belki v,cdan yaparsam yemem ağır bir yemek sonuçta yarın diyetisyen var ne kadar az çıkarsam o kadar iyi benim için
günaydın bebeğiimmGunaydin kızlar hayirli cumalar bol eksiler
ben alıştım bnm ramazanlar böyle geçiyihe o içtiğim şeyleri yazmadım menüye işe yaramıyo ya napıcaz biz böyle
yookk karnımdan gurul gurul sesler geliyo ama sadece ses varİse yaradi mi bariaci cehre kullandığına degdi mi
akşam 6.20 de evdeyim
he tm o zaman sen 2binlere geldiğinde bana sor ne kadar okudun diye kuzum şimdi kafan karısmasın bnm söylediklerimleyooallah ne zaman kısmet ederse o zamana biter bebeğim hemen biterse daha iyi olur tabi sadece okuyacağın kadarını bileyim sayıdan düşeyim fazla olmasın zorlamada kendini çok okuyacam diye su gibi akıp gider tamamlanır okuma
Orucunu kayisiyla aç ılık su ic ustune de sonra sicak çorba belki iyi gelir
Okudum canim.
Ayy çıkamıcanız hastanelik olacaniz diye korkuyom artik haa ramazandan beri çıkmadın mi hicgünaydın bebeğiimm
ben alıştım bnm ramazanlar böyle geçiyi
yookk karnımdan gurul gurul sesler geliyo ama sadece ses var
akşam 6.20 de evdeyimbekle beni
he tm o zaman sen 2binlere geldiğinde bana sor ne kadar okudun diye kuzum şimdi kafan karısmasın bnm söylediklerimle
ok bebeğim teşekkür ederim allah razı olsungünaydın bebeğiimm
ben alıştım bnm ramazanlar böyle geçiyi
yookk karnımdan gurul gurul sesler geliyo ama sadece ses var
akşam 6.20 de evdeyimbekle beni
he tm o zaman sen 2binlere geldiğinde bana sor ne kadar okudun diye kuzum şimdi kafan karısmasın bnm söylediklerimle
Temem pinciktamam bunu yapıcam
haşlama favorim bol sarımsaklı sos olcak üstüne off akşam olsunda bakayım öyle karar vereyimBi tane yersen bisey olmaz bence baska karbonhidrat da tuketmezsin dengelinir aslinda haşlamasi diyete uygun az yendiginde ama kizartmasi cok güzel
Temem pincik100 gr verdiğin icin seni tibrik ediyorum ve pincik diyorum sana
Eger haslamaysa daha iyi tabi hem hafif de olurhaşlama favorim bol sarımsaklı sos olcak üstüne off akşam olsunda bakayım öyle karar vereyim
20 okumustumteşekkür ederim allah razı olsun sayıyı da alayım karıştırmayım kaç demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?