Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

su zaten iciyorum ya dün 2,5 litre ictim corba ictim sahurdada ekmek pide falan yemedim nescafe o etkiyi gösteriyodu ama malesef oda göstermedi önceki günde nescafe icmistim ay valla bezdimmm kescem kendimi

hafta sonu derken önümüzdeki hafta sonu dimi
yoo allah ne zaman kısmet ederse o zamana biter bebeğim hemen biterse daha iyi olur tabi sadece okuyacağın kadarını bileyim sayıdan düşeyim fazla olmasın zorlamada kendini çok okuyacam diye su gibi akıp gider tamamlanır okuma

1 tane yerim belki v,cdan yaparsam yemem ağır bir yemek sonuçta yarın diyetisyen var ne kadar az çıkarsam o kadar iyi benim için
Bi tane yersen bisey olmaz bence baska karbonhidrat da tuketmezsin dengelinir aslinda haşlamasi diyete uygun az yendiginde ama kizartmasi cok güzel

Gunaydin kızlar hayirli cumalar bol eksiler
günaydın bebeğiimm

he o içtiğim şeyleri yazmadım menüye işe yaramıyo ya napıcaz biz böyle
ben alıştım bnm ramazanlar böyle geçiyi
İse yaradi mi bari aci cehre kullandığına degdi mi
yookk karnımdan gurul gurul sesler geliyo ama sadece ses var

kaptinn ne zaman tartılıyoruz yarişiyoduk unutmadin demiicok pis gaza gelmiştin ne kadar verdin
akşam 6.20 de evdeyim bekle beni
he tm o zaman sen 2binlere geldiğinde bana sor ne kadar okudun diye kuzum şimdi kafan karısmasın bnm söylediklerimle

***14. TAKİM 521. ETAP***

zuzuzuzu1234 (64///%)
poncikbirgelincik(60,2/60,1/0,1/%0,17)
senad(61.7/61.5/0.2/%0.32)
Buki_89(72,6/72,2/0,4/%0,55)
justholdmetight (76.8///%)
yeni üye b.kg:79.8 b.tarihi:24 mayıs hedef60
Yuzlesmegunu(94.8//%) yeni üye b.kg:102 b.tarihi:12 mayıs hedef75

14. Takım Ortalama:%

Ayy çıkamıcanız hastanelik olacaniz diye korkuyom artik haa ramazandan beri çıkmadın mi hic
Temem 6.20 de bulusalim tarti basında

ok bebeğim teşekkür ederim allah razı olsun

haşlama favorim bol sarımsaklı sos olcak üstüne off akşam olsunda bakayım öyle karar vereyim
Eger haslamaysa daha iyi tabi hem hafif de olur sen yine once karnini hafif seylerle doyur sonra bi tane icli kofteyle keyif yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…