Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

su zaten iciyorum ya dün 2,5 litre ictim corba ictim sahurdada ekmek pide falan yemedim nescafe o etkiyi gösteriyodu ama malesef oda göstermedi önceki günde nescafe icmistim ay valla bezdimmm kescem kendimi
hmm cikarsin canim stress yapma sen belkide gercekten yediklerin az ondanda olabilir hani yemessen biseycik cikmazkii

Kızım koluna ağırlığı taktı twist shape yapiyo arada durup kollarini kontrol ediyo yok daha olmamis deyip devam ediyo kolunda kas olunca duracakmis

hmm cikarsin canim stress yapma sen belkide gercekten yediklerin az ondanda olabilir hani yemessen biseycik cikmazkii
Evet cok az yeyince de cikamiyo insan wcye poncikbirgelincik kuzum sen salata yogurt falan da yiyosun demi yemeklerin yanindasalatayi bol ye sulu yemeklerin suyundan da yiii

Ossun eksi eksidir 100 gr vermisin hem kabizlik olmasa eminim daha az çıkardınpincikimmmm
dimi artı çıkmaktan iyidir insallah ramazandan sonra birden veririm

yiyorumda ama doyuyorum ki sofradan kalkıyorum sismiş oluyorum ramazanda hep böyle

dimi artı çıkmaktan iyidir insallah ramazandan sonra birden veririm

yiyorumda ama doyuyorum ki sofradan kalkıyorum sismiş oluyorum ramazanda hep böyle
Hee normal yemeye dönünce düzelir kendine gelirsin daha hizli verirsin regl ne zaman oluyon

öyle yapayım birazda hoplar zıplarım eritirim artık
Bi jillian iyi gider aslinda
anasının kızı çekirdekten yetme
Spor alışkanlığı kizimda olacak bence hep ozeniyo benimle yapiyo cok guzel bi aliskanlik bide edindirdigim en guzel alışkanlık ekmek yememek bence kahvaltıda bile yemez ekmek ben kendim yaptigim zaman yediriyorum onu bile bi iki banak aliyo yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…