- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.661
Ossun eksi eksidir 100 gr vermisin hem kabizlik olmasa eminim daha az çıkardınyok pincik deme ponçik de sabitmişim gibitişikiridiyirim
hmm cikarsin canim stress yapma sen belkide gercekten yediklerin az ondanda olabilir hani yemessen biseycik cikmazkiisu zaten iciyorum ya dün 2,5 litre ictim corba ictim sahurdada ekmek pide falan yemedim nescafe o etkiyi gösteriyodu ama malesef oda göstermedi önceki günde nescafe icmistim ay valla bezdimmm kescem kendimi
Kızım koluna ağırlığı taktı twist shape yapiyo arada durup kollarini kontrol ediyo yok daha olmamis deyip devam ediyokolunda kas olunca duracakmis
Evet cok az yeyince de cikamiyo insan wcyehmm cikarsin canim stress yapma sen belkide gercekten yediklerin az ondanda olabilir hani yemessen biseycik cikmazkii
kac kilosun suan canim?1 tane yerim belki v,cdan yaparsam yemem ağır bir yemek sonuçta yarın diyetisyen var ne kadar az çıkarsam o kadar iyi benim için
Sportif bir bağyann oyirim onuuuuu ben
dimi artı çıkmaktan iyidirOssun eksi eksidir 100 gr vermisin hem kabizlik olmasa eminim daha az çıkardınpincikimmmm
yiyorumda ama doyuyorum ki sofradan kalkıyorum sismiş oluyorum ramazanda hep böylehmm cikarsin canim stress yapma sen belkide gercekten yediklerin az ondanda olabilir hani yemessen biseycik cikmazkii
ugün tartılmaım ama 73 kiloydumkac kilosun suan canim?
Dondonmu yicenSportif bir bağyann obugun geziciz iftardan sonra esim izinli yicem yurucez
öyle yapayım birazda hoplar zıplarımEger haslamaysa daha iyi tabi hem hafif de olursen yine once karnini hafif seylerle doyur sonra bi tane icli kofteyle keyif yaparsın
anasının kızıKızım koluna ağırlığı taktı twist shape yapiyo arada durup kollarini kontrol ediyo yok daha olmamis deyip devam ediyokolunda kas olunca duracakmis
Yicem ama kulahta az oluyo zatiDondonmu yicen
Bizde cikicazama ben yimemmm
Hee normal yemeye dönünce düzelir kendine gelirsin daha hizli verirsindimi artı çıkmaktan iyidirinsallah ramazandan sonra birden veririm
yiyorumda ama doyuyorum ki sofradan kalkıyorum sismiş oluyorum ramazanda hep böyle
Allahtan bildirimler erken yapılsın dedik saat 10 oldu kimseden ses yok
Bi jillian iyi gider aslindaöyle yapayım birazda hoplar zıplarımeritirim artık
Spor alışkanlığı kizimda olacak bence hep ozeniyo benimle yapiyo cok guzel bi aliskanlikanasının kızıçekirdekten yetme
Hee normal yemeye dönünce düzelir kendine gelirsin daha hizli verirsinregl ne zaman oluyon
Etap başı: 76,8
Etap sonu: 75,5
Fark: 1,3
Yüzde: 1,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?