- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.681
hadi bakalim diyetisyen iyi gelir kesin, anlatirsin bizede nasil geldigini:)ugün tartılmaım ama 73 kiloydum
Benimki bi kac gun sonrainşallahbayramda veya bayram sonrası
Sen oku ben yazarim destanaynen motive olmak icin boyle degisim videolarina bakmak spor yapan kadinlari incelemek cok iyi oluyo bende canim spor yapmak istemediginde hemen biraz bakınıyorum sonra gaza gelip spooooorrrr aynen kilon azaldıkça daha cok dusersin üstüne en son istedigin kiloya gelince hafif agirliklarla fitness yaparsin zaten sen bu programlari bitirdiginde bir sürü hareket ogrenmis olacaksin kendi programini bile olusturursun simdi şeyi araştiriyorum ben her gün ayni bolgeyi çalıştırmak dogru degilmis sanirim ben kol karin kalca bacak ayni gün yapiyorum hepsini ama mesela kol gogus karin pazartesi -- sali kalca bacak kardio gibi bölüp de denicem oyle daha iyi verim aliniyomus bi bolgeyi agirlik çalıştırdığın zaman o bölge 48 saat dinlenmeli ki gelissin yaziyo cogu yerde yavas yavas oturtcam duzenimi degistirdikce anlatirim sana da
Bi jillian iyi gider aslinda
Spor alışkanlığı kizimda olacak bence hep ozeniyo benimle yapiyo cok guzel bi aliskanlikbide edindirdigim en guzel alışkanlık ekmek yememek bence kahvaltıda bile yemez ekmek ben kendim yaptigim zaman yediriyorum onu bile bi iki banak aliyo yemiyo
biliyidimm
HarikkkaEtap başı: 76,8
Etap sonu: 75,5
Fark: 1,3
Yüzde: 1,7
Harikkka
bilinçli annenin kızı işte ... bizim gibi kilo vermekle uğraşmasın zaten baştan bilmesi daha iyi ne yapması gerektiğiniBi jillian iyi gider aslinda
Spor alışkanlığı kizimda olacak bence hep ozeniyo benimle yapiyo cok guzel bi aliskanlikbide edindirdigim en guzel alışkanlık ekmek yememek bence kahvaltıda bile yemez ekmek ben kendim yaptigim zaman yediriyorum onu bile bi iki banak aliyo yemiyo
Benimki bi kac gun sonrason gunleri tutabiliyorum
tabi ki merak ettğimiz şeyleride sorarım balını hepimiz yerizhadi bakalim diyetisyen iyi gelir kesin, anlatirsin bizede nasil geldigini:)
oo tebrik ederim kuzumEtap başı: 76,8
Etap sonu: 75,5
Fark: 1,3
Yüzde: 1,7
Şöyle bir 2-3 gideydi daha iyiydi ama neyse adım adım ilerliyoruz hedefe doğru bu da bir şey
Cok iyi canim zamanla biraz azalabilir haftada 500 gr bile versen süper kiz gunler oyle boyle geciyo bi bakmışsın ki hedef kilondasinHaftada 1-1,5 kilo verebildim şimdiye kadar iyi midir dersin
Ben şöyle 2-3 vermek istiyorum ya
Jillianın ripped programı da öyleydi
Kasları dinlendirin diyorlardı
O yüzden mantıklı
Çünkü o gün spor yapsan da vücudun kası oluşturması, yağı yakması zaman alıyor
Küçüklükten kesinlikle alıştır spora
Sonra hem sağlık hem kilo verme bakımından çok rahat olur
Ben bu hızlı kilo verebilmemi hep spora borçluyum
oo tebrik ederim kuzum
1 kg az mı yahaftada 1 versen ayda 4 daha ne istiyon
Zorlama cok da kizTişikkürler
Ama haftaya 2lerde vermek istiyorum 73lere düşsün
Akşamları Leslie koyacağım
Bu hafta yapmadım level 2 yoruyor bacaklarımı deyi miskinlik ettim
Teşekkür ederim kuzum
Benim yolum uzun şimdi sen gibi guru gız değilim
Yaz sonuna 60a düşmem lazım akşamları da spor yapıcam bacağım kopsa da yapıcam
Cok iyi canim zamanla biraz azalabilir haftada 500 gr bile versen süper kiz gunler oyle boyle geciyo bi bakmışsın ki hedef kilondasin
Tabi spor yaptigimiz zaman kaslar hasar görüp kas yikimi gerceklesiyomus asil olay spordan sonra gerceklesiyo o yuzden spordan hemen sonra protein alip kas oluşumunu gercekleştiriyoruz ve dinlenirken de olusmaya iyilesmeye devam ediyomusbebeklerim onlağ benim beslerim onlaği okuya okuya bütün bilgiler biribirine karışıp yanlis bisey yapacam diye korkuyom
Aynen çocukluktan bunu işlersek en azinda büyüyünce severek yapar sporu egzersizi cocuklarimiz
Zorlama cok da kiziyi 1 kilo emin adimlarla ilerle kilonun birden gitmesi de iyi digil menulerin gayet guzel guzel ilerliyorsun
ama çok spor yapmakta çok kilo vermek demek değil sakatlanır kalırsın dikkat et
he bende ne kuruyum amasorma
Herkesler guru burada kıskanıyorum
Bu kadar yırtınıp uğraşıyorum ya bu kiloları geri almaya izin vermicemverdirmeyin izin
60 kilo olsam şu kapının önüne çıkar hula dansı yaparım be yapmayan just değil
hula dansı neynn ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?