- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.801
Temem bende tartilcam 6:20 dehee çünkü denemedik biz onu aklımıza gelmedi hiç
eve gitcm çıkışta sırf tartılmak içinordan geçicem ablama bildiricem ne kadar verdiğimi
Korkudan gelirdi diyosunahahahahaggahahagav
Ama en son gidecek belki oralarda kiz benim basenlerim 57 vardi hep 53 e inince kalmadi 5 kilo az degil gider giderzaten sonra 50 olcan sen iyce kurursun
hee çünkü denemedik biz onu aklımıza gelmedi hiç
eve gitcm çıkışta sırf tartılmak içinordan geçicem ablama bildiricem ne kadar verdiğimi
tm işte bu durumda hedefini geçmiş olcaksınTemem bende tartilcam 6:20 deama benimki cok inmiyo 200 gr anca degisiyo sabahla aksam
Ayy poncikk ne bu senin basina gelenlerahahahahahahfafahagafafagahavg
O nasil bi son oylehımmben 50 hiç 50 kg görmedim
biz spor salonuna 2 arkadaş baslamıstık aynı kılodaydık ben verıyodum o veremiyodu sonra ben bıraktım bu bi fesatlandı bi hırs yaptı hıc bısey yememıs aynı zamanda komsumuzdu annesi diyodu açlktan agzı kokuyo hıc bısey yemıyo dıye sonra 47 kıloya dustu ama bisürü hastalığı çıktı şuan uğraşıyo kiloda almaya calısıyo ama alamıyo
kız bn bi haftadır kayısıyla yatıp kalkıyorum ya hani hiç bi okumuyosun yazdıklarımıhe denemedin miydi
Sormaya korkuyorumbenim cok wc olaylarım vardırama burda anlatmyıım bitanesi çoooh fena kabus gibin ay hatırlamıyorum unut poncık onu unutt yokkkkkkkk unuttum gitti
derler mi ki düşünemedim o anda cok fena korktumKiz o kadar da degel yani burda bi calisan vardi nerde dirler
Hee al kayisi ilik olsun suyunda sicacik da bi corba ohhh
Ossun ben hergun bi sabah bi aksam tartiliyom zaten keyfitm işte bu durumda hedefini geçmiş olcaksındün net 55 tim ne kadar inmiş olabilir ki bnm seni geçmem korkma
Derlerdi zaarderler mi ki düşünemedim o anda cok fena korktum
temem anlastih öyle yapacam
bende ramazandan önceki hafta 53.5 le mezun oldumdu yaOssun ben hergun bi sabah bi aksam tartiliyom zaten keyfisen ramazan başi kactin ben 53.4 falandim zaar kine
Yaa ama 55 senin gercek kilon degil kabizlik cok etkiliyo 54 sündür sen 1bende ramazandan önceki hafta 53.5 le mezun oldumdu ya
53 ne güzel bi rakam dimi
Hula dansı arkadaşlarım çoğalıyor
Ahahahshahhahs ay iki dakika kopucam şu köşede bekleyin
Bari yüz yüze bakabiliyor musunuz kızla olaydan sonra
Aynı durumdayız
Kollardaki yağlar gitmiyur
Zaten en az da koldan incelmiştim
Belden 4 cm
Kollar 1
tam olarak nerde kaliyosun? ve ne okuyosun canimHeğ İtalyada
Orada okuyordum 2015te
Sonra döndüm
Yüksek lisans sınavlarına hazırlandım
Şimdi yine gidiyorum
Almanya falan olsa orada her yerde Türk marketi var bulunur da İtalyada çok yok
İki tane falan var bütün ülkede toplamda
Düşün halimi işte pizza, makarna sürekli
Gerçi orada kilo almıyordum kız ben
Hiç kilolu İtalyan da görmedim neden bilmem ne katıyorlarsa içine onların
Şöyle bir guru fasulyenin sarmanın yerini tutmıyı tabi zaten Türkiyeye dönünce böyle yayıla yayıla gittim bizim yemekler salçalı soslu falan hep
nerde kitil kaldin canim?şunun şurasında bugün 50 gün kaldı ay önümüzdeki ay nişanım varrrrpek heyecanlıyım tamam yolma apla sös dikkat ediyom ramazandan sonra sporla birlikte etcem bu arada biraz rahatladım oh be dünya varmıs bide kitli kalmasaydım uff valla ömrümden ömür gitti
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı cumalar olsunİyi gunler canim hayirli cumalar
umarim canim ya ay su 6 li rakamlari bi görsemsiz olursunuz bu gidişle
he 6gün sonra regl im az kaldı geçicek :Yaa ama 55 senin gercek kilon degil kabizlik cok etkiliyo 54 sündür sen 1ama üstüne düş ver hemen bayarama ne kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?