Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İtalyağğ mığğ sabahlari da kuruvasan mi yiyodun kahvaltida yada kahvaltilik gevrek ayy zor olur orda da makarna pizza bek guzeldir kiz degisik meyve sebzeler var mi orda

Bayramdan sonra iyce sıkman lazim kemerleri ne kaldiiiiiii kacamak yok artiksacini yolarim valla

şunun şurasında bugün 50 gün kaldı ay önümüzdeki ay nişanım varrrr pek heyecanlıyım tamam yolma apla sös dikkat ediyom ramazandan sonra sporla birlikte etcem bu arada biraz rahatladım oh be dünya varmıs bide kitli kalmasaydım uff valla ömrümden ömür gitti

Ay sen bir tanesin ya bana bu kadar akıl veriyorsun öneri veriyorsun valla çok sağ ol
Bilenlerden böyle bilgi almayı öğrenmeyi çok seviyorum
Uzmanı olmuşsun tabi artık

İtalyağğ mığğ sabahlari da kuruvasan mi yiyodun kahvaltida yada kahvaltilik gevrek ayy zor olur orda da makarna pizza bek guzeldir kiz degisik meyve sebzeler var mi orda

Yiyordum valla ama Cem Yılmazın dediği gibi onlar 1 kruvasan yiyor ben 3 tane falan belli oluyıdı Türk olduğum
Bir kruvasanla kahvaltı mı olur be nerede bizim yağlar ballar
Akdeniz ülkesi olduğu için bizim gibiydi canım meyve sebzeler çok farklı değil
Bir kez çok güneye gitmiştim Sicilyaya (mafya baba falan )
Orası Afrikaya yakın diye garip bazı meyveler vardı alıp yedim pazardan ama beğenmedim çok adlarını bilmiyorum valla Hintli amcalar satıyorlardı

Ahahhaha neee çıktın mi suan bize ordan mi sesleniyorsunahahahajjahahahshagak

ahahahhahahha yok çıktım yaa işin kötüsü telefonumda yok kimseyide arayamazdım orda kapıyı baya zorladım anahtar açmıyo kapıyavurmaya başladım kapıda demir en sonunda sesimi duyurabildim bi abi geldi noldu abla dedi kitli kaldım dedim sağolsun kurtardı savolun efendim dedim

Sıkı çalışırsan 50 gune cok yol katedebilirsin kuğu gibi olacinn nisanda melekk gibimmm
Rahatladin he kac kilo gitti acaba

Sıkı çalışırsan 50 gune cok yol katedebilirsin kuğu gibi olacinn nisanda melekk gibimmm
Rahatladin he kac kilo gitti acaba

ya üst tarafım ıncelmıyo ki zaten gelinliktede üst taraf belli olcak napcam ki ben hiç kuğu değil pehlivan gibin olcam gibi geliyo bana

hahahahha yarım kilo anca gitti diğer yediklerim hala içerlerde biyerde biliyorum

nişan tarihin ne zaman poncik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…