- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.761
İtalyağğ mığğHeğ İtalyada
Orada okuyordum 2015te
Sonra döndüm
Yüksek lisans sınavlarına hazırlandım
Şimdi yine gidiyorum
Almanya falan olsa orada her yerde Türk marketi var bulunur da İtalyada çok yok
İki tane falan var bütün ülkede toplamda
Düşün halimi işte pizza, makarna sürekli
Gerçi orada kilo almıyordum kız ben
Hiç kilolu İtalyan da görmedim neden bilmem ne katıyorlarsa içine onların
Şöyle bir guru fasulyenin sarmanın yerini tutmıyı tabi zaten Türkiyeye dönünce böyle yayıla yayıla gittim bizim yemekler salçalı soslu falan hep
1 tane ye yanına da hafifcek bir şey yersin
Marul gibi
Bir top yesen 14 kalori
Bütün marulu kemir bence
İyi iyi etsin
Bu bir daha veremeyeceğin anlamına gelmiyorspor yap zaten beslenmeye dikkat ediyoruz hemencik pincik olursun
Ahahhaha neeeay Allahım tuvalette kitli kaldım cokkkk korktummmmmmm
Bayramdan sonra iyce sıkman lazim kemerleri ne kaldiiiiiiikacamak yok artik sacini yolarim valla
Valla spordan sonra kac gr protein alınması gerektigini bilmiyorum ama bizim aldigimizdan fazla alinmalidir benceossun alabildigimiz kadar ben bi yumurta yiyorum buyuklugune gore onda da 6 -8 gr falan protein var karbonhidrat degeri cok az yag degeri biraz fazla yumurtanin lora göre 3 kaşık lor yersen 6 gr protein olar 1 bardak yarim yagli sutte de nerdeyse 6 gr protein var ama karbonhidrat degeri daha yuksek lora gore kendin karar ver yada kafana gore bi gun süt bi gün lor seklinde de gidebilirsin kafam karisti
İtalyağğ mığğsabahlari da kuruvasan mi yiyodun kahvaltida yada kahvaltilik gevrek ayy zor olur orda da makarna pizza bek guzeldir kiz degisik meyve sebzeler var mi orda
bayramdan sonra salona gitcem adam kabul ederse tabiibeslenmeme de dıkkat etcem bakalım nolcak
Ahahhaha neeeçıktın mi suan bize ordan mi sesleniyorsun ahahahajjahahahshagak
Sıkı çalışırsan 50 gune cok yol katedebilirsinşunun şurasında bugün 50 gün kaldı ay önümüzdeki ay nişanım varrrrpek heyecanlıyım tamam yolma apla sös dikkat ediyom ramazandan sonra sporla birlikte etcem bu arada biraz rahatladım oh be dünya varmıs bide kitli kalmasaydım uff valla ömrümden ömür gitti
ay Allahım tuvalette kitli kaldım cokkkk korktummmmmmm
Ne olacak ben söyleyeyim sana
55 olacak
Sıkı çalışırsan 50 gune cok yol katedebilirsinkuğu gibi olacinn nisanda melekk gibimmm
Rahatladin hekac kilo gitti acaba
Nasıl becerdin
salak anahtar ya kitliyo ama acmıyooooo
reglin mi yaklaştı yada regli misin ondan olabilir az vermen94.8 olması gerekiyor
nişan tarihin ne zaman poncikşunun şurasında bugün 50 gün kaldı ay önümüzdeki ay nişanım varrrrpek heyecanlıyım tamam yolma apla sös dikkat ediyom ramazandan sonra sporla birlikte etcem bu arada biraz rahatladım oh be dünya varmıs bide kitli kalmasaydım uff valla ömrümden ömür gitti
Kitleyen alekdar geri de açar kız amacı o onun
nişan tarihin ne zaman poncik
bu enektar açmadı işte tutukluk yaptı bende anlamadımbundan sonra kitlemicem kapıyı Allaha emanet yapcam o korkuyu bidaha yaşayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?