Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam ben sabah 11 de tartildim 53.9 çıktım hedefime ulastim 53.99999 olacam demiştim hadiyiiiinnn galdirin gupalarıı diririmdiriiimmmm
önünde saygıyla eğiliyorum ama bende o kiloya inebilirdim biliyosun dimi

kızlar benim kilo 94.3 ancak yazıyorum ama daha az olmalıydı bence..
ödemlerden dolayıdır o canım haftaya daha cok olur inşallah bu arada tamm -500 olmuşsun o yüzden listeye alıyorum senii
bundan sonraki bildirimlerini listeye yapıcaksın yüzdeni hesaplayıp o şekilde

Kızlar kaptinn uyuyo suan galiba ama herkes kilosunu yazip gidiyo neden neden listeye yazmiyosunuz
yok bu sefer dışarı cıktım hava almaya
dimi ama dimiiiiii habire ordn burdan kilo bildirimi tpluyorum

Biseye kafayi takınca cok arastiririm bohunu çıkarırım savolayim ben baska protein kaynaklari buldukca durterim seni Ayy ama bak en fazla 8 10 gr protein alabiliyoz spordan sonra içimin protein iceceginden icsek mis gibi 30 gr protein hemde yag orani cok az baya karlı bi is vücut icin fiyati ne kadar aceba ona guc yeter mi ki her gün her gün
Ooo biz yidim mi gursağımiza gadar yirinkkkk italya bağyanlari minik minik isirarak kuruvasan yerken seni hayal ettim 3 4 isirikda bitirebiliyon muydun ayy bizim sebzemizde meyvelerimizde cokkkk guzelllgurban olam ülkemin daşı topraaanaa

Kapıya yazı as içeride ponçik var deyi

mantıklı ay bı kerede hıc unutmam gecenlerde tuvaletimi yapıyorum ben falan neyse oraları geçelim bitane kız bi daldı içeri ben şok oturduğum yerde totom açık böyle bakıyorum kıza kız ay pardon falan dedi çıktı bende kaldığım yerden devam ettim sonrada kıza dedim daha dikkatli olur musun kapıyı tekmelemeden girermisin oda özür diledi enektarın azizliği o seferdede kitlememiş

Cokk cokk savolun diseydin panikledin mi kiyamamhafifledin mi birasss ben bu msja cevap verdi miydim ki bu ikinci cevabim mi

Cokk cokk savolun diseydin panikledin mi kiyamamhafifledin mi birasss ben bu msja cevap verdi miydim ki bu ikinci cevabim mi

çok panikledim ramazan ya bide kimse yiyip içmediği icin wc ihtiyaci da cok olmuyo cok korktum beni unutur gece giderler diye hafifledim biraz ama halen tamamen değil ben bugün kayısı alcam senın dediğin gibi orucumu onla aççam ama sus keptin duymasın oda yapar simdi

Heğ özlüyorum valla ama annem dönüşte sarma vs yapar şimdi uzakta olunca kıymete biniyorum
Bir de düzgün yemek yapmaya üşenmemem lazım onu çok yapıyorum ben yalnız yaşarken
Kolay ve daha çok kalorili şeyleri atıştırmak daha işime geliyor
Ama uğraşmak lazım
Kolay tarifler öğrensem iyi olacak

Evet di bana proteinleri di bana

Büyük marketlerde vardır tahminimce o eve yakın küçüklerde görmedim hiç ben

Şimdi içimin sitesinden baktım bir insanın günlük protein ihtiyacı 40-65 gr arasıdır diyor

Tabi normal bir insanın, guru ve kas yapmak isteyenlerin değil

Ay kahkaha attım kız öyle bildiğin cıbıl mı gördü seni hem de tam iş üstünde

Ahahahhahahahahhas acik daha bekleyeydin wcde belki uzun yoldan geliyolardir ayy iyce pislestim
İncelir incelir 55 oldugunda incelmis olacak bak gör 5 kilo az değel

evet hemde alaturka tuvalette klozet olsa neyse gene çok gözükmez ben aşağıdan bakıyorum kıza kızda böyle çıktı dışarı

Ahahahhahahahahhas acik daha bekleyeydin wcde belki uzun yoldan geliyolardir ayy iyce pislestim

İncelir incelir 55 oldugunda incelmis olacak bak gör 5 kilo az değel

gelmedi işte gelseydi o kadar korkudan gelirdi ama yoooh gelmedi
yüzüm inceliyo basenlerim göbeğim gidiyo ama kollar aynı bıngıl bıngıl

Eger wc problemlemin olmasaydi ayni kilo olardik bence

Korkudan gelirdi diyosunahahahahaggahahagav
Ama en son gidecek belki oralarda kiz benim basenlerim 57 vardi hep 53 e inince kalmadi 5 kilo az degil gider gider zaten sonra 50 olcan sen iyce kurursun

hee çünkü denemedik biz onu aklımıza gelmedi hiç

Eger wc problemlemin olmasaydi ayni kilo olardik bence
eve gitcm çıkışta sırf tartılmak için ordan geçicem ablama bildiricem ne kadar verdiğimi

Ayy poncikk ne bu senin basina gelenler ahahahahahahfafahagafafagahavg

İncelir incelir 55 oldugunda incelmis olacak bak gör 5 kilo az değel ahahhahahahahhahwv acik daha bekleyeydin wcde

Valla benim bile göbek gitti
Dün hafif dar gibi bir üstüm var onu giydim
Önceden göbeğim pörtlüyordu içinden
Şimdi ayva göbekli göründüm içinde
Sıkılaştım kız bayağı
Bu kadar ağır bir spor Jillian neden daha çok kilo gitmiyor pıncır ya
Tamam sıkılaştık ama şöyle bir 10 kilo gitse anca böyle incelerim diye düşünüyordum ben

Kiz o kadar da degel yani burda bi calisan vardi nerde dirler
Hee al kayisi ilik olsun suyunda sicacik da bi corba ohhh

bende 65 olursam katilirim size Velvette

Hula dansı arkadaşlarım çoğalıyor

evet hemde alaturka tuvalette klozet olsa neyse gene çok gözükmez ben aşağıdan bakıyorum kıza kızda böyle çıktı dışarı

Ahahahshahhahs ay iki dakika kopucam şu köşede bekleyin

Bari yüz yüze bakabiliyor musunuz kızla olaydan sonra

Aynı durumdayız
Kollardaki yağlar gitmiyur
Zaten en az da koldan incelmiştim
Belden 4 cm
Kollar 1

Kiz spor kilo verdirmiyo ki eger verdirseydi ben kilomu cok rahat korurdum iki gıdım fazla yedigimde geliyo kilo hemen az yediginde kilo vermene tabi yardim ediyo ama vucudu guzellestirip sıkılaştırmasi daha ön planda ossun iste hem diyet hem spor yapiyonhem zayif hem fit olacin günleri düşünsimdiden farki goruyosun daha ne ossundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…