- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.781
Tamam ben sabah 11 de tartildim 53.9 çıktım hedefime ulastim 53.99999 olacam demiştimhadiyiiiinnn galdirin gupalarıı diririmdiriiimmmm
ödemlerden dolayıdır o canım haftaya daha cok olur inşallah bu arada tamm -500 olmuşsun o yüzden listeye alıyorum seniikızlar benim kilo 94.3 ancak yazıyorum ama daha az olmalıydı bence..
yok bu sefer dışarı cıktım hava almayaKızlarkaptinn uyuyo suan galiba ama herkes kilosunu yazip gidiyo neden neden listeye yazmiyosunuz
Biseye kafayi takınca cok arastiririm bohunu çıkarırım savolayimAy sen bir tanesin ya bana bu kadar akıl veriyorsun öneri veriyorsun valla çok sağ ol
Bilenlerden böyle bilgi almayı öğrenmeyi çok seviyorum
Uzmanı olmuşsun tabi artık
Yiyordum valla ama Cem Yılmazın dediği gibi onlar 1 kruvasan yiyor ben 3 tane falan belli oluyıdı Türk olduğum
Bir kruvasanla kahvaltı mı olur benerede bizim yağlar ballar
Akdeniz ülkesi olduğu için bizim gibiydi canım meyve sebzeler çok farklı değil
Bir çok güneye gitmiştim Sicilyaya (mafya baba falan)
Orası Afrikaya yakın diye garip bazı meyveler vardı alıp yedim pazardan ama beğenmedim çok adlarını bilmiyorum valla Hintli amcalar satıyorlardı
Kapıya yazı as içeride ponçik var deyi
Cokk cokk savolun diseydinahahahhahahha yok çıktımyaa işin kötüsü telefonumda yok kimseyide arayamazdım orda kapıyı baya zorladım anahtar açmıyo kapıyavurmaya başladım kapıda demir en sonunda sesimi duyurabildim bi abi geldi noldu abla dedi kitli kaldım dedim sağolsun kurtardı savolun efendim dedim
Cokk cokk savolun diseydinpanikledin mi kiyamam hafifledin mi birasss ben bu msja cevap verdi miydim ki bu ikinci cevabim mi
Biseye kafayi takınca cok arastiririm bohunu çıkarırım savolayimben baska protein kaynaklari buldukca durterim seni Ayy ama bak en fazla 8 10 gr protein alabiliyoz spordan sonra içimin protein iceceginden icsek mis gibi 30 gr protein hemde yag orani cok az baya karlı bi is vücut icin fiyati ne kadar aceba ona guc yeter mi ki her gün her gün
Ooo biz yidim mi gursağımiza gadar yirinkkkkitalya bağyanlari minik minik isirarak kuruvasan yerken seni hayal ettim 3 4 isirikda bitirebiliyon muydun ayy bizim sebzemizde meyvelerimizde cokkkk guzelll gurban olam ülkemin daşı topraaanaa
mantıklıay bı kerede hıc unutmam gecenlerde tuvaletimi yapıyorum ben falan neyse oraları geçelim bitane kız bi daldı içeri ben şok oturduğum yerde totom açık böyle bakıyorum kıza kız ay pardon falan dedi çıktı bende kaldığım yerden devam ettim sonrada kıza dedim daha dikkatli olur musun kapıyı tekmelemeden girermisin oda özür diledi enektarın azizliği o seferdede kitlememiş
Ahahahhahahahahhasya üst tarafım ıncelmıyo ki zaten gelinliktede üst taraf belli olcak napcam ki benhiç kuğu değil pehlivan gibin olcam gibi geliyo bana
hahahahha yarım kilo anca gittidiğer yediklerim hala içerlerde biyerde biliyorum
İncelir incelir 55 oldugunda incelmis olacak bak gör 5 kilo az değelya üst tarafım ıncelmıyo ki zaten gelinliktede üst taraf belli olcak napcam ki benhiç kuğu değil pehlivan gibin olcam gibi geliyo bana
hahahahha yarım kilo anca gittidiğer yediklerim hala içerlerde biyerde biliyorum
Heğ özlüyorum valla ama annem dönüşte sarma vs yapar şimdi uzakta olunca kıymete biniyorum
Bir de düzgün yemek yapmaya üşenmemem lazım onu çok yapıyorum ben yalnız yaşarken
Kolay ve daha çok kalorili şeyleri atıştırmak daha işime geliyor
Ama uğraşmak lazım
Kolay tarifler öğrensem iyi olacak
Evet di banaproteinleri di bana
Büyük marketlerde vardır tahminimce o eve yakın küçüklerde görmedim hiç ben
Şimdi içimin sitesinden baktım bir insanın günlük protein ihtiyacı 40-65 gr arasıdır diyor
Tabi normal bir insanın, guru ve kas yapmak isteyenlerin değil
Ay kahkaha attımkız öyle bildiğin cıbıl mı gördü seni hem de tam iş üstünde
Ahahahhahahahahhasacik daha bekleyeydin wcde belki uzun yoldan geliyolardir ayy iyce pislestim
İncelir incelir 55 oldugunda incelmis olacak bak gör 5 kilo az değel
Eger wc problemlemin olmasaydi ayni kilo olardik benceönünde saygıyla eğiliyorum ama bende o kiloya inebilirdim biliyosun dimi
ödemlerden dolayıdır o canım haftaya daha cok olur inşallah bu arada tamm -500 olmuşsun o yüzden listeye alıyorum senii
bundan sonraki bildirimlerini listeye yapıcaksın yüzdeni hesaplayıp o şekilde
yok bu sefer dışarı cıktım hava almaya
dimi ama dimiiiiii habire ordn burdan kilo bildirimi tpluyorum
Korkudan gelirdi diyosungelmedi işte gelseydi o kadar korkudan gelirdi ama yoooh gelmedi
yüzüm inceliyo basenlerim göbeğim gidiyo ama kollar aynı bıngıl bıngıl
hee çünkü denemedik biz onu aklımıza gelmedi hiççok panikledim ramazan ya bide kimse yiyip içmediği icin wc ihtiyaci da cok olmuyo cok korktum beni unutur gece giderler diyehafifledim biraz ama halen tamamen değil ben bugün kayısı alcam senın dediğin gibi orucumu onla aççam ama sus keptin duymasın oda yapar simdi
eve gitcm çıkışta sırf tartılmak içinEger wc problemlemin olmasaydi ayni kilo olardik bence
Ayy poncikk ne bu senin basina gelenlermantıklıay bı kerede hıc unutmam gecenlerde tuvaletimi yapıyorum ben falan neyse oraları geçelim bitane kız bi daldı içeri ben şok oturduğum yerde totom açık böyle bakıyorum kıza kız ay pardon falan dedi çıktı bende kaldığım yerden devam ettim sonrada kıza dedim daha dikkatli olur musun kapıyı tekmelemeden girermisin oda özür diledi enektarın azizliği o seferdede kitlememiş
Ahahahhahahahahhasacik daha bekleyeydin wcde belki uzun yoldan geliyolardir ayy iyce pislestim
İncelir incelir 55 oldugunda incelmis olacak bak gör 5 kilo az değelahahhahahahahhahwv acik daha bekleyeydin wcde
Kiz o kadar da degel yani burda bi calisan vardi nerde dirlerçok panikledim ramazan ya bide kimse yiyip içmediği icin wc ihtiyaci da cok olmuyo cok korktum beni unutur gece giderler diyehafifledim biraz ama halen tamamen değil ben bugün kayısı alcam senın dediğin gibi orucumu onla aççam ama sus keptin duymasın oda yapar simdi
bende 65 olursam katilirim sizeVelvette
evet hemde alaturka tuvaletteklozet olsa neyse gene çok gözükmez ben aşağıdan bakıyorum kıza kızda böyle çıktı dışarı
gelmedi işte gelseydi o kadar korkudan gelirdi ama yoooh gelmedi
yüzüm inceliyo basenlerim göbeğim gidiyo ama kollar aynı bıngıl bıngıl
Kiz spor kilo verdirmiyo ki eger verdirseydi ben kilomu cok rahat korurdum iki gıdım fazla yedigimde geliyo kilo hemenValla benim bile göbek gitti
Dün hafif dar gibi bir üstüm var onu giydim
Önceden göbeğim pörtlüyordu içinden
Şimdi ayva göbekli göründüm içinde
Sıkılaştım kız bayağı
Bu kadar ağır bir spor Jillian neden daha çok kilo gitmiyor pıncır ya
Tamam sıkılaştık ama şöyle bir 10 kilo gitse anca böyle incelerim diye düşünüyordum ben
Ahahahahhahsgshahahavahhahqhavevet hemde alaturka tuvaletteklozet olsa neyse gene çok gözükmez ben aşağıdan bakıyorum kıza kızda böyle çıktı dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?