Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bende yeme bozukluğu var kesin normal dikkat ederken az az yiyom herseyden kilomu koruyom guzelce ama bazen bi kriz geliyi bana ve doydugumu hic anlamıyorum midem bulaniyo daha aklim yemekte abur cuburda oluyo yoksa midem benimde küçük aslindami acaba
yaa miden küçüldü yiyemedin dimiii
Karbonhidrati spor yapmadan once al ama az miktarda enerjiyi o veriyo çünkü ekmegi kesebilirsin istemiyosan daha baska birsuru seyde karbonhidrat var zaten

☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(340)Poncikbirgelincik:60+40+60+60+60+60
(180)Nuffiun:120+60
(189)justholdmetight:27+27+27+27+27+27+27
(305)Buki_89:30+40+65+20+45+75+30

(45)htc71:45

MOR TAKİM

(400)zuzuzuzu1234:80+320
()Senad:
(120)SekerPancarii:70+50
(80)sarraf:80

(30)ParteMorall:30

PEMBE TAKİM: 1059
MOR TAKIM: 630

☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(340)Poncikbirgelincik:60+40+60+60+60+60
(180)Nuffiun:120+60
(189)justholdmetight:27+27+27+27+27+27+27
(305)Buki_89:30+40+65+20+45+75+30

(45)htc71:45

MOR TAKİM

(400)zuzuzuzu1234:80+320
()Senad:
(120)SekerPancarii:70+50+ 72 dk
(80)sarraf:80

(30)ParteMorall:30

PEMBE TAKİM: 1032
MOR TAKIM: 630

yooook cnm iki sene var en az. Tabi allah nasip ederse.

yooook cnm iki sene var en az. Tabi allah nasip ederse.

Hayırlısıyla gelsin kaptanım, artık daha dikkatli ve sağlıklı besleniyorsun o kadar kilo almazsın bir daha

azıcıkta pul biberrrr

diiiiiğğmiii kışın yapardık biz sobanın fırınında
ekmek niye yemiyon ye ye olmaz öle yemedenn

Ne bileyim haftada 2 kilo falan vermek istiyorum ben anca kurtarır beni yaz sonuna
Akşam 9 gibi leslie yapıcam 2 millik yapıcam bu sefer

Sonra kusuyor musun peki?
Yeme bozukluğun olduğunu sanmıyorum ama
İnsanların genetiklerine bağlıymış
Mesela obez insanların doyma hissi gelme süresi daha uzun olduğu için daha çok yemek istiyorlarmış
Belki dedim daha çok kilo veririm ekmek yemezsem pek ekmek aramıyorum zaten
Ama makarnasızlık başıma vuruyor bazen
3 gündür de bulgur yiyorum

Yok cnm ben aslinda hamileyken tatlilarla simarsamda genel olarak guzel beslendm 9.5 aldim cok guzel bir kg bu hamilelk icn ama sonra sahip cikamadm aldim yedim 8 ay allaah ne verdiyse neyse allah gostermesn bidahaaa

Hee karabiber pul biber kekik
kekikli pek güzel oluyo
hadi bu hafta ekmeği kestin 2 kg verdn haftaya neyi kesicen
daha cok kilon var düzgn beslenmen lazım az yememen lazım öle ekmeği bırakayım vereym az kilo alanlarda oluyo malesef ki

Yok cnm ben aslinda hamileyken tatlilarla simarsamda genel olarak guzel beslendm 9.5 aldim cok guzel bir kg bu hamilelk icn ama sonra sahip cikamadm aldim yedim 8 ay allaah ne verdiyse neyse allah gostermesn bidahaaa

Valla iyiymiş kaptanım ama sen de tutup tutup sonuna gelince salmışsın
Benim gördüğüm kadınlar hep 20lerde kilo alıyor veriyor etrafımda
Çok sağlıksız ya
Sanki hamile kadının öyle çok kilo alması gerekiyormuş gibi
Halbu ki sağlıklı beslenmeye ihtiyacı var

kekikli pek güzel oluyo

daha cok kilon var düzgn beslenmen lazım az yememen lazım öle ekmeği bırakayım vereym az kilo alanlarda oluyo malesef ki

Haftaya kendimi kesicem kaptanım
Ya da göbeğimden keserim of

ahahaha göbeğin üst kısmından alsan yiteeee

Yok kiz ay cok şiştim diye kivrana kivarana oturuyom kusmuyom yani doydugumu anlamiyorum bazen surekli yiyorum midemde delik varmis gibiyemek yemeyi cok seviyorum ve kilo almayim diye cok kısıtlıyorum kendimi o yuzden oluyo heralde haftada 1 kesin bi tika basa yiyorumcok gizil oluyo
Yok kiz cok etkilemez ekmek bence kilo vermeni ama sadece kahvaltida yesen yeter bence makarnaaa bende cok seviyom ama alistirdim kendimi yaa eskiden daha cok canim isterdi makarna pilav cok pişirmiyom evde ben yememek icin

kekikli pek güzel oluyo

Kesinlikle katılıyorum kekikkkk

Yok max 12 suyuyla cocukla 12 kg normali gerisi odem yoksa ananin cok yemesinden

Ay ben hiç pilav yemedim 17 gündür

Kusmuyorsan şimdilik bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Yeme bozukluğu o birden yeme krizini genelde kusma krizi takip eder çünkü.

Bence de kendini kısıtladığın için o gün bulunca yiyorsun

Çok kısıtlamak da o yüzden iyi değil işte sonra psikolojik olarak yeterince zayıfladığına inanmıyor insan ve yeme bozuklukları başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…