Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tünaydııııınn
sen çikolatalı pastadan sonra 200 gram artı olmadığına dua et bence

gaz sancısı için kimyonlu su yap sıcak suya biraz tüm kimyon yada toz kimyon at ılıyınca iç

1 su bardağına 1 çay kaşığı yeter mi

tünaydııııınn
sen çikolatalı pastadan sonra 200 gram artı olmadığına dua et bence

Doğru gerçi o da olabilirdi

Ama nasıl korktum da jillian + leslie yaptım yakayım diye

Bu hafta ek leslie koymam lazım cumaya kadar yoksa zor kapatırım o pastanın hasarını

ahh ahhh ben nişanlımı 4 ayda bir görüyorum burdada öyle akraba falan kimsemiz yok sıkılıyorum o yüzden
anladim canim, akrabalariniz nerde kalio, bizimde Burda cok fazla akrabamiz yok bi babanemler amcamlar okadar bide simdi esimin tarafi....
evlenmeden önce bayramda sabahlari kahvaltiya babanemlerde toplanirdik, ögleye dogruda eve gecerdik. bir iki komsumuz var türk onlara ugrardim okadar. Daha fazlasi bendede olmazdi zaten. Simdi nasil gecer bilmem, esim pek sevmez bayram ziyaretlerini mecburi bi görev gibi hisseder herhalde ilk günü bizimkilere ugrariz biraz ikinci günde kayinvalidemlere gideriz. Sinav stressinde oldugu icin esim son an katilmaya Bilir bile bende bilmiyorum

Bu arada 20/30

Level 2 tamam kızlar

Dişçi günün ortasına koymuş randevuyu dolayısıyla sabahtan yaptım

Yarın ölçerim, fotoları da çekip atarım size bakalım ne kadar değişiklik olmuş
süpersin canim, ben ikinci leveli cok begenmedim ya sanki ilkinde daha cok sinirlarim zorlanio gibiydi

anladim canim, ayy oda cok kötü ya verdigin paraya yazik... bende sevmem pek

banada söle bulursan eger netten baktın mı belkim vardır tariff

bi avuc fındık cok gibi geldi kuzum gerisi cok iyi
cokta iyi kilo vermişssin 2 günde maşallahh

yemeğe davetliydim içli köfte lahmacun kumpir gömdüm güllaçta vardı da yemedim
aferin

ahh ahhh ben nişanlımı 4 ayda bir görüyorum burdada öyle akraba falan kimsemiz yok sıkılıyorum o yüzden
cık arkadaslarınla gez sende kuzu ya evde bi başınaa
komsuya aile dostlarına falan da mı gitmiyosunuz bizim ananemin tee eski komsuları bile gelir her bayram

veda günüydü ama o yemekler ile

pastaları götür ondan sonra nidin biyli ıldı

Bu arada 20/30

Level 2 tamam kızlar

Dişçi günün ortasına koymuş randevuyu dolayısıyla sabahtan yaptım

Yarın ölçerim, fotoları da çekip atarım size bakalım ne kadar değişiklik olmuş
ne cabuk 20 gün oldu Allahım bu zaman ne cabu geçiyo

geçen cuma kurtulmuştum o gün bugündür yine yok

Ne çektin be ponçik Neyse Ramazan bitiyor normal yeme düzenine dönünce o da düzelir diye düşünüyorum

süpersin canim, ben ikinci leveli cok begenmedim ya sanki ilkinde daha cok sinirlarim zorlanio gibiydi

Bana da ilk level daha zor gelmişti
Belki ilk kondisyonumuz düşük olduğu için öyleydi
Bir ilk gün yerlerde sürünen justa bakıyorum bir de şimdi hoppidi zıppıdı zıplayan justa
YETER KUZUM TADI GÜZEL ÖĞĞ YAPMA

Ne bileyim denemedim ki hiç sadece hayal ettim

pastaları götür ondan sonra nidin biyli ıldı

ne cabuk 20 gün oldu Allahım bu zaman ne cabu geçiyo

Kardeşimin doğum günü diye şey etmiştim kaptanım

Leslieye devam Cumaya 74lere düşmem lazım

işte benimde öyle bi dedemler var sonrası bosss o yüzden sevmiyorum bende bayramları en azından sımdı senin esin yanınd abende oda yokkk
sen kaç yasındaydın canım

inşallah bende öyle düşünüyorum

sordum kuzum kız annesine sorcak tarif vercek bana değişik baharatlar koyuyolarmış o baharatlardanda getircek bana cok güzel lezzetliydi eksili süperdi ımh agzım sulandı

arkadaşlarımda genelde aileleriyle oluyo kimse olmuyo ki komsulara gidiyoruz işte bi kaç tane dedemlere bide annemin tarafından bı kaç akraba o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…