- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.361
Tünaydın kızlar
Bugün 75.3 çıktım
-200 gram
Beğenmedim
Yine -ye düşüp üzerine yakabilmişim bir şeyler ama daha fazla olabilirdi
Acaba çikolatalı pastadan mı oldu yoksa gaz sancısı/probleminden de olur mu?
gaz sancısı için kimyonlu su yap sıcak suya biraz tüm kimyon yada toz kimyon at ılıyınca iç
tünaydııııınn
sen çikolatalı pastadan sonra 200 gram artı olmadığına dua et bence
1 su bardağına 1 çay kaşığı yeter mi
Doğru gerçi o da olabilirdi
Ama nasıl korktum da jillian + leslie yaptım yakayım diye
Bu hafta ek leslie koymam lazım cumaya kadar yoksa zor kapatırım o pastanın hasarını
bence o geçmiştir bileama sen yap yinede
Senin nasıl durumlar bugün
Wc probleminden kurtulabildin mi
anladim canim, akrabalariniz nerde kalio, bizimde Burda cok fazla akrabamiz yok bi babanemler amcamlar okadar bide simdi esimin tarafi....ahh ahhh ben nişanlımı 4 ayda bir görüyorumburdada öyle akraba falan kimsemiz yok sıkılıyorum o yüzden
süpersin canim, ben ikinci leveli cok begenmedim ya sanki ilkinde daha cok sinirlarim zorlanio gibiydiBu arada 20/30
Level 2 tamam kızlar
Dişçi günün ortasına koymuş randevuyu dolayısıyla sabahtan yaptım
Yarın ölçerim, fotoları da çekip atarım size bakalım ne kadar değişiklik olmuş
anladim canim, ayy oda cok kötü ya verdigin paraya yazik... bende sevmem pekben verdim bikaç kere yeni olduğundan tüy çok oluyordu onun için verdim geçen sene kirliydi diye verdim ama daha kötü geldi inan ...... temizlik yapmayı pek sevmem zaten birden yüklsen bualıma girerim sanırım..
banada söle bulursan egerofiste akvaryum var kocaman balıklar hep öldü 1 tane kaldı balık alcaktım patronum al dedi sabah yürüyerek geldim bitane bulamadım pet shop
ayyy o kuru dolmadan benımde yapmam lazım sevdiceğim istedi kuru dolma kabak biber sarma bunların hepsini gelince yapcam bana güzel ekşili bi tarif verir misinizzz @ParteMoralll kesinn bilir
bi avuc fındık cok gibi geldi kuzum gerisi cok iyibu sabah tartıldım 93.9 gösteriyorum..
menü
sabah : yarım kaşarlı sandviç ve kahve
ara: bir avuç fındık
öğlen yemeği : ton balıklı salata
ara : süt ve bir avuç kiraz
akşam : üç adet köfte bol salata ve ayran
jilllian 9. gün yapacağım bu gün ve bir saatte koşu düşünüyorum..
aferinyemeğe davetliydim içli köfte lahmacun kumpir gömdüm güllaçta vardı da yemedim
cık arkadaslarınla gez sende kuzu ya evde bi başınaaahh ahhh ben nişanlımı 4 ayda bir görüyorumburdada öyle akraba falan kimsemiz yok sıkılıyorum o yüzden
YETER KUZUM TADI GÜZEL ÖĞĞ YAPMA1 su bardağına 1 çay kaşığı yeter mi
Doğru gerçi o da olabilirdi
Ama nasıl korktum da jillian + leslie yaptım yakayım diye
Bu hafta ek leslie koymam lazım cumaya kadar yoksa zor kapatırım o pastanın hasarını
veda günüydü ama o yemekler ilebanada söle bulursan egernetten baktın mı belkim vardır tariff
bi avuc fındık cok gibi geldi kuzum gerisi cok iyi
cokta iyi kilo vermişssin 2 günde maşallahh
aferin
cık arkadaslarınla gez sende kuzu ya evde bi başınaa
komsuya aile dostlarına falan da mı gitmiyosunuz bizim ananemin tee eski komsuları bile gelir her bayram
pastaları götür ondan sonra nidin biyli ıldıTünaydın kızlar
Bugün 75.3 çıktım
-200 gram
Beğenmedim
Yine -ye düşüp üzerine yakabilmişim bir şeyler ama daha fazla olabilirdi
Acaba çikolatalı pastadan mı oldu yoksa gaz sancısı/probleminden de olur mu?
ne cabuk 20 gün olduBu arada 20/30
Level 2 tamam kızlar
Dişçi günün ortasına koymuş randevuyu dolayısıyla sabahtan yaptım
Yarın ölçerim, fotoları da çekip atarım size bakalım ne kadar değişiklik olmuş
beni anlarsın o zamananladim canim, ayy oda cok kötü ya verdigin paraya yazik... bende sevmem pek
bak tohatlarııımmveda günüydü ama o yemekler ile
geçen cuma kurtulmuştum o gün bugündür yine yok
süpersin canim, ben ikinci leveli cok begenmedim ya sanki ilkinde daha cok sinirlarim zorlanio gibiydi
YETER KUZUM TADI GÜZEL ÖĞĞ YAPMA
pastaları götür ondan sonra nidin biyli ıldı
ne cabuk 20 gün olduAllahım bu zaman ne cabu geçiyo
anladim canim, akrabalariniz nerde kalio, bizimde Burda cok fazla akrabamiz yok bi babanemler amcamlar okadar bide simdi esimin tarafi....
evlenmeden önce bayramda sabahlari kahvaltiya babanemlerde toplanirdik, ögleye dogruda eve gecerdik. bir iki komsumuz var türk onlara ugrardim okadar. Daha fazlasi bendede olmazdi zaten. Simdi nasil gecer bilmem, esim pek sevmez bayram ziyaretlerini mecburi bi görev gibi hissederherhalde ilk günü bizimkilere ugrariz biraz ikinci günde kayinvalidemlere gideriz. Sinav stressinde oldugu icin esim son an katilmaya Bilir bile bende bilmiyorum
Ne çektin be ponçikNeyse Ramazan bitiyor normal yeme düzenine dönünce o da düzelir diye düşünüyorum
Bana da ilk level daha zor gelmişti
Belki ilk kondisyonumuz düşük olduğu için öyleydi
Bir ilk gün yerlerde sürünen justa bakıyorum bir de şimdi hoppidi zıppıdı zıplayan justa
Ne bileyim denemedim ki hiç sadece hayal ettim
Kardeşimin doğum günü diye şey etmiştim kaptanım
Leslieye devam Cumaya 74lere düşmem lazım
banada söle bulursan egernetten baktın mı belkim vardır tariff
bi avuc fındık cok gibi geldi kuzum gerisi cok iyi
cokta iyi kilo vermişssin 2 günde maşallahh
aferin
cık arkadaslarınla gez sende kuzu ya evde bi başınaa
komsuya aile dostlarına falan da mı gitmiyosunuz bizim ananemin tee eski komsuları bile gelir her bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?