Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

senle kapışacaz o zaman bende cumaya 71 olurum büyük ihtimal ile regli oldum mu ödemler de gider ... evet çok zo kadın için daha zor işler ona bakııyor çünkü evde
evet canim insallah , süper olur hem daha azimli oluruz belki, evet aynen canim olsun sende esinden yardim iste söyledkce yapar oda birseyler, olmuosada sinav gecene Kadar birakacaksin evi birazda dagnik Dursun

Ayy kizlar temmuzda 5gun alanyaya gidicem biliyosunuz donuste fethiyeye gidicez sanirim 5 gunde orda kalicaz gezicez ben artik 5 kg alirim dhaa belli degil ikincisi ama buyuk ihtimal.
ooo süper canim harika bi tatil gecirirsin umarim, ve kilo alsanda bir iki kiloyu gecmezse geldigin gibi atarsin yine

artı gitmedi kuzum cuma günü akşam dan sonra felaket oldu reglide olcam bu hafta tartılmadım bugün cuma günü belli olur büyük ihtimal ile

evet canim insallah , süper olur hem daha azimli oluruz belki, evet aynen canim olsun sende esinden yardim iste söyledkce yapar oda birseyler, olmuosada sinav gecene Kadar birakacaksin evi birazda dagnik Dursun
yapıyor canı istediğin de bıraktım valla napim yoksa yetişemiyorum dağınık değil ama az kirli olabilir yapmam lazım

yapıyor canı istediğin de bıraktım valla napim yoksa yetişemiyorum dağınık değil ama az kirli olabilir yapmam lazım
önceligi derslerine ver zaman kalirsa yaparsin:) bende hafta sonu camlari silmeye basladim cok sicak ve Oruc oldugu icin bölerek yapiyorum dün üc tek camim vardi onlari sildim bugün elim degerse salon camlarini silcem, daha sonraki günde yatak odasini sildimmi tamamdir

evet canim aynen son günlere Dogru hele nerdeyse Saat onda acilcak neyse Allah kolayligini verio öyle böyle ortasina geldik sonuncda.

veriyoda canım cok sukur normal zamanda olsa ben bu kadar saat su ıcmeden duramazdım orucluyken aklıma bıle gelmıyo
ortasınıda geçtik 12 13 gün kaldı

ben hiç almadım nasıl oluyo aktardaki bizim orda baya aktar var gerçi herşey var çok işlek yerde oturuyom bi balık bulamadım gerçi sabah beri
balık ne alaka kuzum daha güzel daha taze oluyo bide güvenilir bi aktar buldun mu tamamdır
bn şimdi kuru dolma alcam bi kere yemiştim cok güzeldi denicm bakim

balık ne alaka kuzum daha güzel daha taze oluyo bide güvenilir bi aktar buldun mu tamamdır
bn şimdi kuru dolma alcam bi kere yemiştim cok güzeldi denicm bakim

ofiste akvaryum var kocaman balıklar hep öldü 1 tane kaldı balık alcaktım patronum al dedi sabah yürüyerek geldim bitane bulamadım pet shop
ayyy o kuru dolmadan benımde yapmam lazım sevdiceğim istedi kuru dolma kabak biber sarma bunların hepsini gelince yapcam bana güzel ekşili bi tarif verir misinizzz @ParteMoralll kesinn bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…