- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.321
imsak 03.45 civari galiba aksamda 21.35 canimhadı ya kaçta okunuyo canımimsak kaçta
Hayırlı olsun canimmm simdiden
Hayrli olsun canim insallah
cok sevindim bebeğiiimmcok istiyodun güzel olmuş hayırlı ugurlu olsun
evet canim insallah , süper olur hem daha azimli oluruz belkisenle kapışacaz o zaman bende cumaya 71 olurum büyük ihtimal ile regli oldum mu ödemler de gider ... evet çok zo kadın için daha zor işler ona bakııyor çünkü evde
ooo süper canim harika bi tatil gecirirsin umarim, ve kilo alsanda bir iki kiloyu gecmezse geldigin gibi atarsin yineAyy kizlar temmuzda 5gun alanyaya gidicem biliyosunuz donuste fethiyeye gidicez sanirim 5 gunde orda kalicaz gezicez ben artik 5 kg alirimdhaa belli degil ikincisi ama buyuk ihtimal.
wc sorunu çok kötü yabende kayısı kiraz erik çilek yedim bu akşamda bi kahve iceyim inşallah iyi gelir canım
artı gitmedi kuzum cuma günü akşam dan sonra felaket oldu reglide olcam bu hafta tartılmadım bugün cuma günü belli olur büyük ihtimal ileay hadi bakalıımmm kilonu sabitledin mi kuzu artılar gitti mi
cok sevindim bebeğiiimmcok istiyodun güzel olmuş hayırlı ugurlu olsun
öyle düşünme bak daha cok yüzcen daha cok hareket etcen öyle düşünyemek yok
yapıyor canı istediğin de bıraktım valla napim yoksa yetişemiyorum dağınık değil ama az kirli olabilirevet canim insallah , süper olur hem daha azimli oluruz belki, evet aynen canim olsun sende esinden yardim iste söyledkce yapar oda birseyler, olmuosada sinav gecene Kadar birakacaksin evi birazda dagnik Dursun
bende çarsıya cıkmadıgımdan alamıyorum hiç öle şiiğleebugün gitcm ama unutmazsam alırımsende al
neyse olsun tatilden sonra diyete devam
hele bide o kalabalıgın içine gir kıyafet dene falan
imsak 03.45 civari galiba aksamda 21.35 canim
wc sorunu çok kötü yainşallah iyi gelir
önceligi derslerine ver zaman kalirsa yaparsin:) bende hafta sonu camlari silmeye basladim cok sicak ve Oruc oldugu icin bölerek yapiyorum dün üc tek camim vardi onlari sildim bugün elim degerse salon camlarini silcem, daha sonraki günde yatak odasini sildimmi tamamdiryapıyor canı istediğin de bıraktım valla napim yoksa yetişemiyorum dağınık değil ama az kirli olabiliryapmam lazım
evet canim aynen son günlere Dogru hele nerdeyse Saat onda acilcakhımm bizim burdada imsak 03:30 iftarda 20:45 ama 21:35 çok geçmiş ya Allah sabır versinnn
evet canim aynen son günlere Dogru hele nerdeyse Saat onda acilcakneyse Allah kolayligini verio öyle böyle ortasina geldik sonuncda.
cuma günü akşam nolduda ondan sonra cok kötü oldu kiartı gitmedi kuzum cuma günü akşam dan sonra felaket oldu reglide olcam bu hafta tartılmadım bugün cuma günü belli olur büyük ihtimal ile
aktarım var bnm ordan alıyorum ben hepben marketten alıyorum a101 bim falannn
cuma günü akşam nolduda ondan sonra cok kötü oldu ki
aktarım var bnm ordan alıyorum ben hep
paranın gözünü seveyim
fakiriz ama o kadar da değil5liralık alsam baya gidiyo o bana
balık ne alaka kuzumben hiç almadım nasıl oluyo aktardaki bizim orda baya aktar var gerçi herşey var çok işlek yerde oturuyombi balık bulamadım gerçi sabah beri
evet aynen canim, bayrama az kaldi vallahveriyoda canım cok sukur normal zamanda olsa ben bu kadar saat su ıcmeden duramazdım orucluyken aklıma bıle gelmıyo
ortasınıda geçtik 12 13 gün kaldı
balık ne alaka kuzumdaha güzel daha taze oluyo bide güvenilir bi aktar buldun mu tamamdır
bn şimdi kuru dolma alcam bi kere yemiştim cok güzeldi denicm bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?