- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.341
evet aynen canim, bayrama az kaldi vallah
Nasil ekşili bisey meselaofiste akvaryum var kocaman balıklar hep öldü 1 tane kaldı balık alcaktım patronum al dedi sabah yürüyerek geldim bitane bulamadım pet shop
ayyy o kuru dolmadan benımde yapmam lazım sevdiceğim istedi kuru dolma kabak biber sarma bunların hepsini gelince yapcam bana güzel ekşili bi tarif verir misinizzz @ParteMoralll kesinn bilir
Nasil ekşili bisey mesela
neden canim yahiç sevmem bayramları
valla bilmedigim bisey varmiskuru dolma tarifi istiyorum istenar eksisiyle yapılmıyo mu o ben mi yanlıs bılıyorum etli mi oluyo yoksa icine biber dolması yaprak falanda koycam ama
neden canim ya
valla bilmedigim bisey varmisbizde hic yapilmaz oyuzden yemedim de yapmadim da cnmm
Kimme yapiyosunya bizdede öyle buda nerden gördüyseben komsuda yemıstımm cokta güzeldi ama o samimiyet yok tarif isteyemem bide burdaki çocuğun sevgilisi getirmisti oda cok güzeldi onun numarası var bulamazsam son care ondan istiyim bari
maşallah cam silmel kolayda perde sermek çok kötü bende 1 temmuzdan sonra az az yapmaya çalışırım hazır erken kalmaya da alışmışım pırıl pırıl yaparım evi bu sene halıları da evde silicem yıkamaya vermicem kirli geliyor canım sıkılıyor ... yormadan yapmak daha iyi canına yazık az az yap ne olcakönceligi derslerine ver zaman kalirsa yaparsin:) bende hafta sonu camlari silmeye basladim cok sicak ve Oruc oldugu icin bölerek yapiyorum dün üc tek camim vardi onlari sildim bugün elim degerse salon camlarini silcem, daha sonraki günde yatak odasini sildimmi tamamdir
sagol canimcimmmm insallaahooo süper canim harika bi tatil gecirirsin umarim, ve kilo alsanda bir iki kiloyu gecmezse geldigin gibi atarsin yine
yemeğe davetliydim içli köfte lahmacun kumpir gömdüm güllaçta vardı da yemedimcuma günü akşam nolduda ondan sonra cok kötü oldu ki
aktarım var bnm ordan alıyorum ben hep
Kimme yapiyosun
hmm aile gezmeleri falan olmuomu canim? nisanlinla falan?genelde yalnız evde boş boş geçiyo o yüzden cünkü
hmm aile gezmeleri falan olmuomu canim? nisanlinla falan?
oo evet perde olayina daha tek basima girmedim hic:) bende yapmam geerekio daha... hali ve koltuklari bende kendim silerim hic yikamaya vermedik hali buzamana Kadar. aynen aynen okadar yorumaya degmez yavas yavas oluo iste hepsimaşallah cam silmel kolayda perde sermek çok kötü bende 1 temmuzdan sonra az az yapmaya çalışırım hazır erken kalmaya da alışmışım pırıl pırıl yaparım evi bu sene halıları da evde silicem yıkamaya vermicem kirli geliyor canım sıkılıyor ... yormadan yapmak daha iyi canına yazık az az yap ne olcak
ben verdim bikaç kere yeni olduğundan tüy çok oluyordu onun için verdim geçen sene kirliydi diye verdim ama daha kötü geldi inan ...... temizlik yapmayı pek sevmem zaten birden yüklsen bualıma girerim sanırımoo evet perde olayina daha tek basima girmedim hic:) bende yapmam geerekio daha... hali ve koltuklari bende kendim silerim hic yikamaya vermedik hali buzamana Kadar. aynen aynen okadar yorumaya degmez yavas yavas oluo iste hepsi
gaz sancısı için kimyonlu su yap sıcak suya biraz tüm kimyon yada toz kimyon at ılıyınca içTünaydın kızlar
Bugün 75.3 çıktım
-200 gram
Beğenmedim
Yine -ye düşüp üzerine yakabilmişim bir şeyler ama daha fazla olabilirdi
Acaba çikolatalı pastadan mı oldu yoksa gaz sancısı/probleminden de olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?