Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sabah tartıldım 93.9 gösteriyorum..

menü

sabah : yarım kaşarlı sandviç ve kahve

ara: bir avuç fındık

öğlen yemeği : ton balıklı salata

ara : süt ve bir avuç kiraz

akşam : üç adet köfte bol salata ve ayran

jilllian 9. gün yapacağım bu gün ve bir saatte koşu düşünüyorum..

Nasil ekşili bisey mesela

valla bilmedigim bisey varmis bizde hic yapilmaz oyuzden yemedim de yapmadim da cnmm

ya bizdede öyle buda nerden gördüyse ben komsuda yemıstımm cokta güzeldi ama o samimiyet yok tarif isteyemem bide burdaki çocuğun sevgilisi getirmisti oda cok güzeldi onun numarası var bulamazsam son care ondan istiyim bari

maşallah cam silmel kolayda perde sermek çok kötü bende 1 temmuzdan sonra az az yapmaya çalışırım hazır erken kalmaya da alışmışım pırıl pırıl yaparım evi bu sene halıları da evde silicem yıkamaya vermicem kirli geliyor canım sıkılıyor ... yormadan yapmak daha iyi canına yazık az az yap ne olcak

oo evet perde olayina daha tek basima girmedim hic:) bende yapmam geerekio daha... hali ve koltuklari bende kendim silerim hic yikamaya vermedik hali buzamana Kadar. aynen aynen okadar yorumaya degmez yavas yavas oluo iste hepsi

oo evet perde olayina daha tek basima girmedim hic:) bende yapmam geerekio daha... hali ve koltuklari bende kendim silerim hic yikamaya vermedik hali buzamana Kadar. aynen aynen okadar yorumaya degmez yavas yavas oluo iste hepsi
ben verdim bikaç kere yeni olduğundan tüy çok oluyordu onun için verdim geçen sene kirliydi diye verdim ama daha kötü geldi inan ...... temizlik yapmayı pek sevmem zaten birden yüklsen bualıma girerim sanırım ..

gaz sancısı için kimyonlu su yap sıcak suya biraz tüm kimyon yada toz kimyon at ılıyınca iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…