- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.381
Uvvv bende öyle idi m mahvediyor adamı yaaevet canım tutuyorum kalkmadan
bende ramazan girdi gireli off çok kötüen son cuma cıkmıstım galiba bugün 3 gün oldu
Uvvv bende öyle idi m mahvediyor adamı yaa
banada söle bulursan egernetten baktın mı belkim vardır tariff
bi avuc fındık cok gibi geldi kuzum gerisi cok iyi
cokta iyi kilo vermişssin 2 günde maşallahh
aferin
cık arkadaslarınla gez sende kuzu ya evde bi başınaa
komsuya aile dostlarına falan da mı gitmiyosunuz bizim ananemin tee eski komsuları bile gelir her bayram
olsun canim seninde az kaldi busene nisan seneye dügündü dimi?işte benimde öyle bi dedemler var sonrası bosss o yüzden sevmiyorum bende bayramları en azından sımdı senin esin yanınd abende oda yokkk
sen kaç yasındaydın canım
şimdi debelen böle hadi bakamNe çektin be ponçikNeyse Ramazan bitiyor normal yeme düzenine dönünce o da düzelir diye düşünüyorum
Bana da ilk level daha zor gelmişti
Belki ilk kondisyonumuz düşük olduğu için öyleydi
Bir ilk gün yerlerde sürünen justa bakıyorum bir de şimdi hoppidi zıppıdı zıplayan justa
Ne bileyim denemedim ki hiç sadece hayal ettim
Kardeşimin doğum günü diye şey etmiştim kaptanım
Leslieye devam Cumaya 74lere düşmem lazım
kız tm işte daha ne gezcensordum kuzum kız annesine sorcak tarif vercek bana değişik baharatlar koyuyolarmış o baharatlardanda getircek banacok güzel lezzetliydi eksili süperdi ımh agzım sulandı
arkadaşlarımda genelde aileleriyle oluyo kimse olmuyo kikomsulara gidiyoruz işte bi kaç tane dedemlere bide annemin tarafından bı kaç akraba o kadar
en azından gidiyoKızlar kilom 63.300 gıdım gıdım gidiyor ya
aynen canim ya, 2 levelda tek seyde zorlaniyorum hani ayakda sonra sinav cekmeye inioya o hareket beni bitirio resmenBana da ilk level daha zor gelmişti
Bir ilk gün yerlerde sürünen justa bakıyorum bir de şimdi hoppidi zıppıdı zıplayan justa
olsun canim seninde az kaldi busene nisan seneye dügündü dimi?
Ben 28 yasindayim canim sen?
güzel gidiyor ama hissediyorum farklılık kuzum böyle giderse 71i görürümbak tohatlarııımmal işte noldu şimdi artılarda sürünüyon
şimdi debelen böle hadi bakamcuma artı cıkarsan bittiinnn
kız tm işte daha ne gezcenannenlerin yaşı büyük olsa size de gelirler dicemde cok büyükte değiller bidğim kadarıyla
biz ilk gün nereyi gezersek o 2. gün geliyo herkesler
en azından gidiyo
evet öyle insallah atlatabilirsem cok stres yapıyorum insallah bayılıp kalmam
bende 21 yaşıma giricemmen kücük benim burda
evet su cok önemlii bide havalar ısınıyo yazın en az 2.5 litre sartto kadar findık göz çıkarmazaz yediğimde baş ağrım oluyor o yüzden bu ara biraz ara öğün ve su içmeyi arttırdım kaptanım
evet su cok önemlii bide havalar ısınıyo yazın en az 2.5 litre sartt
atlatirsin canim bende cok stress yapmistim ama hepsi gelio gecio ve de cok güzel oluo:) oyyyy daha minicikmissin kuzum sen
çay niyetine sürekli içerim ben çok leziz benceNe çektin be ponçikNeyse Ramazan bitiyor normal yeme düzenine dönünce o da düzelir diye düşünüyorum
Bana da ilk level daha zor gelmişti
Ne bileyim denemedim ki hiç sadece hayal ettim
Kardeşimin doğum günü diye şey etmiştim kaptanım
Leslieye devam Cumaya 74lere düşmem lazım
hadi inşalllaahhhgüzel gidiyor ama hissediyorum farklılık kuzum böyle giderse 71i görürüm
he bende hep özenirim öylehe kücük annemlerne biliyim ya hep cıvıl cıvıl olsun istiyomdu ben reklamlardaki gibi bahçeli evlerde uzun uzadıya sofralar kurulsun falan hayaller hayatlar
kızlar sizde anasayfa yapınca portal cıkıyo mu sadece bende mı var bu sorun
bir ayda 10kg cok iyi bencekaptanım ben de nane koymaya başladım suyuma :) bu cuma tartıda 92 görünmek istiyorum mümkün mü acababir aydır diyet yapıyor olucam ve ilk ay 10 kg vermiş olayım istiyorum
bir de bu ara osmanlı kahvesine sardım ben ya. cok güzel ama kalorisi fazla mı hiç araştırmadım ona bakacağım
hadi inşalllaahhh
he bende hep özenirim öylebizim babamın köyünde öyle olurdu öcneden herkes bi arada faln ama babaannemler ölünce kalmadı kimse tabi
bu bayram babaannemin kendi köyüne gitcez kısmet olursa pek severim oraları misafirperver oluyolar tatlılar yemekler fln
bir ayda 10kg cok iyi benceyapabilirsen sahane olur ben bilmiyom osmanlı kahvesi içmedim ki hiç nası güzel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?