- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.421
2gün aç kalırsan belkim olablir
bence verdiğin kilo çok iyi
evet istanbul izmirde hissedilmiş
utanmadan 67 yazmışım birde
iftarda yapmaman gereklihe ben bence sahurlara kalkmayımsonra benım ıc organlar pert
iftarda yapmaman gerekliwcyi çözsen -500 kafadan gitcek bir kefir dene
he bak bencede kesin ondan olmuşturBacaklarim kasli ya ondan olmustur deprem
Bende tahmini 54 54.5 falanim zaarsusma hakkimi kullanmak istiyorum
neyse ki daha 2 hfta var verebiliriz2gün aç kalırsan belkim olablir
bence verdiğin kilo çok iyi
evet istanbul izmirde hissedilmiş
utanmadan 67 yazmışım birde
bayrama 69 olayım sınava kadarda 68 olsam en kötüsü ankarada kendime elbise etek alabilirim tüm derdim o benimhe bak bencede kesin ondan olmuştursahurda yemesem mi artık acaba
neyse ki daha 2 hfta var verebiliriz
inan bende bayılarak içmiyorum birde ev yapımı içecem ama olsun kilo vercem bağışıklık sistemini olumlu etkiliyor burnumu kapatıp dikiyorum 1 çay bardağı zatenyok kuzum onu içemiyorum benbakalım eve gittiğimde kaç olucamm bu akşam kahve mahve ne varsa abanayım
ama sen cok tatlisin ya elibsede harika olmus insallah cok güzel bir gün gecirirsin canim bayildim nazar degmesin masallah da diyeyimattımkimseler görmesin dicem ama görmeyen kalmadı
inan bende bayılarak içmiyorum birde ev yapımı içecem ama olsun kilo vercem bağışıklık sistemini olumlu etkiliyor burnumu kapatıp dikiyorum 1 çay bardağı zaten
ama sen cok tatlisin ya elibsede harika olmus insallah cok güzel bir gün gecirirsin canim bayildim nazar degmesin masallah da diyeyim
içli köfte yersin orda dabayrama 69 olayım sınava kadarda 68 olsam en kötüsü ankarada kendime elbise etek alabilirim tüm derdim o benim
a101 den 2,75 e alıyorum ormaan meyveli ya da karaüzüm kayısı al 2 ye böl bugün yarın yap ya da iftar sahur yap böyle çekmektense iç bir dikiştehangi marka alıyosn canım sen alayım olmazsa bende bıkere almıstım cöpe döktük icemedik ucuz bişeyde değil nalet
içli köfte de yarım avuç içi kadar minikti büyük olaydı keşkemiçli köfte yersin orda dabittin sen taktım ben buna
ney iciosunuz canim?a101 den 2,75 e alıyorum ormaan meyveli ya da karaüzüm kayısı al 2 ye böl bugün yarın yap ya da iftar sahur yap böyle çekmektense iç bir dikişte
şımartma şunu kuzuama sen cok tatlisin ya elibsede harika olmus insallah cok güzel bir gün gecirirsin canim bayildim nazar degmesin masallah da diyeyim
ama cok Tatli cikmis napimmmm, tamam neyse dur düzeltimşımartma şunu kuzu
kefir canım wc sorununu çözmede birebirney iciosunuz canim?
1,60 bu arada benim ideal kilom 60 62 arasıymışSchonerDuft canim senin boyun kacti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?