- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.441
ay evet, amcam biara takmisti hepimize zorla iciriodu cok saglikli diye, Cuma günü esimle alisverise cikmistik bizde aldik evde duruo bakalim kim icecekkefir canım wc sorununu çözmede birebir
anladim canim ah o kiloya bende düsmek isterim ama imkansiz bende, 65 altina düstümmü iyi durmuo bende ki zaten düsememde:)1,60 bu arada benim ideal kilom 60 62 arasıymış
keşkül mü o ne güzel diyetisyen öyleiçli köfte de yarım avuç içi kadar minikti büyük olaydı keşkem... orda hd ye gidip salata ve döner yiyorum
bu hafta keşkül yicim ona tak bence haftada bir hakkım varmış
hemmen zayıflamalı görmedin mi göbeğini bıngıl bıngıldıama cok Tatli cikmis napimmmm, tamam neyse dur düzeltimponcikbirgelincik kiz cok kilo almissin ayyyy hemen zayiflamam gerekio
biz buralardan hissettiysek oralar kim bilri nası sallanmıştırIzmirde olan varmii bugun depremi bizde hissettik
ben gibi dimiay evet ya öyle gelinmi olur dimi, gelin dedigin citi piti olurki güzel olsunponcikbirgelincik
hahah evet sen citipiti incecik gelin olcak kesinben gibi dimifenalık bastı bana iyice
he zayıfcana olcaminşallahhhahah evet sen citipiti incecik gelin olcak kesin
şimdi debelen böle hadi bakamcuma artı cıkarsan bittiinnn
kız tm işte daha ne gezcenannenlerin yaşı büyük olsa size de gelirler dicemde cok büyükte değiller bidğim kadarıyla
biz ilk gün nereyi gezersek o 2. gün geliyo herkesler
en azından gidiyo
aynen canim ya, 2 levelda tek seyde zorlaniyorum hani ayakda sonra sinav cekmeye inioya o hareket beni bitirio resmen
he kücük annemlerne biliyim ya hep cıvıl cıvıl olsun istiyomdu ben reklamlardaki gibi bahçeli evlerde uzun uzadıya sofralar kurulsun falan hayaller hayatlar
kızlar sizde anasayfa yapınca portal cıkıyo mu sadece bende mı var bu sorun
kaptanım ben de nane koymaya başladım suyuma :) bu cuma tartıda 92 görünmek istiyorum mümkün mü acababir aydır diyet yapıyor olucam ve ilk ay 10 kg vermiş olayım istiyorum
bir de bu ara osmanlı kahvesine sardım ben ya. cok güzel ama kalorisi fazla mı hiç araştırmadım ona bakacağım
çay niyetine sürekli içerim ben çok leziz bence
kızlar kimler jilli de 2.ci levele geçtiler
(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
güncelleride alalım yanına
SchonerDuft 71=>67
@zuzuzuzu1234 63.5=>58.5
keptinn 53,5=>52=>54.5
poncikbirgelincik 60,1=>57
@senad 61.5=>59.9
@sarraf 78.1=>76.5
Buki_89 73,7=>69
Yuzlesmegunu 96.6=>90
Velvette 77.9=> 68
@edan18 61.5 =>58
@SekerPancarii 54.0=> 52.5
Izmirde olan varmii bugun depremi bizde hissettik
1,60 bu arada benim ideal kilom 60 62 arasıymış
Heğ sorma kaptanım sabah akşam spor o pastadan kilo almamak için ne tepindimbir daha yemem valla zaten kimsenin doğum günü de yok bu aralar oh
Arkadaş diyor ki kız ta karadenizden gelecek manyak mısın yemeyecek misin
Dedim 30 günüm dolmadan yemem bir şey
Sitem ettiler ama yemicem
Gidince de ilk iş kendime marketten uygun kalorili şeyler alacağım
Artı çıkmam bence ya şu an -200 g dayım, nolur ki artı çıksam ne var ki niye bitiyorum ki
Şu öne doğru el adımlarıyla yürüdüğümüz mü?
Evet bende de oluyor o sitede yenilemeler var ya büyük ihtimal ondandır
Ay ben de çok seviyorum onu ya daha koyu bir kıvamı oluyor, denemediysen dibek ve menengiç de çok hoş
Şimdilik gerek kalmadı kuzum ama tekrar olursa denerim
Ben 2yi bitirdim 3e geçiyorum yarın
hadi inşalllaahhh
he bende hep özenirim öylebizim babamın köyünde öyle olurdu öcneden herkes bi arada faln ama babaannemler ölünce kalmadı kimse tabi
bu bayram babaannemin kendi köyüne gitcez kısmet olursa pek severim oraları misafirperver oluyolar tatlılar yemekler fln
bir ayda 10kg cok iyi benceyapabilirsen sahane olur ben bilmiyom osmanlı kahvesi içmedim ki hiç nası güzel mi
(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
güncelleride alalım yanına
SchonerDuft 71=>67
@zuzuzuzu1234 63.5=>58.5
keptinn 53,5=>52=>54.5
poncikbirgelincik 60,1=>57
@senad 61.5=>59.9
@sarraf 78.1=>76.5
Buki_89 73,7=>69
Yuzlesmegunu 96.6=>90
Velvette 77.9=> 68
@edan18 61.5 =>58
@SekerPancarii 54.0=> 52.5
Evet canim o hareketŞu öne doğru el adımlarıyla yürüdüğümüz mü?
sevdiceğime40 gün sonra gelcek o gelmeden bi kere deniyim misafir gelcek o zaman
biz buralardan hissettiysek oralar kim bilri nası sallanmıştır
allah beterinden korusun insallah6.3 salladı hem de çatır çatır
Direkt Ege denizinde olunca tabi
Ay 10 rakam altı olmuyor mu ideal kilo
Senin diyetisyen ne güzel moralli şeyler diyor ya
Ben de mi gidip ölçtürsem napsam
Düşersin neden düşemiceksin ki burda bizimle beraber 5leri bile görürsünanladim canim ah o kiloya bende düsmek isterim ama imkansiz bende, 65 altina düstümmü iyi durmuo bende ki zaten düsememde:)
Evet ama keşkül yoktu kazandibi yicim onun uerine .. valla pamuk gibikeşkül mü o ne güzel diyetisyen öyle
Ooo çok iyi gidiyorsun 3.level yorumlarını bekliyorumHeğ sorma kaptanım sabah akşam spor o pastadan kilo almamak için ne tepindimbir daha yemem valla zaten kimsenin doğum günü de yok bu aralar oh
Arkadaş diyor ki kız ta karadenizden gelecek manyak mısın yemeyecek misin
Dedim 30 günüm dolmadan yemem bir şey
Sitem ettiler ama yemicem
Gidince de ilk iş kendime marketten uygun kalorili şeyler alacağım
Artı çıkmam bence ya şu an -200 g dayım, nolur ki artı çıksam ne var ki niye bitiyorum ki
Şu öne doğru el adımlarıyla yürüdüğümüz mü?
Evet bende de oluyor o sitede yenilemeler var ya büyük ihtimal ondandır
Ay ben de çok seviyorum onu ya daha koyu bir kıvamı oluyor, denemediysen dibek ve menengiç de çok hoş
Şimdilik gerek kalmadı kuzum ama tekrar olursa denerim
Ben 2yi bitirdim 3e geçiyorum yarın
Kuzum çok var 68e kesin düşersinBen hala 68 diyorum
Yiğitliğe şey sürdürmicem geri dönüp
Hem daha 2 hafta var bakarsın olur
Umut kesmemek lazım
İyiyim kuzuş sağ ol
Tam fotoğrafçıdaydım camlar sallandı alarm öttü falan
6.3 müş Ege denizinde sonra 8 tane daha oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?