- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.461
Evet canim o hareket
allah beterinden korusun insallah
Düşersin neden düşemiceksin ki burda bizimle beraber 5leri bile görürsün
Evet ama keşkül yoktu kazandibi yicim onun uerine .. valla pamuk gibi
Ooo çok iyi gidiyorsun 3.level yorumlarını bekliyorum
Kuzum çok var 68e kesin düşersin
Çok geçmiş olsun canım haarp sistemi ile yapıldı diyorlar birkaç gündür gökyüzü tuhafmış zaten
Yediklerinle koriyabilirsin spora ara vereceksen 30 dk yürüyüş yapabilirsin suyuda unutma tabi kiHalbu ki ben o harekette rahatlıyorum çünkü nefesim normale dönüyor
Çok sağ ol kaptanım
O ne haarp sistemi?
İzledim az önce bence 2den de kolay olacak
Ya da ben gittikçe alışıyorum, kondisyonum artıyor bilmiyorum
Yarın ölçüp, foto çekip atacağım bakalım sizlere
Yorum da yaparım tabi
Sonra sıra rippedde
Ama arada 1 hafta bırakayım diyorum
Kaslarım acıyor artık
O bir haftaya da kilo koruyucu bir şey bulmam lazım
Yediklerinle koriyabilirsin spora ara vereceksen 30 dk yürüyüş yapabilirsin suyuda unutma tabi ki
Çok iyi olur ..squat gril var youtubede balerin gibi ince bacaklar videosu var ona da bak istersenBen de leslie ile yürüsem mi yarım saat diye düşünüyordum tam
Sabah
1 omlet 2 parmak kalınlığında b.peynir 2 dilim ekmek domates salatalık semiz otu
Ara
3 kayısı
Öğlen
Semiz salata ton balıklı sandviç 4.yk yogurt
Ara 15:00 /15:30
1 bardak süt 2yk yulaf
Ara 18:00/18:30
Yarım elma
Akşam
6yk nohutlu y.mercimekli kabak 4yk yoğurt 1 dilim ekmek salata
Ara
1 çay bardağı kefir 6.kiraz
Haftalık ödülüm kazandibi
Yok tatlim boyum cok uzun hos durmuo ozaman:) 179boy bende en ideal 65 kiloDüşersin neden düşemiceksin ki burda bizimle beraber 5leri bile görürsün
Kızlar nabersinizz ben eve geldim yeni yaticam birazdan arkadasima gittik iftara çok yemiş olabilirim ama bu demek değil ki diyete devam etmem. Tabiki de edicm
Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar çok yedim pişmanım şu an sahur yapmicam bugün bana cezaa
Evet akşam çok fazla geliyo eksiltme diye de not düştü eksilteniyorum ama bugün az yicem wc sorunum kalmadı bu liste ile 1 günlük sende dene istersen prorein ve karbonhidrat ağırlıklı bir menü... ödül güzeldi önce yemeyim dedim ama dayanamadımBen senin diyete her gün daha da hayran kalıyorum
Seninki ödüllü mödüllü bir de ya hiç kıskanmadım
Bugün tok hissettin mi
Neler içtin bakimO kadar çok şey içtim ki bugün kusucam
Aboo neler yedin say bakalımKızlar nabersinizz ben eve geldim yeni yaticam birazdan arkadasima gittik iftara çok yemiş olabilirim ama bu demek değil ki diyete devam etmem. Tabiki de edicm
Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar çok yedim pişmanım şu an sahur yapmicam bugün bana cezaa
Boyun uzunmuş ne güzel evet 65 yeterYok tatlim boyum cok uzun hos durmuo ozaman:) 179boy bende en ideal 65 kilo
yok kız şaka yaptımdıAboo neler yedin say bakalım
pide yemişken tereyağıda süreydinyok kız şaka yaptımdımercimek corbası bol salata közlnmiş biber bide pide yedim ki pideye gelene kadar doymustum tatlı yedim bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?