- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.481
onu ben sevmiiim poncik seviyipide yemişken tereyağıda süreydin
ay cok uykum vargünaydın
ama cok Tatli cikmis napimmmm, tamam neyse dur düzeltimponcikbirgelincik kiz cok kilo almissin ayyyy hemen zayiflamam gerekio
ay evet ya öyle gelinmi olur dimi, gelin dedigin citi piti olurki güzel olsunponcikbirgelincik
Izmirde olan varmii bugun depremi bizde hissettik
poncikbirgelincik sana ne diyeceğim bugün dişlerimi gördüm ilk defa provada aynada baktırdılar
Ya o kadar güzel olmuş ki anlatamam
Kendi dişlerim gibi duruyor
Kendi dişlerimden daha güzel orası ayrı
Cuma tamamen takılacak
Bayıldım ya
Şapşik şapşik sırıttım oralarda
pide yemişken tereyağıda süreydin
Az yimisim demi oluğ o kadarhi6-7 taneyse iyi 8 olsa duramazdın temem sös aramısda
Yok kiz sahursuz olmaz yumurta falan olsun ye ama iftarda cok yiyom diyosan bilememhe bak bencede kesin ondan olmuştursahurda yemesem mi artık acaba
neyse ki daha 2 hfta var verebiliriz
Kuzum dinlenme yapmiyosun ondan acıyo belki de jillian bitince istersen kendine program oluştur sevdigin hareketlerden onlari yap 30 dk sürsün ama yine cok da az olmasin bir gün yap bir gün dinlen bu 10 günde benceSekerPancarii sana ne soracağım
Şimdi level 3 e geçiyorum yarın
10 gün sonunda bitince 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum
Temmuz 1de ripped programına başlarım
O arada kilo korumak için ne yapabilirim
Spor yapayım mı
Çünkü kaslarım acıyor artık
Ama ara verirsem kilo alırım diye korkuyorum
ay yok ben orda cok zorlaniyorum galiba kollarimda güc yok ondanHalbu ki ben o harekette rahatlıyorum çünkü nefesim normale dönüyor
Kızlar nabersinizz ben eve geldim yeni yaticam birazdan arkadasima gittik iftara çok yemiş olabilirim ama bu demek değil ki diyete devam etmem. Tabiki de edicm
Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar çok yedim pişmanım şu an sahur yapmicam bugün bana cezaa
Az yimisim demi oluğ o kadarpeki niye kilolandim ki acaba az yidiysem ossun sus sen ses etme kimsiye
günaydın bibiğiiimmGünaydın kıslaaaaarrr
bende de var o sorun nooolmuşsize bunları hiiiç mi hiççç yakıştıramadımağlıyorum şuan
wc sorunum var napayım düsemiyorumakşam orucumu 2 kayısı ve bol suyla actım sonrasında da kahveyle su ictim bolca maden suyu ictim sahurdada 3 tane kayısı yedim annem o çaydan yapmıstı ama icmek istemedim son çare yarın akşam içerim cumaya eksi cıkabilmek icin
ne çektim be
Yemege ciktin ve sadece mercimek corbasi mi soyledin kendineyok kız şaka yaptımdımercimek corbası bol salata közlnmiş biber bide pide yedim ki pideye gelene kadar doymustum tatlı yedim bide
Yok kiz sahursuz olmaz yumurta falan olsun ye ama iftarda cok yiyom diyosan bilememben sahura kadar cok acikiyom az yeyince iftarda sahurda yemezsem aşırı halsiz oluyom
Ayyy hastalandin miiiAyyy bogazm balon gibi
oyyyAyyy bogazm balon gibi
he yok ben yapabiliyom sahursuz akşam kalkmadm misilaYok kiz sahursuz olmaz yumurta falan olsun ye ama iftarda cok yiyom diyosan bilememben sahura kadar cok acikiyom az yeyince iftarda sahurda yemezsem aşırı halsiz oluyom
günaydın bibiğiiimm
bende de var o sorun nooolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?