Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ama cok Tatli cikmis napimmmm, tamam neyse dur düzeltim poncikbirgelincik kiz cok kilo almissin ayyyy hemen zayiflamam gerekio

hemmen zayıflamalı görmedin mi göbeğini bıngıl bıngıldı hele o kollarııı ayyyy poncikbirgelincik

ay evet ya öyle gelinmi olur dimi, gelin dedigin citi piti olurki güzel olsun poncikbirgelincik

he zayıfcana olcaminşallahh poncikbirgelincik hala 59lara düşmeye calışıyo olcak o zaman da

size bunları hiiiç mi hiççç yakıştıramadım ağlıyorum şuan
wc sorunum var napayım düsemiyorum akşam orucumu 2 kayısı ve bol suyla actım sonrasında da kahveyle su ictim bolca maden suyu ictim sahurdada 3 tane kayısı yedim annem o çaydan yapmıstı ama icmek istemedim son çare yarın akşam içerim cumaya eksi cıkabilmek icin
ne çektim be

Yaaa ne güzel hayırlı olsunnn keşke fotoğraf çekseydin bende çok istiyorum ya yaptırsam mı ne yapsam özendirdin bak beni

he bak bencede kesin ondan olmuştur sahurda yemesem mi artık acaba

neyse ki daha 2 hfta var verebiliriz
Yok kiz sahursuz olmaz yumurta falan olsun ye ama iftarda cok yiyom diyosan bilemem ben sahura kadar cok acikiyom az yeyince iftarda sahurda yemezsem aşırı halsiz oluyom

Kuzum dinlenme yapmiyosun ondan acıyo belki de jillian bitince istersen kendine program oluştur sevdigin hareketlerden onlari yap 30 dk sürsün ama yine cok da az olmasin bir gün yap bir gün dinlen bu 10 günde bence

Günaydın kıslaaaaarrr
günaydın bibiğiiimm

bende de var o sorun nooolmuş

Yok kiz sahursuz olmaz yumurta falan olsun ye ama iftarda cok yiyom diyosan bilemem ben sahura kadar cok acikiyom az yeyince iftarda sahurda yemezsem aşırı halsiz oluyom

ben omlet yiyorum her sahur dün aksam bizde bi teyze vardı misafir annem ev makarnası yapmıs yemek falan koymus ben yimem yatıyom didim ne istiyon söyle neeeeee dedi omlet dedim oda yaptı yidim

Ayyy bogazm balon gibi
oyyy siz analı kızlı nldunuz böyle
he yok ben yapabiliyom sahursuz akşam kalkmadm misila
evde olunca oluyodur o halsızlık dısarda olunca mecbur hareketlendikce enerji geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…