- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.801
drye mi gitsen acaba kabızlık için strestende olabilir kabızlık kuzum nasıl olur bayramdan sonra gitsennormalde tb yiyodum ama fırından öyle paketli ekmekleri sevmiyorum bana sekerli gibi geliyo ama ramazan girdiğinden beri pide yemeye basladım ekmek yerine
yollarsin tarifi canim merak ettim
nasıl oldunuz analı kızlı kuzumBigun denerim seversem alirimmmmm sendennnnn
tabi canım gelecek ben 1 günde +2 oldum yediklerimden dolayı tabi artık nasıl gömdüysemekmek ekle y kahvaltıya ya öğlene ben çok faydasını gördüm wc konusunda özellikle gün içinde de sabahta çok rahatım proteinden mi ekmekten mi bilemiyorum ama çok işimi gördü o kesin
bende metrodan alıyorum değişik değişik eşim çok seviyor makarnayı da 5dk hazırlayabiliyorsun fesleğen mkarnaya çok yakışıyorParmesanım yok çok pahalı Türkiyede
Fesleğenim yok
Yapamıyorum kendim hazır alıyorum
O da Barillanınki var sadece burada
Ama kolay yapımı kız internette her yerde var bak
Puttanesca var onun malzemeleri kesin vardır
Her evde bulunduğu için adını böyle koymuşlar
Fakir sosu
Geçen hafta yine birine akıl veriyordum her gün tartılma diye
He şekerpancarına
Kendi yutar salkımı lafı var ya işte
Akıl ver ver millete sonra kendin mok et
O çok iyi geliyor işte
Ben de gidip gelip içiyorum
Ama çok zor oluyor
Bir de internette gördüm her gün 3 lt su içen kadının değişimi diye
Çok hoş olmuş
Parmesanım yok çok pahalı Türkiyede
Fesleğenim yok
Yapamıyorum kendim hazır alıyorum
O da Barillanınki var sadece burada
Ama kolay yapımı kız internette her yerde var bak
Puttanesca var onun malzemeleri kesin vardır
Her evde bulunduğu için adını böyle koymuşlar
Fakir sosu
Geçen hafta yine birine akıl veriyordum her gün tartılma diye
He şekerpancarına
Kendi yutar salkımı lafı var ya işte
Akıl ver ver millete sonra kendin mok et
O çok iyi geliyor işte
Ben de gidip gelip içiyorum
Ama çok zor oluyor
Bir de internette gördüm her gün 3 lt su içen kadının değişimi diye
Çok hoş olmuş
normalde tb yiyodum ama fırından öyle paketli ekmekleri sevmiyorum bana sekerli gibi geliyo ama ramazan girdiğinden beri pide yemeye basladım ekmek yerine
normalde tb yiyodum ama fırından öyle paketli ekmekleri sevmiyorum bana sekerli gibi geliyo ama ramazan girdiğinden beri pide yemeye basladım ekmek yerine
ah cano ah yahtınn biziAl işte bunlar hep fazla karataycılığın sonuçları
stresten mı bilmiyorum ki cok fazla stres yapıyorum ama ondan mı acabadrye mi gitsen acaba kabızlık için strestende olabilir kabızlık kuzum nasıl olur bayramdan sonra gitsen
tamamdir canim kaydettim Tarif listemeMalzemeler
- 2 tane soğan
-2diş sarımsak
- 5 tane yeşil acı biber
- yarım demet maydanoz
-2 kase pitinç
- 1 kase bulgur
- yarım çay bardağından bir parmak fazla domates salçası
- 1 çay batağından iki parmak fazla biber
- yağlı kıyma ( kuyruk yagı da ekle istersen biraz)
-1 kase sumak
- sıvı yağ
- karabiber
TuZ
Bu 6 kişilik aile için yapilan dolma malzemesi sen kaç kişi yapıyorsan öyle ayarlarsın canım.
Bu malzemelerin hepsini karıştırıp iyice yoğur. Sorma dolma lahana istediğine sardıktan sonra tencereye yerleştir. Önceden bir kase sumagın içine üstünü geçecek kadar su ekle kaynatıp soğut dolmanın üstüne gezdir sonra pişir canım.
kizlarrr, ben bugün cok kötü oldum... midem bulanio resmen aclikdan midem sirtima yapismis gibi hissediom, aslinda iyide yedim ama neden böyle oldu, daha Saat 10bucuk nasil dayancam bugün hicbilmiom. evde olsam yatardim
Ya o bana da şekerli geliyordu
Sevmezdim ama alıştım şimdi
Çünkü besin değerleri çok iyi
Mecbur yiyorum
yok tatlim malesef, yarin burasi tatil, heryer kapali oldugu icin yarin zaten calismicam. o yüzden bugün mecbur burdayim. umarim Saat dörtde hemen cikabilirimizin alma sansın varsa izin al canım yatar dinlenirdin aklına getirmemeye çalıs
bende metrodan alıyorum değişik değişik eşim çok seviyor makarnayı da 5dk hazırlayabiliyorsun fesleğen mkarnaya çok yakışıyor
Eki Görüntüle 2008613
ayy süpeerbendede böyle değisim oldu mu acaba ama benim yüzümde yanagımda yani yara gibi bişey cıkmıstı izi vardı ne sürdüysem geçmedi doktorada gittim ilaç krem verdi gene geçmedi artık gececegine dair umudumu kaybetmistim sudan mı bilmiyorum dün farkettim yakından bile farkedilmicek kadar az kalmıs artık
kizlarrr, ben bugün cok kötü oldum... midem bulanio resmen aclikdan midem sirtima yapismis gibi hissediom, aslinda iyide yedim ama neden böyle oldu, daha Saat 10bucuk nasil dayancam bugün hicbilmiom. evde olsam yatardim
Sevgini de kat bence yapabilirsinnnntamammm
inşallah bende becerebilirm
kizim tepelerde yaramazlik ama hiriltisi var ilac baya iyi geldi sukurnasıl oldunuz analı kızlı kuzum
yok tatlim malesef, yarin burasi tatil, heryer kapali oldugu icin yarin zaten calismicam. o yüzden bugün mecbur burdayim. umarim Saat dörtde hemen cikabilirim
Kolay gelsin kuzu ne yedin ki sahurda da öyle oldu
yarım saat dayan sonra geçer canımkizlarrr, ben bugün cok kötü oldum... midem bulanio resmen aclikdan midem sirtima yapismis gibi hissediom, aslinda iyide yedim ama neden böyle oldu, daha Saat 10bucuk nasil dayancam bugün hicbilmiom. evde olsam yatardim
bende mı alsam ya hangisi senin yediğin bide büyük marketlerde var sanırım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?