Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yollarsin tarifi canim merak ettim

Malzemeler

- 2 tane soğan
-2diş sarımsak
- 5 tane yeşil acı biber
- yarım demet maydanoz
-2 kase pitinç
- 1 kase bulgur
- yarım çay bardağından bir parmak fazla domates salçası
- 1 çay batağından iki parmak fazla biber
- yağlı kıyma ( kuyruk yagı da ekle istersen biraz)
-1 kase sumak
- sıvı yağ
- karabiber

TuZ

Bu 6 kişilik aile için yapilan dolma malzemesi sen kaç kişi yapıyorsan öyle ayarlarsın canım.

Bu malzemelerin hepsini karıştırıp iyice yoğur. Sorma dolma lahana istediğine sardıktan sonra tencereye yerleştir. Önceden bir kase sumagın içine üstünü geçecek kadar su ekle kaynatıp soğut dolmanın üstüne gezdir sonra pişir canım.

kizlarrr, ben bugün cok kötü oldum... midem bulanio resmen aclikdan midem sirtima yapismis gibi hissediom, aslinda iyide yedim ama neden böyle oldu, daha Saat 10bucuk nasil dayancam bugün hicbilmiom. evde olsam yatardim

Ciddi sen ne yemiştin o gün içli köfteydi galiba dimi

Avuç içi kadar içli köfteleri götürdün tabi

İlk zamanları yiyordum ben ya her gün 1400e tamamlıcam diye çatlıyordum hatırlasana

Sonra küçüldü mide küçüldü daha da küçüldü falan

Neyse mide genişletmek en sevdiğimiz iş, hallederiz

bende metrodan alıyorum değişik değişik eşim çok seviyor makarnayı da 5dk hazırlayabiliyorsun fesleğen mkarnaya çok yakışıyor

ayy süpeer bendede böyle değisim oldu mu acaba ama benim yüzümde yanagımda yani yara gibi bişey cıkmıstı izi vardı ne sürdüysem geçmedi doktorada gittim ilaç krem verdi gene geçmedi artık gececegine dair umudumu kaybetmistim sudan mı bilmiyorum dün farkettim yakından bile farkedilmicek kadar az kalmıs artık

tamamdir canim kaydettim Tarif listeme

kizlarrr, ben bugün cok kötü oldum... midem bulanio resmen aclikdan midem sirtima yapismis gibi hissediom, aslinda iyide yedim ama neden böyle oldu, daha Saat 10bucuk nasil dayancam bugün hicbilmiom. evde olsam yatardim

izin alma sansın varsa izin al canım yatar dinlenirdin aklına getirmemeye çalıs

bende metrodan alıyorum değişik değişik eşim çok seviyor makarnayı da 5dk hazırlayabiliyorsun fesleğen mkarnaya çok yakışıyor

Hangi sosları alıyorsun kız mesela

Ben 2 gündür içiyorum aa yüzüm parladı diye tribe girdim az önce aynadan ahahahahah

Ne kadardır içiyorsun sen

Bence mümkün ya sonuçta vücudun %70i su

Salatalık gibiyiz resmen suyunu sıktın mı buruş kırış parça parça bir şey olur

Kolay gelsin kuzu ne yedin ki sahurda da öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…