- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.821
evet tatlim almanyadayim benkız burda saat 11 30 orda 10 30 mu nerdeydin senn
Hangi sosları alıyorsun kız mesela
Ben 2 gündür içiyorum aa yüzüm parladı diye tribe girdim az önce aynadan ahahahahah
Ne kadardır içiyorsun sen
Bence mümkün ya sonuçta vücudun %70i su
Salatalık gibiyiz resmen suyunu sıktın mı buruş kırış parça parça bir şey olur
Kolay gelsin kuzu ne yedin ki sahurda da öyle oldu
Sevgini de kat bence yapabilirsinnnn
kizim tepelerde yaramazlik ama hiriltisi var ilac baya iyi geldi sukur
Bende sanki dunden daha iyiyim sadece bogazim aciyo tahris de olmus sprey alcam o baya iyi geliyo
Genel olarak iyiyiz cok sukur tatlisim tesekkurler
nişan stresi ayrı .. nişanlının iş stresi ayrı çok normal stres olmadan zaten nefes egzersizleri araştırsana belki iyi gelir streseah cano ah yahtınn bizi @SekerPancarii
stresten mı bilmiyorum ki cok fazla stres yapıyorum ama ondan mı acabasu ramazan bitsin cok az kaldı geçmezse giderim kuzum
nişan stresi ayrı .. nişanlının iş stresi ayrı çok normal stres olmadan zaten nefes egzersizleri araştırsana belki iyi gelir strese
yumuurta yedim bir dilim ekmek yedim ve domates salatalik
1 ay olmustur sanırım tam bilmiyorum ki
öncesindede iciyodum ama en az 2 litre
ramazandada 2 ye düsürdüm ramazanadn sonra cıkarcam yine
kız 2 günde farkedermi Allah seni
kizlar su kiloya gore icilir kilonuzu yanliz htrlamiyosam 0.03 le carpicaksiniz cikan icmeniz gereken lt.Eki Görüntüle 2008613
ayy süpeerbendede böyle değisim oldu mu acaba ama benim yüzümde yanagımda yani yara gibi bişey cıkmıstı izi vardı ne sürdüysem geçmedi doktorada gittim ilaç krem verdi gene geçmedi artık gececegine dair umudumu kaybetmistim sudan mı bilmiyorum dün farkettim yakından bile farkedilmicek kadar az kalmıs artık
ingilikzce sıfır bir marka vardı acılı chili biberi varya onun acısı ama az acılı oluyor yinede .... fesleğenli favorimiz bir çeşit daha var ama aklımda değilHangi sosları alıyorsun kız mesela
Ben 2 gündür içiyorum aa yüzüm parladı diye tribe girdim az önce aynadan ahahahahah
Ne kadardır içiyorsun sen
Bence mümkün ya sonuçta vücudun %70i su
Salatalık gibiyiz resmen suyunu sıktın mı buruş kırış parça parça bir şey olur
Kolay gelsin kuzu ne yedin ki sahurda da öyle oldu
çok sevimdim iyi olmanıza kuzumSevgini de kat bence yapabilirsinnnn
kizim tepelerde yaramazlik ama hiriltisi var ilac baya iyi geldi sukur
Bende sanki dunden daha iyiyim sadece bogazim aciyo tahris de olmus sprey alcam o baya iyi geliyo
Genel olarak iyiyiz cok sukur tatlisim tesekkurler
hayatta yiyemem midem almioki onu bile zorla yedimYa toplasan 200 kalori etmiyor yediklerin
O kadar yeter mi Ramazan için
Bence yetmez
Daha çok yemen lazım
:) bilgisayar mühedisiyim canim ben, büyük bi textil firmasinda enformatik bölümündeyimanladım canımne iş yapıyodunn
Ya toplasan 200 kalori etmiyor yediklerin
O kadar yeter mi Ramazan için
Bence yetmez
Daha çok yemen lazım
Etmez ama işte psikolojik olarak inanayım boşver elleşme belki gerçek olur beynimi ikna edersem
3 ay yap bakalım yaz sonuna nasıl olacaksın
kizlar su kiloya gore icilir kilonuzu yanliz htrlamiyosam 0.03 le carpicaksiniz cikan icmeniz gereken lt.
Ben 8lerdeyken 3 3 bucuk iciyodum simdi bu ara dikkat etmiyorm ama genelde en az 2 lt icerim. Gercekten su cok faydali
Gerekenden fazla su bobrekleri yoruyormus dikkat
Istiyosan google yaz icmem gereken su hesaplama diye cikar yaz oraya gorebilirsin o civardir.Ay ilk kez duyuyorum senin demene göre benim günlük 1.8 lt içmem gerekiyomuscok az değil mi
kizlar su kiloya gore icilir kilonuzu yanliz htrlamiyosam 0.03 le carpicaksiniz cikan icmeniz gereken lt.
Ben 8lerdeyken 3 3 bucuk iciyodum simdi bu ara dikkat etmiyorm ama genelde en az 2 lt icerim. Gercekten su cok faydali
Gerekenden fazla su bobrekleri yoruyormus dikkat
ingilikzce sıfır bir marka vardı acılı chili biberi varya onun acısı ama az acılı oluyor yinede .... fesleğenli favorimiz bir çeşit daha var ama aklımda değil
videoları araştır youtubeden bence kilo vermeye de yardımcı olan egzersizler de var .... evet az kaldı ve sen hala 6lardasınnefes egzersizi neymiş kız hiç bilmediğim şeyleri duyuyyorum burdannişana çok az kaldı
:) bilgisayar mühedisiyim canim ben, büyük bi textil firmasinda enformatik bölümündeyim
videoları araştır youtubeden bence kilo vermeye de yardımcı olan egzersizler de var .... evet az kaldı ve sen hala 6lardasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?