Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 ay olmustur sanırım tam bilmiyorum ki
öncesindede iciyodum ama en az 2 litre
ramazandada 2 ye düsürdüm ramazanadn sonra cıkarcam yine
kız 2 günde farkedermi Allah seni

ah cano ah yahtınn bizi @SekerPancarii

stresten mı bilmiyorum ki cok fazla stres yapıyorum ama ondan mı acaba su ramazan bitsin cok az kaldı geçmezse giderim kuzum
nişan stresi ayrı .. nişanlının iş stresi ayrı çok normal stres olmadan zaten nefes egzersizleri araştırsana belki iyi gelir strese

yumuurta yedim bir dilim ekmek yedim ve domates salatalik

Ya toplasan 200 kalori etmiyor yediklerin
O kadar yeter mi Ramazan için
Bence yetmez
Daha çok yemen lazım

1 ay olmustur sanırım tam bilmiyorum ki
öncesindede iciyodum ama en az 2 litre
ramazandada 2 ye düsürdüm ramazanadn sonra cıkarcam yine
kız 2 günde farkedermi Allah seni

Etmez ama işte psikolojik olarak inanayım boşver elleşme belki gerçek olur beynimi ikna edersem

3 ay yap bakalım yaz sonuna nasıl olacaksın

kizlar su kiloya gore icilir kilonuzu yanliz htrlamiyosam 0.03 le carpicaksiniz cikan icmeniz gereken lt.
Ben 8lerdeyken 3 3 bucuk iciyodum simdi bu ara dikkat etmiyorm ama genelde en az 2 lt icerim. Gercekten su cok faydali
Gerekenden fazla su bobrekleri yoruyormus dikkat

ingilikzce sıfır bir marka vardı acılı chili biberi varya onun acısı ama az acılı oluyor yinede .... fesleğenli favorimiz bir çeşit daha var ama aklımda değil

çok sevimdim iyi olmanıza kuzum

ahahahha tamam elleşmiyom

Ay ilk kez duyuyorum senin demene göre benim günlük 1.8 lt içmem gerekiyomus cok az değil mi

Bana 2,25 litre diyor kaptanım

İnternette 3 demişti

Kesin bilgi mi 2,25e düşüreyim mi

ingilikzce sıfır bir marka vardı acılı chili biberi varya onun acısı ama az acılı oluyor yinede .... fesleğenli favorimiz bir çeşit daha var ama aklımda değil

İtalyan yimaklarını bana soracaan sen

Arrabbiata chilili olan
Çok severim

Pestonun turuncusunu da alabilirsin

Sicilya usulü çok güzel olur

Üzerinde Ricotta e Noci yazar

Bahsettikçe baştan çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…