Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım soylede bişey var o zaman cok yedıgın ıcın cok cıkıyosundur az yiyince az cıkar
ben 3 ıcemiyorum ama en az 2 iciyorum 2den az icmemeye calısıyorum 6 saat vakit var iftardan sahura kadar e 12 gibi yattığımı düşünürsek 3 saatte 1,5 litre iciyorum yarım litrede sahurda iciyorumm sende ic suyunu eksik etme

doğru soyluyosun canım aslında cokta zararlı bişey yemiyorum ama artık pide yemicem dıkkate alcam söylediklerini hergün omlet yiyorum sahurda haslanmıs yumurta yiyim bugün
evet öyle yap canim ve mutlaka ekmek al bugün kendine, bak biz Burda zaten hic Beyaz ekmek tüketmioruz genelde esmer ekmek tüketilir, ve onun cok faydasi var. Almanlarin en Beyaz ekmekleri bile bizimkiler gibi degil... bide sabahlari siyah cay tüketiomusun?

bende normalde hep tb yiyodum canım ama ramazan girdi gireli pide yiyorum ondan olmus olabilirr
evet cay cok severim iciyorumda simdi sahurlarda iciyorum 2 bardak ama açıkk

Ekmek de yemiyorum hiç
Of ne malım ya
Ne çok hata yaptım kuzu bu diyet sırasında
Doğru bildiğimiz yanlışlar mitlerini yaşatıyorum kendimde resmen
Hata yapa yapa öğreniyoruz
Neyse içim rahatladı tek bana olmuyormuş en azından
Demek ki herkesin başına gelebilir ve üstesinden geleceğiz

Sen değil miydin kız o ben 3 içiyorum diyen
Bana da su iç diye yapıyordun

Ya hayali 200 kaloriyi nereden buldun da depoladın demek istiyorum kendisine şu an
Dün aldığım kalori 1080 falan yani günlük yaktığım 1500
Sayko mudur nedir, bir de üşenmemiş depolamış
oluo öyle arada bosver,birden iner o. zaten diyetisyenler hergün tartilmayi yasaklar, bu yüzden demekki haftada birden fazla tartilmayin diye bas bas bagriolar

ama hep var bu sorun sende 3 günde norml değil ki

evet benim normalde 3 hatta fazlasını iciyodum ama simdi ramazandan dolayı iftardan sahura 3 çok zor ıcılmıyo maximum 2,5 icebildim cok sisiriyo yemekle su birlikte

o paketli olanlarda bana şekerli gibi geliyo ya fırındakileri seviyorum fırındakilerden alıp dolaba atsam 2 dilim 2 dilim cıkarsam olmaz mı
Ben ondan 1 yiyorum bazen bazen hic yememe bagli ama firina sor tam bugday unuyla mi yapildi diye. Dedigin olur bence buzdolbnda bozulmaz hem
Aynen oyle
Neeeee
Kuru patlıcan dolmasının tarifini aldım pek güzel içindede bulgur var denemek istersen veririm @ParteMoralll Buki_89 sende denersin canım
ben hic yemedim ki

bugün tam buğday ekmeği alayım küflenir yenmez diye almıyodum ama pideylede olmayacak artık
bu dediklerinin hepsini sahurda yersem ben
sen norml ekmek mi yiyorsun hergün bebeğim uno premium çok tahıllı ekmeği var diğerlerine göre karbonhidratı daha az dün chialı alacaktım mesela vazgeçtim karbonhidrattan dolayı ... onlardan al difrize at önceleri bende öyle yapıyordum

normalde tb yiyodum ama fırından öyle paketli ekmekleri sevmiyorum bana sekerli gibi geliyo ama ramazan girdiğinden beri pide yemeye basladım ekmek yerine

tabi canım gelecek ben 1 günde +2 oldum yediklerimden dolayı tabi artık nasıl gömdüysem ekmek ekle y kahvaltıya ya öğlene ben çok faydasını gördüm wc konusunda özellikle gün içinde de sabahta çok rahatım proteinden mi ekmekten mi bilemiyorum ama çok işimi gördü o kesin

pesto sosu hazır mı alacaksın evde mi yapcan evde yapcaksan tarif isticem

Parmesanım yok çok pahalı Türkiyede
Fesleğenim yok
Yapamıyorum kendim hazır alıyorum
O da Barillanınki var sadece burada
Ama kolay yapımı kız internette her yerde var bak
Puttanesca var onun malzemeleri kesin vardır
Her evde bulunduğu için adını böyle koymuşlar
Fakir sosu

oluo öyle arada bosver,birden iner o. zaten diyetisyenler hergün tartilmayi yasaklar, bu yüzden demekki haftada birden fazla tartilmayin diye bas bas bagriolar

Geçen hafta yine birine akıl veriyordum her gün tartılma diye
He şekerpancarına
Kendi yutar salkımı lafı var ya işte
Akıl ver ver millete sonra kendin mok et

evet benim normalde 3 hatta fazlasını iciyodum ama simdi ramazandan dolayı iftardan sahura 3 çok zor ıcılmıyo maximum 2,5 icebildim cok sisiriyo yemekle su birlikte

O çok iyi geliyor işte
Ben de gidip gelip içiyorum
Ama çok zor oluyor
Bir de internette gördüm her gün 3 lt su içen kadının değişimi diye
Çok hoş olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…