- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.781
Ramazandan dolayı bence de o
Ramazan bitiminde aynı devam ederse bir doktora gidersin
Bir de ben 3 lt su içince bende işe yaramıştı
Öyle kabızlık problemim falan yok ama diyet öncesi daha sık çıkardım ondan dedim
Sen hala içiyor musun iftar sahur arası 3 lt su
Zaten 200 kalori falan fazla yiyin diyor kaptanım, çok abartılı değil
Ama benim de dikkatimi çekiyordu öyle eskisi gibi iştahım yiyesim yok pek iyi bir şey değil bu biliyorum ama
Ya hayali 200 kaloriyi nereden buldun da depoladın demek istiyorum kendisine şu an
Dün aldığım kalori 1080 falan yani günlük yaktığım 1500
Sayko mudur nedir, bir de üşenmemiş depolamış
Bozmıcam zaten diyette böyle psikolojik dirençler oluyormuş
evet öyle yap canim ve mutlaka ekmek al bugün kendine, bak biz Burda zaten hic Beyaz ekmek tüketmioruz genelde esmer ekmek tüketilir, ve onun cok faydasi var. Almanlarin en Beyaz ekmekleri bile bizimkiler gibi degildoğru soyluyosun canım aslında cokta zararlı bişey yemiyorum ama artık pide yemicem dıkkate alcam söylediklerini hergün omlet yiyorum sahurda haslanmıs yumurta yiyim bugün
poncikbirgelincik kaynatilmis suda cok ise yario canim ben cok önceleri öyle kilo vermistim, su kaynatiodum azcik ilik olunca iciodum bir iki bardak ac karnina, hemen wx ye cikarir
evet öyle yap canim ve mutlaka ekmek al bugün kendine, bak biz Burda zaten hic Beyaz ekmek tüketmioruz genelde esmer ekmek tüketilir, ve onun cok faydasi var. Almanlarin en Beyaz ekmekleri bile bizimkiler gibi degil... bide sabahlari siyah cay tüketiomusun?
pesto sosu hazır mı alacaksın evde mi yapcan evde yapcaksan tarif isticemBugun oglen degisiklik yapip pesto soslu kepekli makarna yiyecegim bir tabak
Metabolizma hizimi sasirtmam lazimmis dusuk hiza alismasin diye
Bende de olu kuzum ... cuma dan perşembeye sabit kaldığımı bilirim evet sürekli aynı kalori ile beslenirsen vücut alışıyor bugün öğünlerine 1 dilim ekmek yada fazladan 2 kaşık yemek ekle spora 1 gün ara ver istersen yada 200 kalori azalt ama bence arttır
canım soylede bişey var o zaman cok yedıgın ıcın cok cıkıyosundur az yiyince az cıkar
ben 3 ıcemiyorum ama en az 2 iciyorum 2den az icmemeye calısıyorum 6 saat vakit var iftardan sahura kadar e 12 gibi yattığımı düşünürsek 3 saatte 1,5 litre iciyorum yarım litrede sahurda iciyorumm sende ic suyunu eksik etme
Ya hayali 200 kaloriyi nereden buldun da depoladın demek istiyorum kendisine şu an
ama hep var bu sorun sende 3 günde norml değil kioructan dolayı oluyo heralde normalde bu kadar sürmüyodu en fazla 3 gün falan oluyodu ramazan basladıgından beri 3 kere anca cıkmısımdır 10 gün kaldı zaten idare edicem artık ne yiyebilirim başka wcye cıkmak ıcın
Ekmek de yemiyorum hiç
Of ne malım ya
Ne çok hata yaptım kuzu bu diyet sırasında
Doğru bildiğimiz yanlışlar mitlerini yaşatıyorum kendimde resmen
Hata yapa yapa öğreniyoruz
Neyse içim rahatladı tek bana olmuyormuş en azından
Demek ki herkesin başına gelebilir ve üstesinden geleceğiz
Sen değil miydin kız o ben 3 içiyorum diyen
Bana da su iç diyeyapıyordun
ama hep var bu sorun sende 3 günde norml değil ki
Ben ondan 1 yiyorum bazen bazen hic yememe bagli ama firina sor tam bugday unuyla mi yapildi diye. Dedigin olur bence buzdolbnda bozulmaz hemo paketli olanlarda bana şekerli gibi geliyo ya fırındakileri seviyorum fırındakilerden alıp dolaba atsam 2 dilim 2 dilim cıkarsam olmaz mı
Aynen oyleRamazandan dolayı bence de o
Ramazan bitiminde aynı devam ederse bir doktora gidersin
Bir de ben 3 lt su içince bende işe yaramıştı
Öyle kabızlık problemim falan yok ama diyet öncesi daha sık çıkardım ondan dedim
Sen hala içiyor musun iftar sahur arası 3 lt su
Zaten 200 kalori falan fazla yiyin diyor kaptanım, çok abartılı değil
Ama benim de dikkatimi çekiyordu öyle eskisi gibi iştahım yiyesim yok pek iyi bir şey değil bu biliyorum ama
Bozmıcam zaten diyette böyle psikolojik dirençler oluyormuş
Neeeee
ben hic yemedim kiKuru patlıcan dolmasının tarifini aldımpek güzel içindede bulgur var denemek istersen veririm @ParteMoralll Buki_89 sende denersin canım
sen norml ekmek mi yiyorsun hergün bebeğimbugün tam buğday ekmeği alayım küflenir yenmez diye almıyodum ama pideylede olmayacak artık
bu dediklerinin hepsini sahurda yersem ben
Ben ondan 1 yiyorum bazen bazen hic yememe bagli ama firina sor tam bugday unuyla mi yapildi diye. Dedigin olur bence buzdolbnda bozulmaz hem
Aynen oyle
Neeeee
ben hic yemedim ki
sen norml ekmek mi yiyorsun hergün bebeğimuno premium çok tahıllı ekmeği var diğerlerine göre karbonhidratı daha az dün chialı alacaktım mesela vazgeçtim karbonhidrattan dolayı ... onlardan al difrize at önceleri bende öyle yapıyordum
Bigun denerim seversem alirimmmmm sendennnnntamam canım sorarım bugün alıcam
deneee bence cok güzel oluyo ben herseyi yemem ama onu cok sevdim
Bigun denerim seversem alirimmmmm sendennnnn
tabi canım gelecek ben 1 günde +2 oldum yediklerimden dolayı tabi artık nasıl gömdüysemEkmek de yemiyorum hiç
Of ne malım ya
Ne çok hata yaptım kuzu bu diyet sırasında
Doğru bildiğimiz yanlışlar mitlerini yaşatıyorum kendimde resmen
Hata yapa yapa öğreniyoruz
Neyse içim rahatladı tek bana olmuyormuş en azından
Demek ki herkesin başına gelebilir ve üstesinden geleceğiz
Sen değil miydin kız o ben 3 içiyorum diyen
Bana da su iç diyeyapıyordun
yollarsin tarifi canim merak ettimKuru patlıcan dolmasının tarifini aldımpek güzel içindede bulgur var denemek istersen veririm @ParteMoralll Buki_89 sende denersin canım
pesto sosu hazır mı alacaksın evde mi yapcan evde yapcaksan tarif isticem
oluo öyle arada bosver,birden iner o. zaten diyetisyenler hergün tartilmayi yasaklar, bu yüzden demekki haftada birden fazla tartilmayin diye bas bas bagriolar
evet benim normalde 3 hatta fazlasını iciyodumama simdi ramazandan dolayı iftardan sahura 3 çok zor ıcılmıyo maximum 2,5 icebildim cok sisiriyo yemekle su birlikte
normalde tb yiyodum ama fırından öyle paketli ekmekleri sevmiyorum bana sekerli gibi geliyo ama ramazan girdiğinden beri pide yemeye basladım ekmek yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?