- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.761
Tatlim canini skma ya olur oyle arada sen devam stres yokkkk.
Bak ben azim edip pacangayi bile yemedigim gunun sabahi +1gordum nerdeyse sok gecirdim nasil olur diye ama oldu ve gitti. Takilmaa vucut degisik seyler yapiyo arada :) strees yapma gider o
mesela sahurda bunlari tüketebilirsinne yiyebilirim ki cuma çıktım en son wcye ondan oluyo heralde
Ne bileyim bana erik kayisi kahve ise yariyo size oda yaramiyo ki :/ nyse az kaldi yaaoructan dolayı oluyo heralde normalde bu kadar sürmüyodu en fazla 3 gün falan oluyodu ramazan basladıgından beri 3 kere anca cıkmısımdır 10 gün kaldı zaten idare edicem artık ne yiyebilirim başka wcye cıkmak ıcın
Evet okadar azim et yeme sok oldumm sinirlerim bozuldu benimde yesem daha iyiydi bari degerdi dedim ama olsun tartinin onemi yok onemli olan incelmek ama geldigi gibi gitti arada boyle seyler olucak canim stres olmamak lazimGecen gunku pacangadan sonra mi + ciktin kaptanim hem de yemeden
Kendi kendine boylw egzantriklikler yapacagina kilo versin adam olsun ya benim de yuregime iniyor sonra umarim cumaya kadar kendine gelir
paçanganın kokusu yaramış
mesela sahurda bunlari tüketebilirsin
2 adet kuru kayısı
1 tüm ceviz
1 çay bardağı light süt
1 su bardağı ılık su ( sırayla tüketiniz)
2 parmak kalınlığında beyaz peynir (30 gr)
1 adet haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, yeşilbiber, maydanoz
1 veya 2 ince dilim tam buğday ekmeği
3 adet zeytin
Akşamda söyle birseyler yiyebilirsin
Izgara et veya tavuk veya balık
Haşlanmış sebze tabağı
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Bol salata (1 tatlı kaşı zeytinyağı)
Ara Öğün olarakda iftardan sonra yada bunlari tüketebilirsin
1 su bardağı light kefir
6 adet çiğ badem
En önemlisi ekmek yemelisin, tam bugday ekmegi ama
Ne bileyim bana erik kayisi kahve ise yariyo size oda yaramiyo ki :/ nyse az kaldi yaa
Evet okadar azim et yeme sok oldumm sinirlerim bozuldu benimde yesem daha iyiydi bari degerdi dedim ama olsun tartinin onemi yok onemli olan incelmek ama geldigi gibi gitti arada boyle seyler olucak canim stres olmamak lazim
aynenn sinir bozucu
Evet al canm onu ye uno varya karabugday ekmegi varya onu al son kullanma tarihi var onda. Pideyi bosverbugün tam buğday ekmeği alayım küflenir yenmez diye almıyodum ama pideylede olmayacak artık
bu dediklerinin hepsini sahurda yersem ben
kizlarinda dedigi gibi canim, bazen öyle seyler yapio vicud, ben gecen haftalarda bi Cuma 72.200 düm pazar bi tartildim +2,5 kiloydum fena bi sok gecirdim hatta ertesi gün hicbisey yemedim meyveyle gecistridim sonra sali bi tartildim yine 72 küsürdüm, bazen oluo öyle tuafliklarSabah kalkinca tartiliyorum canim ben
olabilir yapcak bisey yok sabirnormalde banada nescafe ise yarıyodu sütlü üstüne su icince ama oda yaramıyo artıksabır bugün cay iceyimde cumaya eksi cıkayım
mutlaka al canim, hepsini yeme ama onlardan ye, biz hep nerde yanlis yapioruz biliomusun az yiyince kilo vercez düsüncesi, Dogru degil bu Dogru seylerden fazla tüketmek bizi sismanlatmaz aksine metabolizmamizi hizlandirir ve yagdan yakmaya baslariz... o yüzden o yazdiklarimdan bol bol tüket ve siyah ekmek ye mutlaka, pide de kabizlik yapar, sonucda Beyaz un ve sekerbugün tam buğday ekmeği alayım küflenir yenmez diye almıyodum ama pideylede olmayacak artık
bu dediklerinin hepsini sahurda yersem ben
Bence ekmek eksikliğinden oluyo çünkü senin menülerinde hiç ekmek görmüyorum ben ya yiyosun yazmıyosun yada hiç ekmek tüketmiyosunen son cuma günü cıktım wcye bu sabahta 60,7 çıktım hiç abartılı da yemiyorum anlamadım cok sınırım bozuldu bu akşam kayısı çayıyla o erikli çaydan icicem yarına etki ederse cuma da eksi çıkarım cok canım sıkıldı
ay sende miDun 75 gorunuyordum
Bugun 75.2
Nasil olabilir ki
Normalden daha da fazla egzersiz yaptim daha cok yakmak icin aslinda
Sinirim bozuldu
en güzeli bibiğiiimm meyve sebze şartevet canim, valla gittim dün kendime az sekerli meyvelerden aldimcilek kiraz gibi
Evet al canm onu ye uno varya karabugday ekmegi varya onu al son kullanma tarihi var onda. Pideyi bosver
gördüm seninde 200 gram yine bişey değil yarına eksi olursun benim cumaya göre +700 hayır yesem üzülmücem de bu wc sorunu ne zaman düzelcek merak ediyorum inşallah bayramdan sonra da devam etmez
Bu dogru bi kac kere misafir geldiginde yediklerimin disina cikip eksi gormustm ama oyle abartili seyler degil. Hergun ayni rutinde yedigin zaman biyerden sonra veremiyosun sabitliyosun sasrtmak iyi oluyo.
kizlarinda dedigi gibi canim, bazen öyle seyler yapio vicud, ben gecen haftalarda bi Cuma 72.200 düm pazar bi tartildim +2,5 kiloydum fena bi sok gecirdim hatta ertesi gün hicbisey yemedim meyveyle gecistridim sonra sali bi tartildim yine 72 küsürdüm, bazen oluo öyle tuafliklar
Ne bileyim bana erik kayisi kahve ise yariyo size oda yaramiyo ki :/ nyse az kaldi yaa
Evet okadar azim et yeme sok oldumm sinirlerim bozuldu benimde yesem daha iyiydi bari degerdi dedim ama olsun tartinin onemi yok onemli olan incelmek ama geldigi gibi gitti arada boyle seyler olucak canim stres olmamak lazim
aynenn sinir bozucu
mutlaka al canim, hepsini yeme ama onlardan ye, biz hep nerde yanlis yapioruz biliomusun az yiyince kilo vercez düsüncesi, Dogru degil bu Dogru seylerden fazla tüketmek bizi sismanlatmaz aksine metabolizmamizi hizlandirir ve yagdan yakmaya baslariz... o yüzden o yazdiklarimdan bol bol tüket ve siyah ekmek ye mutlaka, pide de kabizlik yapar, sonucda Beyaz un ve seker
Bence ekmek eksikliğinden oluyo çünkü senin menülerinde hiç ekmek görmüyorum ben ya yiyosun yazmıyosun yada hiç ekmek tüketmiyosun
ay sende mi
en güzeli bibiğiiimm meyve sebze şart
Bence ekmek eksikliğinden oluyo çünkü senin menülerinde hiç ekmek görmüyorum ben ya yiyosun yazmıyosun yada hiç ekmek tüketmiyosun
ay sende mi
en güzeli bibiğiiimm meyve sebze şart
Bende de olu kuzum ... cuma dan perşembeye sabit kaldığımı bilirim evet sürekli aynı kalori ile beslenirsen vücut alışıyor bugün öğünlerine 1 dilim ekmek yada fazladan 2 kaşık yemek ekle spora 1 gün ara ver istersen yada 200 kalori azalt ama bence arttırYok reglim bitti gecen hafta kuzu
Okuyorum simdi
Fazla spor yapmak, yorgunluk, uykusuzluk bunlar kortizol seviyelerini, stres hormonlarini yuksek tutuyormus
Erken yatmam ve normal jillian egzersizime donmem lazim
Veya da plato evresi diyorlar iste diyette
Haftada iki gun gerekenden 200 kalori fazla alin vucudun adapte olmamasi icin diyor
Ay bilemedim
Size de oldu mu boyle duraklama donemleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?