Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

paçanganın kokusu yaramış

ne yiyebilirim ki cuma çıktım en son wcye ondan oluyo heralde
mesela sahurda bunlari tüketebilirsin
2 adet kuru kayısı
1 tüm ceviz
1 çay bardağı light süt
1 su bardağı ılık su ( sırayla tüketiniz)

2 parmak kalınlığında beyaz peynir (30 gr)
1 adet haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, yeşilbiber, maydanoz
1 veya 2 ince dilim tam buğday ekmeği
3 adet zeytin

Akşamda söyle birseyler yiyebilirsin

Izgara et veya tavuk veya balık

Haşlanmış sebze tabağı

1 ince dilim tam buğday ekmeği

Bol salata (1 tatlı kaşı zeytinyağı)

Ara Öğün olarakda iftardan sonra yada bunlari tüketebilirsin

1 su bardağı light kefir

6 adet çiğ badem

En önemlisi ekmek yemelisin, tam bugday ekmegi ama

Ne bileyim bana erik kayisi kahve ise yariyo size oda yaramiyo ki :/ nyse az kaldi yaa
Gecen gunku pacangadan sonra mi + ciktin kaptanim hem de yemeden

Kendi kendine boylw egzantriklikler yapacagina kilo versin adam olsun ya benim de yuregime iniyor sonra umarim cumaya kadar kendine gelir
Evet okadar azim et yeme sok oldumm sinirlerim bozuldu benimde yesem daha iyiydi bari degerdi dedim ama olsun tartinin onemi yok onemli olan incelmek ama geldigi gibi gitti arada boyle seyler olucak canim stres olmamak lazim
paçanganın kokusu yaramış
aynenn sinir bozucu

bugün tam buğday ekmeği alayım küflenir yenmez diye almıyodum ama pideylede olmayacak artık
bu dediklerinin hepsini sahurda yersem ben

normalde banada nescafe ise yarıyodu sütlü üstüne su icince ama oda yaramıyo artık sabır bugün cay iceyimde cumaya eksi cıkayım

Sabah kalkinca tartiliyorum canim ben
kizlarinda dedigi gibi canim, bazen öyle seyler yapio vicud, ben gecen haftalarda bi Cuma 72.200 düm pazar bi tartildim +2,5 kiloydum fena bi sok gecirdim hatta ertesi gün hicbisey yemedim meyveyle gecistridim sonra sali bi tartildim yine 72 küsürdüm, bazen oluo öyle tuafliklar

bugün tam buğday ekmeği alayım küflenir yenmez diye almıyodum ama pideylede olmayacak artık
bu dediklerinin hepsini sahurda yersem ben
mutlaka al canim, hepsini yeme ama onlardan ye, biz hep nerde yanlis yapioruz biliomusun az yiyince kilo vercez düsüncesi, Dogru degil bu Dogru seylerden fazla tüketmek bizi sismanlatmaz aksine metabolizmamizi hizlandirir ve yagdan yakmaya baslariz... o yüzden o yazdiklarimdan bol bol tüket ve siyah ekmek ye mutlaka, pide de kabizlik yapar, sonucda Beyaz un ve seker

Bence ekmek eksikliğinden oluyo çünkü senin menülerinde hiç ekmek görmüyorum ben ya yiyosun yazmıyosun yada hiç ekmek tüketmiyosun

Dun 75 gorunuyordum
Bugun 75.2
Nasil olabilir ki
Normalden daha da fazla egzersiz yaptim daha cok yakmak icin aslinda
Sinirim bozuldu
ay sende mi

evet canim, valla gittim dün kendime az sekerli meyvelerden aldim cilek kiraz gibi
en güzeli bibiğiiimm meyve sebze şart

gördüm seninde 200 gram yine bişey değil yarına eksi olursun benim cumaya göre +700 hayır yesem üzülmücem de bu wc sorunu ne zaman düzelcek merak ediyorum inşallah bayramdan sonra da devam etmez

Ramazandan dolayı bence de o
Ramazan bitiminde aynı devam ederse bir doktora gidersin
Bir de ben 3 lt su içince bende işe yaramıştı
Öyle kabızlık problemim falan yok ama diyet öncesi daha sık çıkardım ondan dedim
Sen hala içiyor musun iftar sahur arası 3 lt su

Bu dogru bi kac kere misafir geldiginde yediklerimin disina cikip eksi gormustm ama oyle abartili seyler degil. Hergun ayni rutinde yedigin zaman biyerden sonra veremiyosun sabitliyosun sasrtmak iyi oluyo.

Zaten 200 kalori falan fazla yiyin diyor kaptanım, çok abartılı değil
Ama benim de dikkatimi çekiyordu öyle eskisi gibi iştahım yiyesim yok pek iyi bir şey değil bu biliyorum ama

Ya hayali 200 kaloriyi nereden buldun da depoladın demek istiyorum kendisine şu an
Dün aldığım kalori 1080 falan yani günlük yaktığım 1500
Sayko mudur nedir, bir de üşenmemiş depolamış

Bozmıcam zaten diyette böyle psikolojik dirençler oluyormuş

doğru soyluyosun canım aslında cokta zararlı bişey yemiyorum ama artık pide yemicem dıkkate alcam söylediklerini hergün omlet yiyorum sahurda haslanmıs yumurta yiyim bugün

Bence ekmek eksikliğinden oluyo çünkü senin menülerinde hiç ekmek görmüyorum ben ya yiyosun yazmıyosun yada hiç ekmek tüketmiyosun

ay sende mi

Kaptanımız olarak iki okuyup üflesen mi napsan grubun üzerinde bir şeylik var uğursuzluk

ay sende mi

ramazan girdiğinden beri bi dilim bile ekmek yemedim cünkü ekmek yerine hep pide yiyorum normaldede beyaz ekmek yemediğim icin belki onda sasırmıstır vücut

Bende de olu kuzum ... cuma dan perşembeye sabit kaldığımı bilirim evet sürekli aynı kalori ile beslenirsen vücut alışıyor bugün öğünlerine 1 dilim ekmek yada fazladan 2 kaşık yemek ekle spora 1 gün ara ver istersen yada 200 kalori azalt ama bence arttır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…