Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vay arkadaş su icince bile tokat yiyoruz öliyim ben ya

Ayy uyyodum kanepede gözümü açamıyommm ben uyyasim var bahtım yazdim ben simdi
regl de olmadim ramazan bitecek yaa ben en iyisi temizligimi yapiyim bugun kvdemleri davet ediyim iftara yarin birgun
ayyy uykucuuuuuuuuu benumde hala bitmedi muhtemln yarn biticek bende bugun yapcam yine rahat ederim. rglken iyi oluyo temizlik

ne bileyim ya bi paylaşım görmüştüm kalori hesaplamasının yanlışlığıyla ilgilii

ayyy uykucuuuuuuuuu benumde hala bitmedi muhtemln yarn biticek bende bugun yapcam yine rahat ederim. rglken iyi oluyo temizlik
Ayy 3 bucuga kadar oturuyom uyyum diyene kadar 4 oluyo sabah kizima kahvalti hazirlayip yatiyom kanepeye tabi kizim dürtüyo iki dk da bi ama ossun iyi geliyo yine de ayy benimki ne zaman olcak bilmiyom temizligimi yapiyim ben en iyisi

Yersin ben rahat kesilsin diye bekletiyom geceden yapiyom genelde sabaha kesiyombek guzel oluyo baton kek kalibinda yapiyom ben altina yagli kagit serip

ben bunu betellada görmüstüm atom yapıyo o yuvarlacık yuvarlacık bende öyle yapcam bitanesinin yarısını iftarda yarısını sahurda yirim arasınada basarım tereyağnı oh mis

Sonunda bitttttiiii sınavlarım inşallah geçmişimdir yoksa bir de eylüldeki bütleri düşünmek zorunda kalacağım bütün yaz heba olacak mı hocaların insafına kaldık artık yapacak bir şey yok kızlar ee nasılsınız sizler Nasıl gidiyor diyet ben bu hafta dengesiz beslendim biraz ama daha da böyle bir şey olmayacak inşallah artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…