- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.881
vay arkadaş su icince bile tokat yiyoruz öliyim ben ya
ayyy uykucuuuuuuuuu benumde hala bitmedi muhtemln yarn biticek bende bugun yapcam yine rahat ederim.Ayy uyyodum kanepedegözümü açamıyommm ben uyyasim var bahtım yazdim ben simdi
regl de olmadim ramazan bitecek yaa ben en iyisi temizligimi yapiyim bugun kvdemleri davet ediyim iftara yarin birgun
Ay ragu çok seviyorum ben ragu sos güzel oluyor kuzu onu makarnaya da dökebilirsin
Hazırlaması da çok zor değil bak
Kutuların üzerinde yazıyor genelde kuzu
Bir tek ülker ürünlerinde bulamıyorum kalori sinir oluyorum onu da internetten bakıyorum
Onun dışında kaşık hesabı, bardak hesabı yapıyorum
Gram olarak ölçüm aletin varsa onunla da olur
Aşağı yukarı 50-60 oynuyordur muhtemelen de onu da göze aldım artık önemsememeye çalışıyorum
Ben kendi yaptigim t.b.ekmaani yiyom valla sen düşün onupide yimiyom ben dün yine kıtır ekmaa biraz fazla yidim uff yaa
farlutal tarlusl mı öyle bir hap varKizlar erken regl olmak icin hap bilen varmi?
İcsene kiz surekli kullanmadikca bisey olmaz icin kurudu artik
Ayy 3 bucuga kadar oturuyom uyyum diyene kadar 4 oluyo sabah kizima kahvalti hazirlayip yatiyom kanepeye
ayyy uykucuuuuuuuuu benumde hala bitmedi muhtemln yarn biticek bende bugun yapcam yine rahat ederim.rglken iyi oluyo temizlik
farlutali okudum bende yazilarda acaba kesin olunuyomu ya ben hic kullanmadim merak ettim. Tatil icin tam ogune geliyo geciktirirsem 2 hafta geciktircem ozamanda balon gbi siserim erken olmam lazm pffarlutal tarlusl mı öyle bir hap var
Uykucuuuuu uykuucuuuAyy 3 bucuga kadar oturuyom uyyum diyene kadar 4 oluyo sabah kizima kahvalti hazirlayip yatiyom kanepeyetabi kizim dürtüyo iki dk da bi ama ossun iyi geliyo yine de ayy benimki ne zaman olcak bilmiyom temizligimi yapiyim ben en iyisi
ne bileyim ya bi paylaşım görmüştüm kalori hesaplamasının yanlışlığıyla ilgilii
Bir cok ekmek tarifi denedim en cok bunu begendim ben yapinca ertesi gun dilimliyorum ve 3 er dilim posetleyip buzluga atıyorum yicem zaman cikariyorum
Eki Görüntüle 2008651
Yersinben simdi eve gidince yapsam akşamına yiyemem mi
Yersinben rahat kesilsin diye bekletiyom geceden yapiyom genelde sabaha kesiyom bek guzel oluyo baton kek kalibinda yapiyom ben altina yagli kagit serip
Ben aksam misafrlige gidicem geri kalamam daha iyiyiz nasilsapeki borek pide pilav ve kostebekten nasl uzak durucam sizce parte ne yapacak bu olaydan nasil siyrilcak
Parta sensinbence parta kötebek ve böreğin tadina baksin diğerlerini boşversin
Parta sensinpuncuk seni
Bencr parte hic bakmasin parteeeeeeeeeee pfffhastaym dye gidemicektm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?