- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.921
Yok olmaz merak etme izinden donebilirsin istedigin zaman.Canısı ve izne ayrilacagim geldigimdesıkı olmaz demi
geçmiş olsun canım ne ggrip falan mıKızlar nasilsiniz ben hasta oldum başımı kaldıramıyor um hic
burdayım benn nere gidimmkaptinn iki ay sonra geldiğimde sen burda olursun demi hani bi daha giriş yapacağım ya sıkıntı olmaz demi
eylüle kadar beklicem olmadı ya geciktirici yada senin sordugun o erken olması için olanlardan denerim yada ikisini birden denerm bakim nocakEe napicaksinnnn
Yok sen burda ol da takıma girerken sıkıntı olmasın diyecektim regl dönemi siskinlikten birşey yiyemiyorum sadece süt içiyorum hiç halim yok sanırım stres yapıyorum gidecek yageçmiş olsun canım ne ggrip falan mı
burdayım benn nere gidimmama uzatırsan iznini bilemem 3buçuk ay sonra düğünüm var bnm malum
Kimlermis aciklaaaaölüyorummmmm buralarda dakika geçmiyooooooooooo kaç gündür buralarda pek sakingelmeyenler var gözümden kaçmıyo benim ya seninnnnnnn
süpür anası işin ne
Tamam sagolYok olmaz merak etme izinden donebilirsin istedigin zaman.
Kimlermis aciklaaaabenim gozumden kimse kacmaz
Supurcemmm ssimdi dus aldim keyif yapiyodum
Kuzenime sordm ben olmuyodum ictim oldum dedi baska zaman asla kullanmam ama gercekten tatilm zehir olsn ostemiorm geciktirici benim icin olmaz yaa. Bide bende şoyle bisey oluyo denize girince ben nedense olmuyorm. Gecen sene eylulde gittigimde hatta olucaktm kuzenimde geciktirici verdi icmedim ama olmadim o hafta..eylüle kadar beklicem olmadı ya geciktirici yada senin sordugun o erken olması için olanlardan denerim yada ikisini birden denerm bakim nocak
Yok sen burda ol da takıma girerken sıkıntı olmasın diyecektim regl dönemi siskinlikten birşey yiyemiyorum sadece süt içiyorum hiç halim yok sanırım stres yapıyorum gidecek ya
Ictim kizuzuzuz gelmiyo pek mesela
kahvede içersin sen simdi
Kuzenime sordm ben olmuyodum ictim oldum dedi baska zaman asla kullanmam ama gercekten tatilm zehir olsn ostemiorm geciktirici benim icin olmaz yaa. Bide bende şoyle bisey oluyo denize girince ben nedense olmuyorm. Gecen sene eylulde gittigimde hatta olucaktm kuzenimde geciktirici verdi icmedim ama olmadim o hafta..
Simdi riske atmak istemiorm. Temmuzun basinda icicem arkasindan sogan suyu kaynatip icicem tmmdir..insallah olurm
Geciktiricyle ben 2 hafta balon gibi siserim
Hic bilmiyorum valla resmen olmamistimo zaman tm sen denersin işe yarıosa bende alırım aynı ilaçtandeniz suyu ne alaka ki acaba
Çok sağol tstlimsüt daha cok şişirir bebeğim yeşil cay fln içseneben buralarda olcm sorun cıkmaz gönül rahatlıgıyla gidip dönebilirsin
benimdeeebenim canım çay istiyo
benimdeeeçay ve yanına tatlı
demek ki psikolojik olarak rahat olmakta stres gbi etkiliyoHic bilmiyorum valla resmen olmamistim
Tamam ben denerim sende yaparsn eczaci arkdsmada sorarm ben
poncikbirgelincik tatlım bu ağ hiç doğru dürüst gelemedim haklısın benim biraz psikolojik bozuldu sanırım iki ay kaynanamda kala cam da iyice içime kapandı m gidecem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?