Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun canım ne ggrip falan mı

burdayım benn nere gidimm ama uzatırsan iznini bilemem 3buçuk ay sonra düğünüm var bnm malum
Yok sen burda ol da takıma girerken sıkıntı olmasın diyecektim regl dönemi siskinlikten birşey yiyemiyorum sadece süt içiyorum hiç halim yok sanırım stres yapıyorum gidecek ya

eylüle kadar beklicem olmadı ya geciktirici yada senin sordugun o erken olması için olanlardan denerim yada ikisini birden denerm bakim nocak
Kuzenime sordm ben olmuyodum ictim oldum dedi baska zaman asla kullanmam ama gercekten tatilm zehir olsn ostemiorm geciktirici benim icin olmaz yaa. Bide bende şoyle bisey oluyo denize girince ben nedense olmuyorm. Gecen sene eylulde gittigimde hatta olucaktm kuzenimde geciktirici verdi icmedim ama olmadim o hafta..
Simdi riske atmak istemiorm. Temmuzun basinda icicem arkasindan sogan suyu kaynatip icicem tmmdir. .insallah olurm
Geciktiricyle ben 2 hafta balon gibi siserim

Yok sen burda ol da takıma girerken sıkıntı olmasın diyecektim regl dönemi siskinlikten birşey yiyemiyorum sadece süt içiyorum hiç halim yok sanırım stres yapıyorum gidecek ya

süt daha cok şişirir bebeğim yeşil cay fln içsene ben buralarda olcm sorun cıkmaz gönül rahatlıgıyla gidip dönebilirsin

o zaman tm sen denersin işe yarıosa bende alırım aynı ilaçtan deniz suyu ne alaka ki acaba

Hic bilmiyorum valla resmen olmamistim

Tamam ben denerim sende yaparsn eczaci arkdsmada sorarm ben
demek ki psikolojik olarak rahat olmakta stres gbi etkiliyo bak mesela bnm geçen aylarda cok üzgün stresli oldugum bi dönem vardı ya o zaman 5 gün erken oldumdu
anlaştık tatil kardeşliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…