Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben aksam misafrlige gidicem geri kalamam daha iyiyiz nasilsa peki borek pide pilav ve kostebekten nasl uzak durucam sizce parte ne yapacak bu olaydan nasil siyrilcak
Partis pacangayi yememisss kostebegi pilavi boregi mi yicekmis pehh elinin tersiyle yitiverir

cahillik başa bela

ben bunu betellada görmüstüm atom yapıyo o yuvarlacık yuvarlacık bende öyle yapcam bitanesinin yarısını iftarda yarısını sahurda yirim arasınada basarım tereyağnı oh mis
Hee bas tereyağını bek guzel oluyo ama ikinci gunden sonra bayatliyo buzluga atarsan tazecik çıkıyo geri

farlutali okudum bende yazilarda acaba kesin olunuyomu ya ben hic kullanmadim merak ettim. Tatil icin tam ogune geliyo geciktirirsem 2 hafta geciktircem ozamanda balon gbi siserim erken olmam lazm pf
işe yarıyor ama daha etkili yöntem söyleyim mi sana riskli biraz tabi doğum kontrol hapı kullan adet olunca yarıda kes adet olursun olmazsan o ilacı kullanırsın düğün zamanı ben öyle yapmıştım yada deniz olayı varsa adete denk gelecekse oynardım tarihi ile

ahahhaha yanlıs yazmısım köstebek hoştırrrr
ama benaneeee

Partis pacangayi yememisss kostebegi pilavi boregi mi yicekmis pehh elinin tersiyle yitiverir
diyosunnnnnn insallaah gitmeden corbaiciyimde orda sadece islim yerim

evt bunu biliyorum aslinda ama şunu soriyim sana ozaman simdi ben 10 temmuzda gidicem ne zaman baslasam ? Simdi baslasam bugun reglmn 6. Gunu baslarsam atiyorum 3 temmuzda birakirsam olurmuyum sence ? Yoksa hic riske girmeden o dedigin hapimi alsam

ya bendede açlık otu var onu mu icsem bu aksam
bi kerelik dene bence

farlutali okudum bende yazilarda acaba kesin olunuyomu ya ben hic kullanmadim merak ettim. Tatil icin tam ogune geliyo geciktirirsem 2 hafta geciktircem ozamanda balon gbi siserim erken olmam lazm pf
aynı dert bende de var 2 gün geri ata ata tam alayı tarihine geliyo

oooww gözümüz aydın kuzum cidden yoksun bayadır çünkülüm
nasıl geçti sınavlar ki kötü müydü inşallah iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…