- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.901
Partis pacangayi yememisss kostebegi pilavi boregi mi yicekmis pehh elinin tersiyle yitiverirBen aksam misafrlige gidicem geri kalamam daha iyiyiz nasilsapeki borek pide pilav ve kostebekten nasl uzak durucam sizce parte ne yapacak bu olaydan nasil siyrilcak
cahillik başa belaKajulu bilmiyorum ya
Pestoda ceviz var
Alfredo sosu diye bir şey çıktı kajulu arayınca ama sanmıyorum
Onu öğrenirsen bana da desene merak ettim
Nasıl verdin dersiniİki tane oturttun mu ağzının ortasına
Kız biz büyümüyoruz artık
Büyüme hormonu yapım veya yıkımdan sorumlu ondan ötürü bize yıkım için lazım o hormon
Gece 11-1 bir de sabaha karşı salgılanıyor imiş
Sabah 5te uyuyunca tabi
Hee bas tereyağınıben bunu betellada görmüstüm atom yapıyo o yuvarlacık yuvarlacık bende öyle yapcam bitanesinin yarısını iftarda yarısını sahurda yirim arasınada basarım tereyağnı oh mis
işe yarıyor ama daha etkili yöntem söyleyim mi sana riskli biraz tabi doğum kontrol hapı kullan adet olunca yarıda kes adet olursun olmazsan o ilacı kullanırsın düğün zamanı ben öyle yapmıştım yada deniz olayı varsa adete denk gelecekse oynardım tarihi ilefarlutali okudum bende yazilarda acaba kesin olunuyomu ya ben hic kullanmadim merak ettim. Tatil icin tam ogune geliyo geciktirirsem 2 hafta geciktircem ozamanda balon gbi siserim erken olmam lazm pf
Hee bas tereyağınıbek guzel oluyo ama ikinci gunden sonra bayatliyo buzluga atarsan tazecik çıkıyo geri
lokmalık yicekin dayanamaığından köstebekten yerdim gerisi çok cazip gelmedi banaBen aksam misafrlige gidicem geri kalamam daha iyiyiz nasilsapeki borek pide pilav ve kostebekten nasl uzak durucam sizce parte ne yapacak bu olaydan nasil siyrilcak
Hee soguyunca dilimle at sicakken dilimlene sakin hamır itme ekmaasoğuyunca mı buzluğa atcem
Hee soguyunca dilimle at sicakken dilimlene sakin hamır itme ekmaa
ama benaneeeeahahhaha yanlıs yazmısımköstebek hoştırrrr
diyosunnnnnn insallaahPartis pacangayi yememisss kostebegi pilavi boregi mi yicekmis pehh elinin tersiyle yitiverir
evt bunu biliyorum aslinda ama şunu soriyim sana ozaman simdi ben 10 temmuzda gidicem ne zaman baslasam ? Simdi baslasam bugun reglmn 6. Gunu baslarsam atiyorum 3 temmuzda birakirsam olurmuyum sence ? Yoksa hic riske girmeden o dedigin hapimi alsamişe yarıyor ama daha etkili yöntem söyleyim mi sana riskli biraz tabi doğum kontrol hapı kullan adet olunca yarıda kes adet olursun olmazsan o ilacı kullanırsın düğün zamanı ben öyle yapmıştım yada deniz olayı varsa adete denk gelecekse oynardım tarihi ile
valla saydiklarimn hepsini seviyorum benim icin cok zor pilavi yememek bile zor millet yerkenlokmalık yicekin dayanamaığından köstebekten yerdim gerisi çok cazip gelmedi bana
ama benaneeee
diyosunnnnnn insallaahgitmeden corbaiciyimde orda sadece islim yerim
evt bunu biliyorum aslinda ama şunu soriyim sana ozaman simdi ben 10 temmuzda gidicem ne zaman baslasam ? Simdi baslasam bugun reglmn 6. Gunu baslarsam atiyorum 3 temmuzda birakirsam olurmuyum sence ? Yoksa hic riske girmeden o dedigin hapimi alsam
noldu puncukk
bi kerelik dene benceya bendede açlık otu var onu mu icsem bu aksam
aynı dert bende de varfarlutali okudum bende yazilarda acaba kesin olunuyomu ya ben hic kullanmadim merak ettim. Tatil icin tam ogune geliyo geciktirirsem 2 hafta geciktircem ozamanda balon gbi siserim erken olmam lazm pf
oooww gözümüz aydın kuzum ciddenSonunda bitttttiiii sınavlarım inşallah geçmişimdir yoksa bir de eylüldeki bütleri düşünmek zorunda kalacağım bütün yaz heba olacak mıhocaların insafına kaldık artık yapacak bir şey yok kızlar ee nasılsınız sizler Nasıl gidiyor diyet ben bu hafta dengesiz beslendim biraz ama daha da böyle bir şey olmayacak inşallah artık
Canısı ve izne ayrilacagim geldigimdesıkı olmaz deminoldu puncukk
..kizim dolaptan cekirdek bulmsssss dokmuss sacmisssss
Ee napicaksinnnnbi kerelik dene bence
aynı dert bende de var2 gün geri ata ata tam alayı tarihine geliyo
oooww gözümüz aydın kuzum ciddenyoksun bayadır çünkülüm
nasıl geçti sınavlar ki kötü müydü inşallah iyidir
noldu puncukk
..kizim dolaptan cekirdek bulmsssss dokmuss sacmisssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?