- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.001
Islim kebabi yerim bence oda yagda kizariyo ama olsun napim 2 tane servs eder kesn ben 1 tane yerimne yicen kuzu bence corbayı cok koydur salatayıda bol yedin mi kurtarırsın boşver sen bunları sana komplo kuruyolar
göndermş kadar oldun bibiğiiimmsurdan yollama tusu olsada buzlukdakileri yollasam hemencik hihihi
oldumda bi sorsana yiyebiliyom muSende iyice pis bogaz oldun
bnmde hep öyleydiMatematik hocam kıyamamış da kaldığımı görünce yükseltmişti benim de lisede hep sınırlarda dolaşıyorum sonumu hayır etsin Allah
akşam için anneme sadece ccorba dedm bakalım dinlerse egerAynen çorbayı çok yiyince insanın içi almıyor zaten güzel taktik
ama patlıcan varsa işin içinde yemelisin bence deIslim kebabi yerim bence oda yagda kizariyo ama olsun napim 2 tane servs eder kesn ben 1 tane yerimcorbayi bol yiyim aynen
samsun simiti meshur muymuş kiii ankaranın duymultmda samsunu ilk defa duydum bakk
görsellerdn bakıyorum hep aynı simir çıkıyo karsıma milleti mi kazıklıyo bunlar ora bura simidi diyezonguldak simidi de efsaneeeeeeeBuki_89
az kaldi cicim haftaya son sabretgöndermş kadar oldun bibiğiiimm
oldumda bi sorsana yiyebiliyom muya oruc zorlaşıyo gibi hissediyorum sonlara dogru
bnmde hep öyleydihep ucundan dönüyodm
görsellerdn bakıyorum hep aynı simir çıkıyo karsıma milleti mi kazıklıyo bunlar ora bura simidi diye
Hergün burdayım artık kovsanızda gitmiyorum eylülden sonra da okul öldürmezse buralardayım inşallah emin olamıyorum o konudaYuzlesmegunu nerdesin? Fazla yazmiyosun?
senad sende bundan sonra daha sık gelirsin insallah sinavlarin bitmis
Mide küçülüyor iyice Ramazan'da valla almıyor hiçbirşey de almasa da yiyesi geliyor bazen insanınakşam için anneme sadece ccorba dedm bakalım dinlerse egerzaten su yetiyo kuzum2 bardak çtin mi yeme işi bitiyo
ama patlıcan varsa işin içinde yemelisin bence de
Mide küçülüyor iyice Ramazan'da valla almıyor hiçbirşey de almasa da yiyesi geliyor bazen insanın
Gözü doymama hastalığı herhalde sende deya geçen yemeğe gittim doydum ama hala yemek istiyorum nasıl bişeyse
Gözü doymama hastalığı herhalde sende debende de var o hastalıktan çok illet bir şey
son 10günaz kaldi cicim haftaya son sabret
galibaolsundu hepsi güzel
ben ölüyom yaaaaaaaa
aynen öyle ekmek yem,yorum ki diğer şeylerden cok yiyebileyim diyeMide küçülüyor iyice Ramazan'da valla almıyor hiçbirşey de almasa da yiyesi geliyor bazen insanın
son 10gün
mübarek ay maneviyatını verdiği huzuru cok seviyorum ama işte zorluyo artık
canım cok fena bişi çekiyoanneme desem mi diyorum sonra saçmalama pınar diyorum
aynen öyle ekmek yem,yorum ki diğer şeylerden cok yiyebileyim diye
dün bende öyle diyodumbenim canım bişi çekmiyone olursa olsun yerim o kadar açım yani
dün bende öyle diyodumneyse ki iftarda bu aç gözlülüğümüz gidicek gidicek dimi
tat farki vardir kesin:)görsellerdn bakıyorum hep aynı simir çıkıyo karsıma milleti mi kazıklıyo bunlar ora bura simidi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?